Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Źle kliknąłem, a skasować nie idzie.

4 godziny temu, DANDYS napisał:

ale. naprawdę te po 2000roku urodzone to naprawdę będzie dramat, byłem rano w lewiatanie no. ładna dziewczyna a tu kolczyk w nosie jak u byka, a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

Bo mają siano w głowie, krzyknąć nikt na nie nie krzyczał bo zaraz błękitna linia straszą. W szkole nauczyciele też nic nie mogą zrobić bo zaraz zwolniony, bo się mamusia do kuratorium poskarży. 

Kiedyś tatuaże miały osoby co chciały coś w ten sposób pokazać, dziś robią i często nie wiedzą co dany malunek wgl znaczy.

3 godziny temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem rzęsy i brwi laminowane i pazurki jak grabie?

Najładniejsze co może być to szczery uśmiech. Delikatny makijaż i biżuteria po co więcej ? 

@krzakuchyba trochę źle coś zrozumiał. Co innego wrócić z pracy i siedziec w  domu  w tych brudnych roboczych ubraniach a co innego jak się wróci z pracy i wejdzie do domu. 

Moja musi mieć jakieś dziwne fetysze w takim razie bo ostatnio jej nawet nie przeszkadzała koszulka przez cielaka "ubrudzona" 🤣

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem

To się podoba tylko tym co sobie to robią i tym co im to wstrzykują(bo interes się kręci). 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

mój czas jest zaoszczędzony na przebieraniu się jest dla mnie dużo cenniejszy niż to jak mnie pani Krysia w lokalnym spożywczaku będzie postrzegać

Czasem jak z obory wrócę to jak się bym nie przebrał to uświniłbym wszystko do czego się dotknę. ;) 

Opublikowano
53 minuty temu, Krzak napisał:

Czasami nawet chce żeby Dobry Pan zakończył juz ta poniewierke bo tak już się nie da żyć. Żeby już dobrego Boga nie obrażać

@Belarus820 gowno z tego będzie próbowałem nie raz

Jedynie co dobrze to żonę zabezpieczylem jakbym kopnął w kalendarz to ma szansę sobie z kimś życie ułożyć i tak jej przekazałem. parę ha jest plus dzialka pod Warszawą to może z tym zrobić co chce

Krzaku bym był twoim sąsiadem to bym cię do pionu postawił. Wziął byś się za robotę i o chlaniu byś nie myślał. Nie życzę ci źle ,ale może i dobrze że dzieci nie masz. Bo jak się za siebie nie weźmiesz to szkoda żeby cię oglądały sponiewieranego.  Spróbuj się leczyć,weź się za siebie i pomyśl o dzieciach. Może one cię uleczą.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

77x17

Ale kasiury 🙉

Jake i za co 17 ?🤔🤨

Opublikowano

jesli wam sie nudzi to ogladajcie wyscig pokoju na tvp sport leci-za niedlugo wam pomacham, gdy przejada przez most na wisle  za pre minut wygladajcie mnie na zakrecie po prawej stronie..

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Co innego wrócić z pracy i siedziec w  domu  w tych brudnych roboczych ubraniach a co innego jak się wróci z pracy i wejdzie do domu. 

No ja tam wyznaję zasadę, że dom jest dla mnie a nie ja dla domu. Dlatego jest jedno ubranie - i po domu i na zewnątrz na dany dzień a nie zmieniać ciągle z jednego na drugie. 

39 minut temu, 6465 napisał:

Krzaku bym był twoim sąsiadem to bym cię do pionu postawił. Wziął byś się za robotę i o chlaniu byś nie myślał. Nie życzę ci źle ,ale może i dobrze że dzieci nie masz. Bo jak się za siebie nie weźmiesz to szkoda żeby cię oglądały sponiewieranego.  Spróbuj się leczyć,weź się za siebie i pomyśl o dzieciach. Może one cię uleczą.

