Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bukat82 napisał:

Już wiadomo że kłamiesz 😁

A dlaczego miałbym kłamać

1 godzinę temu, Łolek napisał:

A tam pierdzielisz pan,  z PRIMO  sobie  czasem  pogadamy  nawet o tzw d*pie Maryni  z Karolem  czy Tomkiem o i nawet  z Darkiem czy Szymkiem o Łukaszu już nawet  nie wspomnę  i z tym gościem  @danielursus3p co to mnie warszawskim cwaniakiem nazywa  też  jest o czym po pitolić 

Człowieku czasem.  potrzeba jest pogadać  z kimś  czasem coś załatwić  przez kolegę  choć  niektórzy mają  z tym problem  jak... A zresztą  kumaci wiedzą 

Marek a może już dzwoniłem do Ciebie 🤭

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

Kuźwa piec śmieciuch się poci 😔

Bo gorąco  jest 😉

Tomek  może  bym coś  załatwił  znaczy  używany  piec 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

@Łolek będzie trzeba do Ciebie jechać , po cielaki 

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
21 minut temu, Dziad932 napisał:

A dlaczego miałbym kłamać

Żebyśmy Ci uwierzyli że nie dziubkujesz na fb 😉 🤣

@Łolek nie śmiej się 😖 bo to co napisałem znajdziesz właśnie w motoryzacyji przeca 😉

Opublikowano

Takie ramki to można całymi  dniami odsklepiać 🤓 

Co mocna rodzina to mocna. Z 17 szt tylko 3 rodziny takie, reszta nadstawki w 40-60% wypełnione. Ale i tak jest super. Gryka i lipa nie zawiodły

IMG_20220819_183849.jpg

IMG_20220819_183833.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Takie ramki to można całymi  dniami odsklepiać 🤓 

Co mocna rodzina to mocna. Z 17 szt tylko 3 rodziny takie, reszta nadstawki w 40-60% wypełnione. Ale i tak jest super. Gryka i lipa nie zawiodły

IMG_20220819_183849.jpg

IMG_20220819_183833.jpg

No takie to tak 🤔. U mnie rzepak tak wyglądał. Akacji i tego późniejszego już tak fajnie nie posklepiły. 

Opublikowano

Jak mogę zgłosić problem z dodaniem ogłoszenia na olx, zaraz mnie ch*j strzeli przez ta aplikacje

Opublikowano
3 godziny temu, Dziad932 napisał:

Ale o czym tu gadać , Ty rozwojowy a ja patrzę aby jutra dożyć

Ja to tylko ogłoszenia przeglądam , i Messengera korzystam . A reszta to tak jak mówisz 

2 godziny temu, Łolek napisał:

A tam pierdzielisz pan,  z PRIMO  sobie  czasem  pogadamy  nawet o tzw d*pie Maryni  z Karolem  czy Tomkiem o i nawet  z Darkiem czy Szymkiem o Łukaszu już nawet  nie wspomnę  i z tym gościem  @danielursus3p co to mnie warszawskim cwaniakiem nazywa  też  jest o czym po pitolić 

Człowieku czasem.  potrzeba jest pogadać  z kimś  czasem coś załatwić  przez kolegę  choć  niektórzy mają  z tym problem  jak... A zresztą  kumaci wiedzą 

@Łolek napisał to co ja miałem, nigdy nie wiesz w jakiej sytuacji siee znajdziesz. 

Lepiej mieć jeden numer w telefonie więcej niż mniej ;)

Widzisz, nawet taki podły człek jak ja cos nieraz pomoże ;)

3 godziny temu, Dziad932 napisał:

Ale o czym tu gadać , Ty rozwojowy a ja patrzę aby jutra dożyć

Ja to tylko ogłoszenia przeglądam , i Messengera korzystam . A reszta to tak jak mówisz 

2 godziny temu, Łolek napisał:

@Łolek napisał to co ja miałem, nigdy nie wiesz w jakiej sytuacji siee znajdziesz. 

Lepiej mieć jeden numer w telefonie więcej niż mniej ;)

Widzisz, nawet taki podły człek jak ja cos nieraz pomoże ;)

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał:

Bo gorąco  jest 😉

Tomek  może  bym coś  załatwił  znaczy  używany  piec 

Jak byś coś wiedział to daj znaka. Borysz po mojej stronie.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, TheraRolnik napisał:

No to są k**wa jaja 

Przechuje. Sprzedadzą kogo chcą. Deweloperka daje w pizde bo się wszędzie wpierdalają.

Zabudowa domków jednorodzinnych w modzie.

8 minut temu, danielursus3p napisał:

Jak mogę zgłosić problem z dodaniem ogłoszenia na olx, zaraz mnie ch*j strzeli przez ta aplikacje

Oni mają w czterech literach takie coś.

Ponoć zresztą dziś olx waryjuje, mają jakieś kłopociki.

Opublikowano
1 minutę temu, Bukat82 napisał:

Przechuje. Sprzedadzą kogo chcą. Deweloperka daje w pizde bo się wszędzie wpierdalają.

Najlepiej mieć pole koło takich i co kilka dni wywozić po trochu gnojówy 🤭

Opublikowano

Wiesz że nie można kiedy się chce lać łajnem na prawo i lewo 😉

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

A wczesniej nie? 

Opublikowano
9 minut temu, Bukat82 napisał:

Oni mają w czterech literach takie coś.

Ponoć zresztą dziś olx waryjuje, mają jakieś kłopociki.

Te kłopociki już 3 tydzień trwają 

Opublikowano
53 minuty temu, 6465 napisał:

Bo gorąco i nima cugu 😉

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Wcześniej nie. Dziś idę go wyczyścić do palenia a tam kałuża w środku.

No Panie. Łon sie nie poci, łon płynów ustrojowych nie trzyma. 

I wes tera kup co najlepsze... 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

idę go wyczyścić do palenia a tam kałuża w środku.

Uuuuu to wiadomo o co kaman tera 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v