Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

To ty liczysz wziąć za niego więcej niż 2zł/kg? 

A nie 🤔 przecież chodzi 

On będzie chodzić tylko potrzebuje dobrego przejrzenia a są ludzie co potrafią całą zimę w takich maszynach grzebać wieczorami i szykować do sezonu 

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale jak zapraszaja to nie wypada odmówić z grzecznosci😎

Screenshot_20220807-160204.jpg

gdyby nie tacy jak Ty, to cpny mogliby w ogóle zamknąć I ludzie by wypoczywali z rodziną w niedzielę 😤

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Serio tak się da ? 

Moje takie były, teraz raz pianka przed żniwami newralgiczne punkty trzeba psiknac i się jeździ jakoś.:D

D44 remontowana w 2011r, do tej pory utykać nie trzeba 

Jednoosiówka zrobiona w 2017, również nie trzeba workami utykać 

Jakby co: rzepaku nie mamy

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

U mnie w okolicy to masowo szły na złom 

Nawet po kilka stało 

Ja nie chcę tylko sprzedać, ja chcę zmienić kombajn 😉

Ten co był na wierzchu rok temu jeszcze kosił bo ości były na wytrząsaczach

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

IMG_20220807_143457.jpg

Profil hodowli zmieniasz?🤣

Parę lat temu byłem akurat na kopulacje trafiłem.

Jak pomnę to w kompleksy wpadam🤭🤭🤭😜😜😜

Opublikowano
31 minut temu, TheraRolnik napisał:

A nie 🤔 przecież chodzi 

On będzie chodzić tylko potrzebuje dobrego przejrzenia a są ludzie co potrafią całą zimę w takich maszynach grzebać wieczorami i szykować do sezonu 

Skoro potrzebuje dobrego przejrzenia, to sprzedaje się lekko powyżej ceny złomu. Bo skoro właściciel już wie, że trzeba przejrzeć to znaczy, że tam drugie tyle się wpierdoli.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

A kto kosi

Pojechałem tylko po paliwo.

A nie mogłeś jutro ? Zakup paliwa to też praca. 

46 minut temu, superfarmer02 napisał:

To ty liczysz wziąć za niego więcej niż 2zł/kg? 

Jakie 2 zł ? Bizona za 15-16 tys to duże kupić na chodzie w dobrym stanie a nie polamanca ze wszystkim do remontu 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jakie 2 zł ? Bizona za 15-16 tys to duże kupić na chodzie w dobrym stanie a nie polamanca ze wszystkim do remontu 

Ototo, jak wiele innych kombajnów z tych lat. A tu już sztuka trafiona, bo jednak usługa wjechała. Pewnie coś się wysypało tuż przed żniwami 😀

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

A dej spokój, ile to opierdoli 🙆 ale azot w cenie to choć tyle dobrego zrobi😀

A jak to koło budy uwiązać a jak nasra na podwórku to nie wdepniesz bo widać 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

@Łolek żeby było bliżej to byśmy borysz pili ;) ale kupiec potencjalny to jak nasz Marcin kawałek od wieży kościoła i dalej nie pojedzie na zakupy

To mu oczy zawiąż szalem i przywieź po transakcji to samo i do domu 🤷‍♂️😁

Opublikowano
25 minut temu, sadownik12 napisał:

Skoro potrzebuje dobrego przejrzenia, to sprzedaje się lekko powyżej ceny złomu. Bo skoro właściciel już wie, że trzeba przejrzeć to znaczy, że tam drugie tyle się wpierdoli.

Mówię jak jest nie cisnę kitu że super ekstra, wsiadać i jechać

Dla tego cena nie będzie za niego z kosmosu np. 40 tys

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

dżondyra mogę sprzedać tylko kasa większa ... przyjedź oglądaj a w okolicy to i u handlarzy sporo stoi weźniesz z tydzień urlopu to część obejrzysz 🤭😁

Ty dłużej sprzedajesz tego jd niż Marcin szukał zetora 🤭

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Mówię jak jest nie cisnę kitu że super ekstra, wsiadać i jechać

Dla tego cena nie będzie za niego z kosmosu np. 40 tys

Z ty strony dychy?🤔

Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

ale kupiec potencjalny to jak nasz Marcin kawałek od wieży kościoła i dalej nie pojedzie na zakupy

to ja po jedną myjkę cisnieniową pod Olsztyn jeździłem a drugą do Sandomierza (+zamiatarka) także paliwo droższe od zakupów ale co się zwiedziło kraju to moje

• Like 1
Opublikowano

Kiedyś moto nie mogłem sprzedać, a cene wystawiłem naprawdę ok w stosunku do stanu. Wkurwiłem się, usunąłem ogłoszenie, wstawiłem nowe z wyższą ceną. Na trzeci dzień sprzedałem 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v