Już lepiej nie. Jemu to lepiej by to starokawalerstwo wyszło bo żona tylko się męczy z nim. To i ja też sam bo tylko by się mordowała ze mną.

Kurna ale ukrop ale dwukołówkę trzeba czepiać i jechać. 

Opublikowano

pokoju goscinnego 🤣

dopiero pod myslenicami sa kolarze- za niecala godzine u mnie, grzeje ostro wiec rekrdow nie bedzie.

dozynki wlasnie skoncyzlem kosic-jeszcze tylko sloma przyczepy rozladowac i mozna swietowac...

plony nie najgorssze-na dobrych ziemaich dobre na slabych slabe-ale bez przesady.. byle tylko kupca znalezc i

Opublikowano

Zaorałem całe tegoroczne ścierniska. Kurła jak mało ten landiniec pali. Tylko już pompa do roboty bo jak się nagrzał to odpalić nie chce. Schlodzilem glowiczkę zimną wodą i raz dwa zagadał. Znakiem tego uszczelnienia na pompie wtryskowej skończyły się. Teraz posłałem ojca niech trochę pogania z kultywatorem choć bruzdy i zaraz poplony wezmę posieję. I można będzie uznać sezon żniwny za zakończony.

Zostanie kukurydza w październiku i listopadzie, siew pszenżyta we wrześniu i kupno ziemniaków w wykopki bo swoich w tym roku brak.

Opublikowano

jaka piękna sytuacja na skupie, był rolas kubotka nową, mówię że ekologia w tym roku, no. jak nie dać npk pod zboża , i wyszło jego paszowka moja konsumpcja 🤣🤣

Opublikowano
5 godzin temu, hubertb napisał:

Teraz jest moda na malowanie ciała i dorabianie sobie dodatkowych otworów. Statystyczna polka wygląda jak by właśnie uciekła od Indian z buszu. 

🤣

Mnie od maleńkości wpajali ze margines musi być odznaczony 

4 godziny temu, Krzak napisał:

Robota zakończona można się troszkę poalkoholizowac 😁 etacik jest bydelka nie ma i gitarka

O jak się dobrze przyalkoholizujesz to Gorszy jak ten bydlak możesz być 

Opublikowano
3 godziny temu, JanR napisał:

Jasne. Każdy alkoholik jak się schla to udaje trzeźwego. Tak sobie wmawia że trzyma fason. Coś mi tu wygląda że próbujesz udawać że do czegoś doszedłeś a masz tylko koszule. 

Uwierz że nie tylko 😉

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Źle kliknąłem, a skasować nie idzie.

Bo mają siano w głowie, krzyknąć nikt na nie nie krzyczał bo zaraz błękitna linia straszą. W szkole nauczyciele też nic nie mogą zrobić bo zaraz zwolniony, bo się mamusia do kuratorium poskarży. 

Kiedyś tatuaże miały osoby co chciały coś w ten sposób pokazać, dziś robią i często nie wiedzą co dany malunek wgl znaczy.

Najładniejsze co może być to szczery uśmiech. Delikatny makijaż i biżuteria po co więcej ? 

@krzakuchyba trochę źle coś zrozumiał. Co innego wrócić z pracy i siedziec w  domu  w tych brudnych roboczych ubraniach a co innego jak się wróci z pracy i wejdzie do domu. 

Moja musi mieć jakieś dziwne fetysze w takim razie bo ostatnio jej nawet nie przeszkadzała koszulka przez cielaka "ubrudzona" 🤣

Znajomy zrobił sobie tatuaż "wychowany na błędach" teraz się cała okolica śmieje ze wychowany przybłęda 😂

• Haha 1
Opublikowano

zaraz ide posluchac jak kierowcy beda sie wyklocac  z policja-peleton daleko ,drogi zamkniete,wiec chca ominac boczna a tu zonk 😂...ludzie nie maja pojecia o wyscigu i nagle musza godzine stac na bocznych albo objazdy,za chwile bede mial korek pod domem..

Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał:

😂...ludzie za chwile bede mial korek pod domem..

Zbieraj ile się da na opał😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

No ja tam wyznaję zasadę, że dom jest dla mnie a nie ja dla domu. Dlatego jest jedno ubranie - i po domu i na zewnątrz na dany dzień a nie zmieniać ciągle z jednego na drugie. 

Wyobrażasz sobie usiąść na jasnej kanapie lub fotelu w ubraniach w których 9 godzin przy klamotach grzebie ? Przecież po kilku tygodniach to by na śmietnik można było wyrzucić. Nawet jak na kawę idę w ciągu dnia jak jestem w domu to spodnie robocze ściągam w korytarzu, a ubieram dresy/spodenki. 

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, malaczarna napisał:

A co ma moje zdjęcie do jego upodobań?

nie tylko twoje , ogólnie wszystkich kobiet na af , w myśl przysłowia : nie taki ... 

6 godzin temu, hubertb napisał:

Jeszcze się zdarzają. 

ale to niestety w coraz młodszych trzeba gustować , bo fajki + tatuaże + imprezowe życie i po urodzie 

Nawet pracując na budowie można trzymać fason.

będąc pracownikiem biurowym/umysłowym na tej budowie to i owszem 

20 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

A się Jarek zbłaźnił, kobitę jakąś dopuścił do filmu... Przestaję chłopa lubić. 

Może by jutro pod wieczór Grudziądza przetestował 🤔

nie pierwszy raz , już u niego w zeszłym roku słomę prasowała w kostki , fajna babka , takie powinni klonować na masową skalę 

20 godzin temu, slawek74 napisał:

tam chrzanisz z taką to i słoma jęczmienna nie straszna 😁👍

młóciłby jak mokre żyto 🤪

4 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Sporo ludzi wieczorem przyjeżdża na zakupy w roboczych

ilu ja widze pracowników budów ,drogowców itp że w roboczym w sklepie

3 godziny temu, Krzak napisał:

Czasami nawet chce żeby Dobry Pan zakończył juz ta poniewierke bo tak już się nie da żyć.

też czasem tak myślę bo za wiele się nie udaję z tego co by się chciało osiągnąć ale najgorsze to że raczej perspektyw na odwrócenie trendu nie ma 

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

mój czas jest zaoszczędzony na przebieraniu się jest dla mnie dużo cenniejszy niż to jak mnie pani Krysia w lokalnym spożywczaku będzie postrzegać

poza tym w tych czasach większego chamstwa można się spodziewać od gościa pod krawatem, niż od zwykłego robola

żebyś wiedzał , sam do mebli w swoich roboczych ciuchach jeździłem bo nic po drodze przystanków nie było,  w nowej też podobnie

a co do ludzi to racja , najbardziej upierdliwi są ci co wyżej bo na tych pod sobą żerują

Ale o siebie zadbać trzeba to krocie nie kosztuje

niby nie ale kiedyś ze 2-3 lata temu za fryzjera 10zł płaciłem a teraz 30 , to samo teraz jak jeszcze do barbera miałbym chodzić , kasę przepuścić i czas stracić to szkoda nerwa , a antyperspiranty roboty nie robią żadnej bo po użyciu się pocę w innych miejscach niż przed użyciem pomimo że przed robotą prysznic i czyste ubranie to po połowie zmiany i tak człowiek przepocony

ogólnie przy słabym organizmie szkoda czasu i kasy na te kosmetyki bo efektów nie ma

7 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Na mnie na pewno nie.

ale jakieś dildo czy wibrator jej kupisz 

6 godzin temu, DANDYS napisał:

a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

jak w Afryce ? niby uchwyt na coś ale zastosowanie trzeba znaleźć 

8 godzin temu, Pigmei napisał:

Jego żadna nie zreformuje i wiek nie pomoże 😛 

powinna spróbować oralnie bo to pewnie najbardziej skuteczna metoda reformacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v