Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Według mnie uprzedzenie lub strach przed odtrąceniem. 

Odpinanie załadowanego wozu to jak próba samobójcza. 

To ja już te próby samobójcze podejmuję lata i jeszcze żyję. 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Z takim myśleniem to żadna nie będzie chciala

I niech nie chce. 

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Pieter ma 25 lat znajdzie się taka co go spęta. 

Ciekawe gdzie - z chałupy nie wyłażę, do skupisk ludzkich nie chodzę. Dla mnie jakiekolwiek imprezy to obce. Tyle co raz w tygodniu do sklepu, szybkie zakupy i do chałupy.

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

No jest ta artystka przez miedze przecież. 

Namaluje Piotra na kombajnie👍

Zrobi mu baner reklamowy 👍

Baner mi nie potrzebny, dobry towar nie potrzebuje reklamy.

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Dobra dobra 

Po prostu nie umisz 😉

No nie umiem, tam jest taki promień skrętu, że się nie wyrobi, łatwiej odpiąć i niech sam leci na swoje miejsce. Raz w roku używane to po co się męczyć i uczyć.

19 minut temu, hubertb napisał:

A ja tam myślę że widok 19 letnich nagich piersi nawrócił by go skutecznie. 

Co Ty w tych babach widzisz? Coś czego ja nie. Ja w nich nic pięknego ani interesującego nie zaobserwowałem. A ciało to najmniej istotna kwestia.

• Like 1
Opublikowano
hubertb napisał:

8 minut temu, Pigmei napisał:

Jego żadna nie zreformuje i wiek nie pomoże 😛 

A ja tam myślę że widok 19 letnich nagich piersi nawrócił by go skutecznie. 

obawiam się że niestety nie ...

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla mnie każdy "okaz" to słaby okaz. Tylko, że niektóre są mądrzejsze od innych i tyle

Nie nie faceci rozróżniają w ten sposób: blondynki, brunetki, rude no i każda dodatkowo albo brzydka albo ładna. Nie komplikuj prostego podziału. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Nie komplikuj prostego podziału. 

Ja rozróżniam na mądre i głupie. Ale mądrych młodych nie znam. Dla mnie wygląd to sprawa drugorzędna, może być i pryszczata, ruda byle mądra była i posłuszna. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

byle mądra była i posłuszna. 

A co ty chcesz z nią krzyżówki rozwiązywać? Czy w szachy grać?

2 minuty temu, szwagier24 napisał:

czyli opinie ma nie najgorsze

Opinie ma dobre, mechanicy go bardzo dobrze znają bo każdy służbowy opelek miał ten silnik. 

Opublikowano

A co ty chcesz z nią krzyżówki rozwiązywać? Czy w szachy grać?

Ma robić ze mną i chałupą się zająć, do tego tylko potrzebna. I ona nie ma być od żadnego myślenia, co najwyżej wybrać co na obiad zrobić i czy pora w domu sprzątnąć czy nie. Czyli jednym słowem samemu do śmierci bo nie ma kogoś takiego. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Tak się wtrącę takie to są już w domu starców , młodsze to wyzwolone nie kury domowe co sprzątają , piorą i gotują .

Może się trafią takie posłuszne ale młode co się porodzili w latach 2000 tys takich posłusznych już nie będzie .

Opublikowano
14 minut temu, hubertb napisał:

Widocznie słabe okazy oglądałeś. 

Dajcie spokój. Piotr ma swój  świat i nie chce go zmieniać, wałkowane było z nim tyle razy. Ani 18stka ani 40stka jego nastawienia nie zmieni.

• Like 2
Opublikowano

Pieter to szukasz głupiej i posłusznej. 

Dla mnie to mądra. Zresztą nie szukam bo nie łażę i nie zapoznaję, szkoda czasu. Dziś na usługę wieczorem gałęzie wozić i by może coś przypokładał. Jutro pszczoły rano, sianie poplonów i posejdon a w niedzielę poleżeć. 

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

może być i pryszczata, ruda byle mądra była i posłuszna. 

,,Posłuszna''     🤣🤣🤣   szukaj    ,,chłopki  pańszczyźnianej''  

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Może się trafią takie posłuszne ale młode co się porodzili w latach 2000 tys takich posłusznych już nie będzie

jak bym żonaty nie był to bym nie wiedział, od stuleci kobieta chłopa łapie zawsze tak samo. Mówi to co chce usłyszeć i pokazuje to co chce zobaczyć. Po ślubie Na bramie na której kiedyś pisało "witamy cię" teraz piszę "mamy cię".

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

jak bym żonaty nie był to bym nie wiedział, od stuleci kobieta chłopa łapie zawsze tak samo. Mówi to co chce usłyszeć i pokazuje to co chce zobaczyć. Po ślubie Na bramie na której kiedyś pisało "witamy cię" teraz piszę "mamy cię".

Jak Piter to czyta to tym bardziej woli być sam🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, hubertb napisał:

Pieter to szukasz głupiej i posłusznej. 

Żadnej nie szuka, to zatwardziały kawaler.Znałem i znam takich co mówią ,,co?na obcą babę będę robił?"

Opublikowano

Ech, są może i kiepskie strony ale jeśli w związku nie ma patologii to 99% jest tych lepszych chwil i nie zamieniłbtm się z kawalerem

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ma robić ze mną i chałupą się zająć, do tego tylko potrzebna. I ona nie ma być od żadnego myślenia, co najwyżej wybrać co na obiad zrobić i czy pora w domu sprzątnąć czy nie. Czyli jednym słowem samemu do śmierci bo nie ma kogoś takiego. 

Rozumiem że na poruchanko też nie ma co jej liczyć na Ciebie?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v