Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Zima się zapyta gdzie było lato! 😉

No brzoza to wnet taka na wolnym powietrzu zbuceje. Biedakom takim jak ja do samo wyrobu byś dał 🤔

Ja jeszcze większy dziad jak Ty 😁 roboty tylko od zajoba, zdrowia nie ma, od rana do nocy zapierdziel i jeszcze człowiek głupi się cieszy, że tyle zrobił 🙈

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Krzak napisał:

jak tam weekend?

a u Ciebie?

@Krzak kupiłeś już te radełka?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Nic ciekawego 😛 kolega był w odwiedziny 😛

a mnie to nie zaprosisz... 😢

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Nic ciekawego 😛 kolega był w odwiedziny 😛

Trzeźwy wyjechał czy tylko mleka się opił?🤣

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a mnie to nie zaprosisz... 😢

Pewno nie ma jeszcze podjazdu dla motocykli i nie chce sobie siary narobić🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał:

Pewno nie ma jeszcze podjazdu dla motocykli i nie chce sobie siary narobić🤣

a przestań. Radzio wszystko ma.    tylko jeszcze nie wszystko pokazał.

skromny jest...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Podobno jakiś debil w nocy przebiera się za zakonnice, chodzi po lasach i ludzi straszy

a kogo przestraszy? kto po nocy w lesie???

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Podobno jakiś debil w nocy przebiera się za zakonnice, chodzi po lasach i ludzi straszy

Jak coś to nie ja 

Ja w nocy w oborze 😉 byki potwierdzą 🐂🐂🐂🐂🐂

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a kogo przestraszy? kto po nocy w lesie???

Pewnie tylko bliźniaczy umysł🤭

Opublikowano
7 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

To ograniczać raczej nie teraz? Dopiero od września chyba? Ja od dziś stymulacyjnie syrop będę dawał bo nadstawki zlikwidowane, niech się cisną w jednym korpusie.

Nadstawki już  zdjąłeś ?   a jak przyjdą   upały  to pszczół nie zagotujesz ?   przecież  pszczołom łatwiej  ul ogrzać niż  ochłodzić.  🤔

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Szymi40 napisał:

Nadstawki już  zdjąłeś ?   a jak przyjdą   upały  to pszczół nie zagotujesz ?   przecież  pszczołom łatwiej  ul ogrzać niż  ochłodzić.  🤔

Tyle pszczół co ja mam to się spokojnie pomieszczą. Robię tak od 3 lat. Bo potem w nadstawkach syrop był i nie było co z tym robić.

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

A mało to zagubionej młodzieży ze spotkań towarzyskich wraca? Swoją drogą to co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy odwalać 

a nie wiem. ja nie miewam szalonych pomysłów... :D

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Tyle pszczół co ja mam to się spokojnie pomieszczą. Robię tak od 3 lat. Bo potem w nadstawkach syrop był i nie było co z tym robić.

To po jaki uj  tyle syropu teraz dajesz ?    Cóż  każdy robi  po swojemu . 

Opublikowano
Przed chwilą, Szymi40 napisał:

To po jaki uj  tyle syropu teraz dajesz ?    Cóż  każdy robi  po swojemu . 

Litr na tydzień. Dwa razy w tygodniu po pół litra. Nie trzymam super mocnych rodzin. Wolę mieć 8 średniaków niż 4 super mocne, które trzeba rozrajać, robić kupę odkładów albo biegać za nimi po drzewach. 

• Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v