Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Te te te w tych sprawach   to w pełni możliwości i w rozkwicie 😁, a nie starszy 

Tak po gadce to widać żeś bajerant🤣 i obtańcowac byś potrafił niczym ten pan 🤣

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

No właśnie, dlatego ja tak siwieje żeby nie musiała szukać starszego ,🤣

Kurna, tylko ja ma problem. Nie dość że w pół siwy to i łysawy🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Kiedyś na emeryturze wszystkich odwiedze 🤣

Ty jak ty ale twoja  panna  może  już  podjechać  my tu się  nią zajmiemy pokażemy  okolice nie będzie się  nudzić 😁

No idziemy  w miasto bo moja laseczka  już  gotowa 

Nara 🙋‍♂️

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Kiedyś na emeryturze wszystkich odwiedze 🤣

To już Nie długo. Jeszcze 40 lat i się bedziem widzieć 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Czy ci raz już odwiedzeni też muszą się bać? 😊

Oczywiście, tym bardziej że wszystkie wizyty miło wspominam :o

9 minut temu, Łolek napisał:

Ty jak ty ale twoja  panna  może  już  podjechać  my tu się  nią zajmiemy pokażemy  okolice nie będzie się  nudzić 😁

No idziemy  w miasto bo moja laseczka  już  gotowa 

Nara 🙋‍♂️

Po godzinie byś dzwonil żeby ją zabrać 🤣

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, PAN88 napisał:

Ruciane-Nida. A to w gości zapraszasz.

Zebyśta całą wódkę na Kurpiach wypili? Ja dziś muszę na mazury podskoczyć myślałem że jakoś po drodze to bym coś z Kurpi wam przywiózł 

• Thanks 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

25km zostało,  wypadek i jedziemy 1km 50 minut,😪

Sławek gdzie się znajdujesz? 😂

Skoro 25km to zapewne zaraz przed Stegną.

Opublikowano

Dziś siedzę na dupie w domu. Wniosek na paliwo wypełniony, inne papiery tyż uzupełniam. Taki papierowy dzień dziś. Parno na podwórku. Tak myślę może jutro na Litwę się śmignąć.

radekz200 napisał:

A Ty jak tam w San andreas? 😂

Mój urlop dobiega końca. Od wtorku trza iść do pracy trochę odpocząć od tego wszystkiego.

Opublikowano
29 minut temu, radekz200 napisał:

Sławek gdzie się znajdujesz? 😂

5 minut temu, Bananek napisał:

Skoro 25km to zapewne zaraz przed Stegną.

W aucie.

Około 18km.

Szacowany czas 3-4h🤦‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Dziś siedzę na d*pie w domu. Wniosek na paliwo wypełniony, inne papiery tyż uzupełniam. Taki papierowy dzień dziś. Parno na podwórku. Tak myślę może jutro na Litwę się śmignąć.

Mój urlop dobiega końca. Od wtorku trza iść do pracy trochę odpocząć od tego wszystkiego.

No ale byłeś w tygodniu?

Opublikowano
hubertb napisał:

@Bananek Co ciekawego jest na Litwie? U nas jakiś czas temu był szał Słowacji, ale teraz to zupełnie nieopłacalna podróż. 

Swego czasu na zielnej jeździlim do Wilna święcić tzw "praźmo". Taki bukiet ze zbóż i plonów. Wracając zahaczaliśmy o troki. Od nas to bliziutko.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v