Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod serce podłączysz detonator ? Serce stop i buuuum? Królowe dostaną

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak nie sprzedam to nie będą stać. 

czkawki .😐    

Opublikowano
19 minut temu, malaczarna napisał:

Owies 800 u mnie teraz pampersy nie wiem bo nie kupuje już ale mało nam szło bo córka szybko się nauczyła korzystania z wc

Oj tam aby na niego zapisać i będzie chował nie musi robic

Kto płaci po 800

Ja po 1000 sprzedał zaraz po skoszeniu przez olx

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

A myślisz że twoi spadkobiercy zostawią sobie ugór i będą płacić podatki? 

Moi spadkobiercy? A co mnie to obchodzi jak ja żył nie będę i nie będę tego widział? Dopóki żyję to ugorem puszczę ale nie sprzedam. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

No przecież mówimy o czasie "po tobie". 

No to co mi to da? Ja nie wierzę w życie pozagrobowe. Po mnie mogą to spalić, zaorać, sprzedać, wykopać bieda szyby bo pod spodem jest węgiel, czy nawet burdel wybudować. Ja tego widział nie będę.

Opublikowano

Pieter zakręciłeś się chyba. Odniosłem się do tego że ugorem będzie stało. Sam wspominałeś o tym że chętnych na budowlane nie brakuje więc stwierdziłem że raczej zamiast ugoru będą domy stały. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dopóki ja żyję nie będą stały. A potem to niech się dzieje co chce.

Ty to taki pies ogrodnika co sam nie zeżre i drugiemu nie da. 😔

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Takie jest święte prawo własności, zrobi ze swoim, co zechce

Tak, chyba że jakiś deweloper będzie miał chętkę na działkę. To będzie tak nękany że sprzeda. To są straszni ludzie. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Tak, chyba że jakiś deweloper będzie miał chętkę na działkę. To będzie tak nękany że sprzeda. To są straszni ludzie. 

Znając Pjotera psami ich poszczuje

Opublikowano

Pies musi być. Jak tylko ktoś na podwórku się pojawi to pierwszy o tym informuje. Mżawka od rana.

Opublikowano (edytowane)

U mnie brama cały czas zamknięta i bramka też. Otwierana na parę dni wtedy kiedy jest mniej więcej termin przyjścia inkasentów. Za ponad 60 lat tylko jeden pies był przez parę lat. Jakby to nie szczekało to jeszcze by uszło.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

a ja bym w takim wypadku przepuścił co mógł za żywota, a sępy jak się zlecą na podział majątku to tam jeden wielki fak i jeszcze długi 🤣

Opublikowano

Toż niepowołane nie szczeka :D. Nawet jak u sąsiedztwa ktoś nowy się kręci to zaalarmuje. Na swoich nie wyje. I przynajmniej koty po samochodach nie łażą, toto dopiero wk***ia.

Nie takie majątki przepili i dalej gówno mają, czasem o piątaka poproszą :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v