Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał:

Też robiłem z takiego dwie sztuki przy zawiasach 3ścianka reszta 2mm. A trzecie ocieplane zrobiłem z 30x50 bo ocieplilem styropianem 5cm.

Moje na garażu takie są 5 szer 4,5 wys 20lat 

• Like 1
Opublikowano

to też wolę zworkowac po 1600 jak luzem po 1400🤭

Opublikowano

Witam i o sprawe pytam, dzierżawie pole umowa ustna, dopłaty bierze właściciel i mam tam posadzone ziemniaki których sporo zniszczył jeleń i teraz składajac zgłoszenie szkody jak napisze szkode na siebie to nie bedzie jakichs problemów, nie dopatrzą się w agencji? 

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Ja już patrzę żeby się nie narobić. Będziesz miał moje lata zrozumiesz.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

@6465 z tego co mi dzisiaj stary powiedział wynika że ty i wielu innych nic nie robita 

Ehhh no byś się za robotę wziął w końcu ...

"Z kim ty gadasz na tym telefonie, pewno z takimi samymi nierobami jak ty" 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

@6465 z tego co mi dzisiaj stary powiedział wynika że ty i wielu innych nic nie robita 

Ehhh no byś się za robotę wziął w końcu ...

A na co mi i po co?. Na kromkę i kieliszek chleba wystarcza.

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Niech leci w dół potrzebuje że 12 sztuk profila 40x40 . Darek jaki profil dawaliście na bramy do garażu?

40*40*3 drugi gatunek z Jamna

56 minut temu, PAN88 napisał:

W tamtym tygodniu 5tysiecy już brutto słyszałem. A u Ciebie ile teraz

A jak na złość z właścicielem tego bałaganu wpadłem w gadkę, bo on też motocyklista, i nie porobiłem zdjęć cennika 

• Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

A na co mi i po co?. Na kromkę i kieliszek chleba wystarcza.

A idź ... k**wa łąki koszę, susze, grabie, zwoże a ten uj mi powie żebym się za robotę wziął a nie tylko jeździć 

Czyli przy wożeniu qq to złota robota 

Nic nie robię i jeszcze mi za to płacą 🙉

15 minut temu, superfarmer02 napisał:

"Z kim ty gadasz na tym telefonie, pewno z takimi samymi nierobami jak ty" 

Nie po prostu dużo jeździ a zdaniem starego jazda czymkolwiek to nie robota 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

A idź ... k**wa łąki koszę, susze, grabie, zwoże a ten uj mi powie żebym się za robotę wziął a nie tylko jeździć 

Bo u siebie to się odpoczywa🤣 a u ludzi pracuje. Moja mama raz mi zaczęła gadać co to jest zrobić Sieradz a później Puławy i do domu.-wkurzyla mnie i wzielem ja ze sobą. Po dotarciu do Sieradza miała już dość i od tamtej pory nie komentuje niczego

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Aaa bo kosiarka to każdy debil umie. Kiedyś to się kurła kosa kosiło, cała wieś się zbierała, wszystko ręcznie a ludzie zdrowsi byli i czasu więcej mieli... 😂

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Chyba, że sam jeździ. Wtedy to urobiony, że ruszyć się nie może 😜 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, HF86 napisał:

Po 1200 psie żyto w poniedziałek workowalem 1,5t, ale ładowali sobie sami, ni uja nie będę dźwigać ni ma taki łopcji, owies turem na przyczepę albo młyn przyjedzie i wciągnie dla klienta, wolę taniej a bez roboty już swoje w życiu wydzwigalem teraz żylaki albo kręgosłup bo człowiek nie szanował zdrowia a chciał się czegoś,, dorobić,, 

Ludzie robią a ty leżysz dobrze masz, k**wa jak ja jebałem nocami to ludzie leżeli wtedy nikt tego nie widział 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Po 1200 psie żyto w poniedziałek workowalem 1,5t, ale ładowali sobie sami, ni uja nie będę dźwigać ni ma taki łopcji, owies turem na przyczepę albo młyn przyjedzie i wciągnie dla klienta, wolę taniej a bez roboty już swoje w życiu wydzwigalem teraz żylaki albo kręgosłup bo człowiek nie szanował zdrowia a chciał się czegoś,, dorobić,, 

Drogo u was 🤣. Ja żyto w ostatnim momencie po 1370 netto sprzedałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v