Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No nie mów, że masz większy bęben ode mnie... Ale i na to jest rada - buty których wiązać nie trzeba.

Jak Polak na mazurach, stopy w kropy.

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

No kurde buty żeby zawiązać to muszę kucać.

Se klapki kup. Ci mówię. Działa. 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Dlatego poszło kilka,jak siedzieć to wiedzieć za co

Bandyta

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Dino dzisiaj otworzyli koło mnie... Trza jechać zobaczyć co ciekawe tam 

To co w każdym dino. Nic, tak jak i w każdym sklepie.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A może by pójść a nie jechać 🤔 bo tak blisko jest że przez pole przejdę i jestem pod sklepem 

Po piwo, fajki i pizzę choć masz blisko 😁

Opublikowano
konteno napisał:

35 minut temu, Krzak napisał:

@chloporobotnik Pioter juz po zniwach?

pytasz dzika czy sra w lesie ? toć on ma swój kombajn i na żniwa nie musi czekać 

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Paczcie człowieki

Teraz szpadlem juź do sąsiada nie będę kopał

Teraz odwodnienie pójdzie maszynowo

😁😁😁😎😎😎

Odrazu na jesieni po sianiu rowki by pszenica nie stała w wodzie.

to teraz będą nie 2 a 3 ścieżki w zbożu 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

A znasz coś takiego jak nie pełne rozwinięcie chociażby pewnych narządów? Pewnie nie. Próby rekonstrukcji operacyjnej? Na pewno nie. Może przy dzisiejszej medycynie wygląda to lepiej. 

spokojnie , dzisiejsza chirurgia plastyczna i transplantologia zrobiły taki progres że i przeszczep można z powodzeniem przeprowadzić 

najważniejsze to znaleźć odpowiedniego dawcę to niejedna przed tobą wytrzeszczy oczy ze zdumienia a z sypialni rano wyjdzie zadowolona 

Toć Piotr nie ma kombajnu własnego. @chłoporobotnik kupiłeś kombajn?

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

A kupił kupił,bardzo fajny sprzęt,zdjecie jedynie jak to mówią "od d*py strony", ale wiadomo jaki sprzęt. Na tyle ha to wystarczy

Opublikowano
46 minut temu, Pafnucy napisał:

Wegańskiej? 

Mówisz że może kukurydzę z ujezdzanej pryzmy podjadać???

37 minut temu, 6465 napisał:

Połówkowej.

Ze pół litra do obiadu???

31 minut temu, 6465 napisał:

No kurde buty żeby zawiązać to muszę kucać.

To ty nie za gruby jesteś tylko ręce masz za krótkie 

23 minuty temu, Pafnucy napisał:

Se klapki kup. Ci mówię. Działa. 

Jak tam, motorujesz trochę???

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, Krzak napisał:

A czy to ważne? Przesłuchanie czy co?

Przecież to forum rolnicze. Normalne pytanie z mojej strony w przeciwieństwie do tych innych...

Belaruss820 napisał:

A kupił kupił,bardzo fajny sprzęt,zdjecie jedynie jak to mówią "od d*py strony", ale wiadomo jaki sprzęt. Na tyle ha to wystarczy

Gdzie te zdjęcie?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Krzak napisał:

Przecież to forum rolnicze. Normalne pytanie z mojej strony w przeciwieństwie do tych innych...

Gdzie te zdjęcie?

Kupił  clasa  tucano 2005 r zagiął  wszystkich na forum 

Nawet  kombajniste zatrudnił 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Normalne pytanie z mojej strony w przeciwieństwie do tych innych...

No mnie tam średnio interesuje czy po roku czy dwóch zebrałeś się do kupna tego obsypnika...

No powiedz coś o tym kombajnie bo mnie już skręca i nie zasnę nocy 😁 tego zagona kupiłeś? Wiem że mnie nie lubisz ale mógłbyś się pochwalić jak kupiłeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v