Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, Krzak napisał:

W koszuli. Do czegoś w życiu doszedłem mimo przeciwności losu

A ja do niczego nie doszedłem i dzięki temu mogę łazić w byle czym 👍

Jak wolisz robić za dziada to dziwisz się że baby nie masz?

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

A to mam udawać kogoś 🤔 mam biznesmena udawać ?

Nie ale ciuchy do roboty to do roboty

Opublikowano
12 minut temu, Krzak napisał:

Ale o siebie zadbać trzeba to krocie nie kosztuje

Jasne. Każdy alkoholik jak się schla to udaje trzeźwego. Tak sobie wmawia że trzyma fason. Coś mi tu wygląda że próbujesz udawać że do czegoś doszedłeś a masz tylko koszule. 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Krzak napisał:

Ale o siebie zadbać trzeba to krocie nie kosztuje

mój czas jest zaoszczędzony na przebieraniu się jest dla mnie dużo cenniejszy niż to jak mnie pani Krysia w lokalnym spożywczaku będzie postrzegać

poza tym w tych czasach większego chamstwa można się spodziewać od gościa pod krawatem, niż od zwykłego robola

• Like 8
  • Thanks 1
Opublikowano
33 minuty temu, Krzak napisał:

Jak ktoś robi z siebie dziada to będzie dziadem. Nawet pracując na budowie można trzymać fason. Nie wyobrażam sobie żeby w roboczych ciuchach do domu wrócić czy do sklepu pójść. Zawsze czysta koszula banka z wodą w bagażniku do umycia. Jak można się jak kocmołuch w domu pokazać. Żona ma wiedzieć że ma mężczyznę a nie robola w gumiakach

A potem Cie znajduje zarzyganego za garażem, no rzeczywiście klasa. 

• Haha 7
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

@chłoporobotnik dziwuję się tobie naprawdę.

Ja Tobie też jak teraz te głupoty wypisujesz...

34 minuty temu, Krzak napisał:

Jak ktoś robi z siebie dziada to będzie dziadem. Nawet pracując na budowie można trzymać fason. Nie wyobrażam sobie żeby w roboczych ciuchach do domu wrócić czy do sklepu pójść. Zawsze czysta koszula banka z wodą w bagażniku do umycia. Jak można się jak kocmołuch w domu pokazać. Żona ma wiedzieć że ma mężczyznę a nie robola w gumiakach

Czyli co - wracam z pola traktorem, "w miarę" czysty czyli ręce nie pofajdane w oleju, ubranie też względne i mam się po drodze nie zatrzymać w sklepie żeby sobie piwo kupić i wypić w domu po robocie tylko wrócić do domu, przebrać się i iść/jechać dopiero wtedy? Albo coś się kleci i na szybko potrzeba chociażby wkrętów to przebierać się żeby za 10 minut znów w te same łachy wracać?

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Pafnucy napisał:

Oj przydała by sie

Pafnuś jak tam turlanie?

Bo Ja ukręcił 77 sztuk i to jeszcze nie koniec. 

Opublikowano
18 minut temu, jajonasz napisał:

A potem Cie znajduje zarzyganego za garażem, no rzeczywiście klasa. 

najważniejsze że w koszuli, a nie w roboczych ubraniach 🤣

Opublikowano

teraz pewnie taniej bo dizelek potanial znacząco, a wcześniej to był głównie powód do podwyżek 😆

Opublikowano

dobra znowu jestem w rejsie i tak to jest. Pewnie się to zakończy juz po tamtej stronie

próbowałem ale jest jak zwykle.

Opublikowano
7 minut temu, Krzak napisał:

dobra znowu jestem w rejsie i tak to jest. Pewnie się to zakończy juz po tamtej stronie

próbowałem ale jest jak zwykle.

Powstrzymaj sie czlowieku.

Pytanie do tych którzy przesiedli sie z sipmy na cos normalnego. Ile moze byc slomy 120x140 po pasowce lely(zgniot na 6 ustawiony) w porownaniu do kartoflanej po sipmie 120x120? Bedzie 1,5 beli sipmy w takiej?

Opublikowano

Czasami nawet chce żeby Dobry Pan zakończył juz ta poniewierke bo tak już się nie da żyć. Żeby już dobrego Boga nie obrażać

@Belarus820 gowno z tego będzie próbowałem nie raz

Jedynie co dobrze to żonę zabezpieczylem jakbym kopnął w kalendarz to ma szansę sobie z kimś życie ułożyć i tak jej przekazałem. parę ha jest plus dzialka pod Warszawą to może z tym zrobić co chce

Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Pijanemu to się wszystko podoba 

Kolega do kolegi:

Ty, mam dwie dziewczyny, chodź.

Ładne chociaż?

Jak trochę łykniesz.

Ten popatrzył: stary tyle to ja nie wypiję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v