Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby było bliżej to ten grubszy chrust bym posprzątał 🥸

Opublikowano

I cyk 7 litrów spokojnego deszczu. Dobrze by było żeby do 10 choć dobiło.

DANDYS napisał:

To je życie 🚜

IMG_20220702_143729.jpg

To twój młody już taki duży? Ja wyobrażałem sobie, że to całkiem malutki potomek.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Na pogrzebach nie zbiera

u nas nie odpuszczają takiej okazji. zbierają na mszę na 30sty dzień po śmierci. 

jak odpuścić jak tu przed sąsiadem czy rodziną nikt monetami nie rzuca 🤣

Opublikowano
11 minut temu, HF86 napisał:

widzisz. 

jednak piniendze to nie wszystko. 🤭

Ale zdecydowanie większa połowa 

8 minut temu, DANDYS napisał:

To je życie 🚜

IMG_20220702_143729.jpg

Dość młodo wyglądasz

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze co zniszczy i będziesz musiał pokryć straty 🤭

Fakt, trzeba byłoby go spętać

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Popcorn już legalnie sprzedają? 

Ostatnio można było normalnie kupić, tzn z dwa tygodnie temu 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

A ja mam takie kartofelki 

16567734135587753350201264351659.jpg

Coś gadałeś że ziemi swojej Masz tyle co pod paznokciami. Paznokcie to miejscowość ?O.o😉

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Łodpeta 😁

Gdzie tam, pet z 8 lat kartofli nie sadził. Uprawa wyglądała tak że moja musiała załatwić żeby ktoś to opryskal, obredlil a pet kartofle rozdał. Na ostatnim roku tej jego uprawy ukopali 300kg z 20 arów 😂 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Mało prestiżowy traktur jak na obecne towarzystwo 

Nie uznajom? 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Nie żebym się czepiał, ale ten kolor włosów to nie po tobie 😎

Ty sobie żarty robisz, a @DANDYS zazdrosny z natury i zaraz kłótnie powstaną w rodzinie. 😜

Edytowane przez Leszy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, DANDYS napisał:

To je życie 🚜

IMG_20220702_143729.jpg

A późni wypadki. Z miesiąc temu sąsiad dzieciakowi palce u dłoni wyrównał turem 😴

26 minut temu, kizak napisał:

Coś gadałeś że ziemi swojej Masz tyle co pod paznokciami. Paznokcie to miejscowość ?O.o😉

Matko bosko alem się wysypał 🙆‍♂️ nie no dobra to czyjeś są, nawet nie wiem czyje 🤭

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Ty sobie żarty robisz, a @DANDYS zazdrosny z natury i zaraz kłótnie powstaną w rodzinie. 😜

On wie że ja to dla jaj pisze. Skąd mogę wiedzieć czy on czarny, blondyn czy rudy kiedyś był😁

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Chyba nie w środku kabiny.

Na turze go woził. Wsadził mały rękę a ten podniósł i ścisnął mu palce jak ten się rozdarł z bólu to ten w stresie docisnął bardziej. Jak matka z bratem usłyszeli krzyk to podbiegli i za rękę zaczęli go ciągnąć 

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Sorya

IMG_20220702_183009_372.jpg

Łooo joj... Ale bujne..... a moje se usychajom, bo dyszcz se o nich zapomniał

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Łooo joj... Ale bujne..... a moje se usychajom, bo dyszcz se o nich zapomniał

A może zaraza je źre, tak jak u mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v