Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Już się nacieszył?

Rotor noże potrzebne a ta nie ma. 🤷‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Przekopuje plażę w Augustowie i szuka drobnych co warsiawiaki pogubili. 😉 @HF86, po koncertach w Augustowie zawsze nad ranem żule łazili po placu i drobnych szukali. Pamiętasz te koncerty na starym amfiteatrze?

Już się nacieszył? Ile chcesz?

a jak. 

bywało się regularnie. całą ekipą nawet rowerami się śmigało. 

się zajeżdżało za widnia i za widnia się wracało. 

sąsiedzi poranny uduj a my samo z koncertu, czy dyskoteki 😎

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

i takie nowe płoty będą rozwalać

Jak stoją w pasie drogowym to rozwalają i ani grosza nie dostajesz. Jak na twoim to zwykle albo płacą albo odbudowują. 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

A wiele wystawiłeś? 

41 do uzgodnienia. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Dokładnie. 

Jak mówiłem to tak robię. 

Może skusisz  się  na którąś  lili od Łukasza, 

Będzie  okazja  znowu  z dziadkiem  flache  wypić, a fajny gościu  

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Prasę Vicona. 

To za ile do oddania ? 

Opublikowano
12 minut temu, PRIMO napisał:

41 do uzgodnienia. 

Panie Szekspir drogo 

Opublikowano
2 minuty temu, Andpol napisał:

Zobaczy sie wkrótce co i jak.

Dzwonić mają.

Można składać na dwa gospodarstwa domowe, ale jeśli faktycznie są, naciągane składa się pod rygorem odpowiedzialności.

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Można składać na dwa gospodarstwa domowe, ale jeśli faktycznie są, naciągane składa się pod rygorem odpowiedzialności.

Z teściami tylko osobno bo razem nawet rodzona córka by nie wytrzymała.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

nie wiadomo jak by było jak by inni rządzili bo inflacja by była podobna a czy by było jakieś wsparcie. żeby było jasne nie jestem zwolennikiem rządzących, uczyłem się ekonomi i wiem że te rozdawnictwo będą spłacać nasze wnuki

Nie wiadomo, ale nie zmienia to faktu, że trzeba być przytomnym i potrafić czytać między wierszami. Ja też ani nie wielbię, ani nie tęsknię za opozycja, tak po prawdzie to hgw za kim iść teraz

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v