Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tyle piniendzy masz a tylko adasie za 150? To ja juz biedak a mam do obory reeboki za 200 i do ciagnika new balance za 300🙆‍♂️ 

Pewno za teścia recine kupione 😛

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Pewno za teścia recine kupione 😛

Za własne zarobione, ja staremu nie zaglądam do portfela i nic od niego nie chcę. Ostatnio znowu w cymbal by zarobil ale sie powstrzymałem🤣 

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

O to to. Jechał i ja tym "pociągiem".

Chciałeś jednoślada kupić?

Cały czas chce ale ciągle nie mam funduszy 

Opublikowano
6465 napisał:

14 minut temu, Bananek napisał:

O to to. Jechał i ja tym "pociągiem".

Chciałeś jednoślada kupić?

Cały czas chce ale ciągle nie mam funduszy 

A tam chrzanisz. Jakbyś mocno chciał to już byś kupił. Wiem po sobie.

Opublikowano
8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ostatnio znowu w cymbal by zarobil ale sie powstrzymałem🤣 

znaczy powraca do zdrowia? :D

Opublikowano

w deszcz?

Przed chwilą, Strongman napisał:

Wczoraj padał deszcz i teraz pada deszcz.:)

Na ryby trzeba jechać.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Pafnucy napisał:

w tym roku i swiatłowód przeprowadzili, ale chyba niewielu się przyłączyło.

U mnie teraz zakopują.

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

w deszcz?

A co tam podjadę pod staw pastuchem wędkę zarzucę i do samochodu piwo pić.

No jest jeden problem robaków trzeba nakopać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

A tam chrzanisz. Jakbyś mocno chciał to już byś kupił. Wiem po sobie.

Jak by był mus to może i bym już kupił. 

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

znaczy powraca do zdrowia? :D

Toż wraca,ale na tyle zeby funkcjonowac. Pracownika z niego juz niet. Dzwigac nie moze,na ciągnik nie wsiadzie. Ale wpierdalanie w moją robote to powraca. Zjebe wczoraj dostal bo chcial po swojemu heder wyciagac ze stodoly. Specjalnie mu pokazalem ze sie nie da tak jak on chce i zrobilem.po.swojemu. Żona mu mowi zeby sie nie wtracal a on swoje. Tylko kulami zasuwał i juz wiecej sie nie pokazywał.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak mus to mus ale jak widzi mi się to nie. U mnie jest zawsze calutki dzień zaplanowany do przodu przeważnie i nie ma miejsca na improwizacje.

Mus nie mus ale za pół tysiąca zamiatarki i "hot box'a " do myjki ciśnieniowej bym nie kupił koło komina. Fajnie trochę świata zobaczyć choćby przez szybę samochodu. Po drodze chyba nawet tego gościa mijałem https://www.olx.pl/d/oferty/uzytkownik/NjZf/.

40 minut temu, Bananek napisał:

Kopę lat Konteno. Gdzieżeś Ty bywał?

No i najważniejsze : co tam u Ciebie?

ogólnie nic ciekawego , koiłem ból w domowym zaciszu, w zeszłym roku z ciekawości @Paulina1985 odwiedziłem przy okazji wyprawy na Olsztyn

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Toż wraca,ale na tyle zeby funkcjonowac. Pracownika z niego juz niet. Dzwigac nie moze,na ciągnik nie wsiadzie. Ale wpierdalanie w moją robote to powraca. Zjebe wczoraj dostal bo chcial po swojemu heder wyciagac ze stodoly. Specjalnie mu pokazalem ze sie nie da tak jak on chce i zrobilem.po.swojemu. Żona mu mowi zeby sie nie wtracal a on swoje. Tylko kulami zasuwał i juz wiecej sie nie pokazywał.

A widzisz, mówiliśmy ci że szybko stare wróci

7 minut temu, konteno napisał:

koiłem ból w domowym zaciszu

Pisz częściej, dobrze że wróciłeś 👍

Opublikowano
14 minut temu, Belaruss820 napisał:

raczej wie jak z jego bylej stodoly wyciągnąć jego były heder .

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

pada deszcz...

nie wysyłaj go do mnie.

Opublikowano

to dobrze, bo znowu by mi siano zmoknęło.

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Do Ryśka poszedł...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v