Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Taaaa, Ty nieśmiały.

I to jeszcze jak...

Przed chwilą, Strongman napisał:

Słyszałem wczoraj dobry kawał,jak po obrzondku bendę na kompie to napiszę.No i nie padało dzisiaj suszy ciong dalszy.

Jórz siem smiejem🤣🤭🤭🤭

Opublikowano

Słyszałem wczoraj dobry kawał,jak po obrzondku bendę na kompie to napiszę.No i nie padało dzisiaj suszy ciong dalszy.

Tyyyyy, hrabie to jakiś innym systemem nauczania szli?

miałem się nie czepiać, ale tak kaleczysz nasz język, że aż się zastanawiam czemu na przedszkolu edukację zakończyłes...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Może i tak być że najpierw pogrzebią tych co mają kredyty, a później resztę.

Małych dziadów będą mieć trudniej zdusić bo musieliby bardzo kombinować z przepisami a jak to wczoraj się gadało ze spotkanymi działkowcami - "jo nawozów nie kupie, dla mnie styknie, ile urośnie to bedzie - kury z głodu nie zdechną, trawa urośnie"

• Like 1
Opublikowano

Tate i mame śmietanę masło ser i jaja na każde półrocze nosili🤭😜

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

jo nawozów nie kupie, dla mnie styknie, ile urośnie to bedzie - kury z głodu nie zdechną, trawa urośnie"

no i nikt nawet tego nie zauwazy. zbyt mali ... ci mali...

Przed chwilą, Agrest napisał:

Tate i mame śmietanę masło ser i jaja na każde półrocze nosili🤭😜

sie obawiam ... że dużo częściej... :D

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

,, zanim gruby schudnie to chudy umrze ''😁

Chudy dołoży i będzie ciągnął żeby mieć dla siebie. 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no i nikt nawet tego nie zauwazy. zbyt mali ... ci mali...

Ale niech co drugi dom taki będzie i na taką wieś jak u nas to by wystarczył jeden sklep a nie kilka.

Opublikowano
  • Policjant zatrzymuje do kontroli samochód w którym jedzie młode małżeństwo z dzieckiem. Daje kierowcy alkomat.
    - 0,8 promila - odczytuje wynik
    - Panie władzo, macie zepsuty alkomat - odpowiada stanowczo kierowca. - Niech żona dmuchnie.
    - Pańska żona też ma 0,8 promila - mówi po chwili policjant.
    - Macie zepsute urządzenie i koniec. Niech dziecko dmuchnie.
    - 0,8 promila - mówi policjant i zwraca się do kolegi:
    - Janek, alkomat nam się zepsuł.
    Samochód odjeżdża, a kierowca mówi do żony:
    - Widzisz, kochanie. Mówiłaś, żeby Kubusiowi nie dawać. Zobacz - jemu nie zaszkodziło, a nam pomogło.

• Haha 4
Opublikowano

Ale niech co drugi dom taki będzie

nie będzie. nie ma szans na to.

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Przedawkowałem 💩 chiba

ale .... cobrałeś że takCi się wydaje?

Kto to wie... Zaczynam czasem myśleć jak co poniektórzy...

jacy? Krzak to też jedynie promil niektórych.

Opublikowano
Strongman napisał:

• Policjant zatrzymuje do kontroli samochód w którym jedzie młode małżeństwo z dzieckiem. Daje kierowcy alkomat.
    - 0,8 promila - odczytuje wynik
    - Panie władzo, macie zepsuty alkomat - odpowiada stanowczo kierowca. - Niech żona dmuchnie.
    - Pańska żona też ma 0,8 promila - mówi po chwili policjant.
    - Macie zepsute urządzenie i koniec. Niech dziecko dmuchnie.
    - 0,8 promila - mówi policjant i zwraca się do kolegi:
    - Janek, alkomat nam się zepsuł.
    Samochód odjeżdża, a kierowca mówi do żony:
    - Widzisz, kochanie. Mówiłaś, żeby Kubusiowi nie dawać. Zobacz - jemu nie zaszkodziło, a nam pomogło.

A gdzie śmieszny kawał?

• Like 1
Opublikowano

. Ja ich przyciśnie to kto wie..

Panie. większośc ludzi na wsi , nawet nie napiszę gospodyń, uprawia ogrody warzywne w Biedronce. a jak zmęczone przy tym. dziecko majom, robić nie mogom...    szkoda pisac...

Opublikowano

Panie. większośc ludzi na wsi , nawet nie napiszę gospodyń, uprawia ogrody warzywne w Biedronce. a jak zmęczone przy tym. dziecko majom, robić nie mogom...    szkoda pisac...

Nie wszyscy... A jak przyciśnie to kto wie. A zresztą mało mnie ich los obchodzi 👀

Opublikowano

Nie wszyscy...

tiaaaa. ciekawe kto jajka od Ciebie bierze.    miastowe tylko?

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

miałem się nie czepiać, ale tak kaleczysz nasz język, że aż się zastanawiam czemu na przedszkolu edukację zakończyłes...

Ja i maturę mam zdaną starego typu.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Ja i maturę mam zdaną starego typu.

znaczy z Anżejem do szkoły...

kur,,,,de . jak można mieć maturę i jebać byka na byku....

a by to....

Opublikowano
20 minut temu, Pafnucy napisał:

Wal przedni jak masz bryły musi być. 

Zęby czy proste czy te ze zdjęć to nie wiem. 

Tylny wał to strunowy, rurowy albo daszkowy, napewno nie pakera 

Rurowy powinien wystarczyć 

Agrolifta bier, byka dołożysz i akurat będzie 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

Gdyby jeszcze jakaś pielgrzymka, ale wczoraj to trochę późno, a i na Częstochowę to od Ciebie nie po drodze. Kiwać to my, a nie nas.

Kto ma kurpianke za kobitę ten się w cyrku nie śmieje 🥴

• Haha 2
Opublikowano

znaczy z Anżejem do szkoły...

kur,,,,de . jak można mieć maturę i jebać byka na byku....

a by to....

Na maturze nikt na ortografię nie patrzy tylko na wiedzę.

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Agrolifta bier, byka dołożysz i akurat będzie

metanga tańsza.

jakoś nie łapię... jakie zęby? proste lepsze? jaki wał z tyłu? bo wsadziłeś wszystkie....

Na maturze nikt na ortografię nie patrzy tylko na wiedzę.

na pewno to była matura, a nie test do zawodówki? za moich czasów za trzy byki było po maturze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v