Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@danielursus3ptylko to byłby czwarty pies w podwórku mam dwa takie jebiki małe tą sunię i teraz by tego jeszcze 🙆‍♂️. Już nie chodzi o kasę  tylko to wszystko trzeba karmić i sprzątać i jeszcze te krzaki iglaki itp 

Opublikowano (edytowane)

Ja mam 2, owczarka i kundla. Kundel zawziety ale w kojcu, a owczarek charakter ma, ale chowany był od początku. Ma jednak swój pasterski instynkt. @Łolek

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Ma jednak swój pasterski instynkt.

Mój był od urodzenia ułożony na "pióro" zawzięcie dusił każdego ptaka którego dorwał. Koty też łatwego życia nie miały. 

@TheraRolnik i piękne podsumowanie, tak jak wspomniano na czasie. Szkoda tylko że teraz mamy i problem suszy 🤣 więc jest jeszcze gorzej niż 40 lat temu.

Opublikowano

Mój kury matce gania, koty też, ojca gołębie (nie widziałem żeby pies tak wysoko skakał)😂 ale bydło zaganiał, jak łosie przechodziły stanął w poprzek przedemną nie pozwolił dalej iść. Zające ganial, ale na komendę przy nodze już był.

Opublikowano
14 minut temu, TheraRolnik napisał:

Co ty sprzątasz po nich 🤔

No po co niech będą zasrane boks i trawniki 

14 minut temu, hubertb napisał:

Do tego pogryzione buty...

Tą akurat nie gryzie butów ale hak uda jej się ukraść jakiegoś to ma taką uciechę że ło, i będą stać 5 par i tak tylko moje wyniesie 

17 minut temu, danielursus3p napisał:

Ja mam 2, owczarka i kundla. Kundel zawziety ale w kojcu, a owczarek charakter ma, ale chowany był od początku. Ma jednak swój pasterski instynkt. @Łolek

Podwórko 2000m i boks też jest i ja ostatni ba wsi i nie przy drodze to mogą biegać 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Wstawać krowy ryczą 🤣 

Ehh ciężko się będzie ruszyć jutro, wytanczylem się na kilka lat do przodu 🤣

Może welon, znaczy muszkę złapałeś 

Witajcie wszyscy 

Pochmurno deszcz się zbliża 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
8 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Dziwne masz te bydło 🤔 

Źle je nauczyłeś 🤭

Mnie to dziwi że czasami nic nie dam wieczorem a rano cisza 🤔

Bo jak sobie pomyślą co im dasz, to już ochota przechodzi 😜 

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, danielursus3p napisał:

Pewnie masz pan rację. Trzeba kawałek jakiej budy dostawić. Co do czego wyszło że od Stasia zakupiony. To co robiły przy nim wychwycilem, fachowiec potwierdził. To chyba się co nieco znam 😉 do poprawek to samo co mówiłem 😂

Pochwal się co kupiłeś 

7 godzin temu, Łolek napisał:

Ja myślę może jeszcze psa sobie do tej suni dokupić by para była podobuje się mnie jeden niedaleko Tomka @6465@6465 tylko jak żonkę przekonać, od razu mówię że te sprawy to za mało 😉

Screenshot_20220707_160725_com.android.chrome.jpg

Daj link do ogłoszenia, bo to chyba od mojego znajomego 

Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Za 20  6 skończyłem 

IMG_20220710_065925.jpg

Darek, powiem Ci tylko tyle że teraz to Sławek będzie się łasił żeby teściem być 😉

Ja żem odpadł z tego wyścigu 😂

Poznałeś nowy obiekt westchnień i zainteresowania🤔😁 

Dzień Dobry Wszystkim 

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Pochwal się co kupiłeś 

Darek nie mam linku bo im zdjęli ogłoszenie z olx z Chąśna ci ludzie są, sympatyczna kobieta że mną rozmawiała 

• Like 1
Opublikowano

Kuźwa turbina mi chyba padła w samochodzie , silnik zaczął dziwnie pracować ,dymić jak szejsiontka pod obciążeniem i wypalił olej 🤨 

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

Pochwal się co kupiłeś 

Jakby to powiedzieć żniwiarke.

Opublikowano
7 minut temu, Dziad932 napisał:

Kuźwa turbina mi chyba padła w samochodzie , silnik zaczął dziwnie pracować ,dymić jak szejsiontka pod obciążeniem i wypalił olej 🤨 

A ja myślałem że to mi się dzień h*jowo zaczął 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v