Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, DANDYS napisał:

ale. naprawdę te po 2000roku urodzone to naprawdę będzie dramat, byłem rano w lewiatanie no. ładna dziewczyna a tu kolczyk w nosie jak u byka, a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

Nie znasz się, obrażasz ja, teraz jest taka moda, każdy tak chodzi 🤣🤢🤢🤮🤮🤮🤮

Opublikowano
50 minut temu, DANDYS napisał:

ale. naprawdę te po 2000roku urodzone to naprawdę będzie dramat, byłem rano w lewiatanie no. ładna dziewczyna a tu kolczyk w nosie jak u byka, a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

Łatwiej taką na haczyk złapać. Jak o ucho omknie to o nos zachaczy.

• Haha 2
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

14 minut temu, hubertb napisał:

Widocznie słabe okazy oglądałeś. 

Dajcie spokój. Piotr ma swój  świat i nie chce go zmieniać, wałkowane było z nim tyle razy. Ani 18stka ani 40stka jego nastawienia nie zmieni.

jedynie sześdziesiątka 😁 to znaczy c360 😁🤪

• Haha 1
Opublikowano

Robota zakończona można się troszkę poalkoholizowac 😁 etacik jest bydelka nie ma i gitarka

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

2ha odwrócone. Jeszcze jedna działka i można poplon kłaść w glebę. 

IMG_20220805_111252.jpg

Jak bruzde robisz?tak jak stoisz czy jakis inny sposob?bo mnie to zawsze denerwuje na koniec orki🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem rzęsy i brwi laminowane i pazurki jak grabie?

Znasz kogoś normalnego, co mu się takie coś podoba? Powtarzam: normalnego.

Opublikowano
jacek1296 napisał:

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem rzęsy i brwi laminowane i pazurki jak grabie?

Znasz kogoś normalnego, co mu się takie coś podoba? Powtarzam: normalnego.

Zależy czy trzeźwy czy pijany

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Pijanemu to się wszystko podoba 

Tak ale jak ktoś mądry to i po pijanemu jednej wierny i ma życie jak w raju

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

2ha odwrócone. Jeszcze jedna działka i można poplon kłaść w glebę. 

Jak bruzde robisz?tak jak stoisz czy jakis inny sposob?bo mnie to zawsze denerwuje na koniec orki🙆‍♂️

Między nogi biorę ten cienki pasek.

hubertb napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

Tunel

Wszystko gra gdy dwie "szyny" prowadza do "tunelu", bo moim zdaniem, w uchu wygląda średnio ;) 

Co Tobie dziś jest?

Opublikowano

Jak ktoś robi z siebie dziada to będzie dziadem. Nawet pracując na budowie można trzymać fason. Nie wyobrażam sobie żeby w roboczych ciuchach do domu wrócić czy do sklepu pójść. Zawsze czysta koszula banka z wodą w bagażniku do umycia. Jak można się jak kocmołuch w domu pokazać. Żona ma wiedzieć że ma mężczyznę a nie robola w gumiakach

Opublikowano

A na co tak się przebierać ciągle 🤔 ja to normalnie w roboczych ubraniach jadę do sklepu czy marketu 

6 minut temu, Krzak napisał:

Jak ktoś robi z siebie dziada to będzie dziadem. Nawet pracując na budowie można trzymać fason. Nie wyobrażam sobie żeby w roboczych ciuchach do domu wrócić czy do sklepu pójść. Zawsze czysta koszula banka z wodą w bagażniku do umycia. Jak można się jak kocmołuch w domu pokazać. Żona ma wiedzieć że ma mężczyznę a nie robola w gumiakach

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Czyli co, robisz na koparce a do roboty z domu w garniturze wychodzisz???

W koszuli. Do czegoś w życiu doszedłem mimo przeciwności losu

Opublikowano

Sporo ludzi wieczorem przyjeżdża na zakupy w roboczych

Wracają z pracy i przy okazji robią zakupy 

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Uważam że jak pracujesz to nie masz się czego wstydzić że masz brudne ciuchy. Inna sprawa byłaby jakbyś dziś coś zrobił, a jeszcze trzy dni później w tych samych łachach chodził 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Uważam że jak pracujesz to nie masz się czego wstydzić że masz brudne ciuchy. Inna sprawa byłaby jakbyś dziś coś zrobił, a jeszcze trzy dni później w tych samych łachach chodził 

Ale o siebie zadbać trzeba to krocie nie kosztuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v