Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

@bratrolnika mozesz spytac. Ciekawe jak teraz to cenią i jaki to przelot moze miec? Popatrze czy cos blizej znajde,jak nie to zawsze warto miec na uwadze😀

Ostatnio 1.4 16v z Fabii 2 poszedł za 900zł ale miał uczciwe 113tys.km. nalotu 

A takie jeżdżące ale z większym przebiegiem to pewnie w okolicach 600zł idzie kupić 

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Eeee a mnie się wczoraj nie chciało turlać i wynająłem usługę prasoowijarka 😂

Pewno nie było komu wałkiem kręcić, a nie się nie chciało 

39 minut temu, Karol6130 napisał:

Po czym poznajesz że to ona? 

Po tym że schowana 😁

• Haha 3
Opublikowano
31 minut temu, Karol6130 napisał:

Dobrze Ci to coś mówi. 

Tak zrobione zdjęcie 

Może jeszcze śwagrami  zostaniecie 🤔

41 minut temu, szymon09875 napisał:

Coś mi tak podpowiada, jakieś głosy w głowie 😱

E tam, po warfamie lepszy stóg bo chociaż lisy nie maja się gdzie chować 🤣

IMG_20220721_203706.jpg

Jest przepaść technologiczna 🤗

Ale chociaż się nie rozjeżdżają, a ja muszę opony podkładać żeby skrajne zablokować 

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Musisz zajechać do "apteki" 

Pani "farmaceutka" zaradzi problemowi 😉

Tymotka, trzecia trawa 👍

IMG_20220810_173347.jpg

A co to za borsuk na sznurku 🤔😉

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Krowy wydoiła i stroszy piórka w łazience bo Kaszuba zaraz przyjedzie 

To łona tam piórka ma 🙆‍♂️ matko jedyno kochano co ta młodzież wyrabjo 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Ale chociaż się nie rozjeżdżają, a ja muszę opony podkładać żeby skrajne zablokować 

To przyznać trzeba, że stogi się lepiej układały kiedyś. 😜

7 minut temu, Łolek napisał:

To przyznać trzeba, że stogi się lepiej układały kiedyś. 😜

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Szpulka z plecionką od pastucha 

Na głowie ma, gdzie indziej nie wiem, nie pytam, nie interesuje mnie to. 

Marek, owies dobry jest. 

Ten z większą ilością prosa też w miarę. 

Postał dzień na przyczepie, jutro pomieszam rano a po południu na klepisko bo przeczepa potrzebna 

IMG_20220810_180922.jpg

Coś tam się robi 

IMG_20220810_180740.jpg

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

@slawek74 powiem tak 0:1 dla @Dziad932

No uj niech będzie 1:1 ale z przewagą dla Marcina 

15 minut temu, Dziad932 napisał:

Se używany kupię za swoje i koło uja mam dotacje... Tylko miękkie faje biorą darmoche 😜🤭

nie widzę jakoś tej przewagi bo on se dopiero kupi a ja już mam 😉

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Stanowisko w pytę mokre pewnie?

I tak i nie. 

Działka między Olszynami

Jest merioracja. 

Od olszyn na 2m połowa tego ale ogólnie ładna 

Ziemia 4.

Kiedyś tam pamiętam ojciec mial brukiew

Opublikowano
radekz200 napisał:

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Coś tam się robi 

Eeee a mnie się wczoraj nie chciało turlać i wynająłem usługę prasoowijarka 😂

srały muchy dujec rozpier.... 🤪🙋‍♂️

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Łolek napisał:

A nie skunks?🤔

U mnie sie nie rozjezdzają. Ale jakie to wygodne,mniej o jedną bele w rzedzie,po sipmie 9, po lely 8. I zajmują 3 rzedy a nie 4 ta sama ilosc slomy. A tu na tym wozie to 4 na ścisk ale na gore strach klasc bo juz trzeszczy. Po sipmie nie bylo tych trzaskow

20220806_103844.jpg

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano

Paliwa Lotos, zatankujesz i później lotosz.Dzisiaj dożynki zrobione.Na szczęście miałem zapasową pompę

IMG_20220810_185655_300.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Coś mi tak podpowiada, jakieś głosy w głowie 😱

E tam, po warfamie lepszy stóg bo chociaż lisy nie maja się gdzie chować 🤣

IMG_20220721_203706.jpg

Jest przepaść technologiczna 🤗

Też mam warfamę ,no ursusa 543 ,ale to samo  i jakoś moje bele nie tak szmatowato wyglądają  ,no  jakby siatka była to by to było ,,estetyczniej '' ,ale Ci tak jakoś głupio od szczytu beli  jakiś długi zarost , O.o

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Różne rzeczy  widziałem ale żeby kobieta kosiła bizonem.

Dopiero Jarka ogladales?

Ja chcialem swoją zone nauczyc niejednokrotnie to nie chce,mowi ze za duzo wajch i nie wiedzialaby co ktorą sie robi. No to mowie,kupujemy cos normalnego z joystickiem i bedziesz miala wszystko w jednym😀

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nie widzę jakoś tej przewagi bo on se dopiero kupi a ja już mam 😉

Masz , ale tak prawdę mówiąc nie swoje ...😎 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v