Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Jeszcze jakby w siatce była owinięta to wgl by lux wyglądało  :oale ja bidok to tłukę warfamką w sznurku 🙄

I tak gówno z tego i tak 🤣

Opublikowano
HF86 napisał:

teraz każdą najmniejszą nawet uroczystość gminną odwiedzają i gotowe piękne przemowy, czole słówka i mnóstwo obietnic. byłem świadkiem tego cyrku u kris91 na wiosce.

Co? Gdzie? Kiedy? 👀👀👀👀 Dzisiaj jakąś drogę mieli otwierać 😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

A antena jaka?moze wina tkwi w antenie? Ja dzisiaj u ciotki wyszukiwalem i antena pokojowa to zlapala tylko 6 programow tvp. Ale zeby bylo smiesznie odbieralo tylko jak sie stalo obok tv,a tak to przerywalo. Postawilem antene na parapecie i odbiera dobrze,ale nadal tylko te 6 programow,jej wazne abo Bolivara oglądać 😀

@hubertb

A skąd mi wiedzieć czy antena czemu winna. Wczoraj była dobra, q dziś co, ogłuchła??? 

Co do anteny pokojowej-jak u syna tv montowałem to taką kupiłem, bo nie chciało mi się kabli ciągać , a sral ją pies, więcej ustawiania jak oglądania 

2 godziny temu, jajonasz napisał:

Język audio, albo ścieżka audio i tam zmień na coś w stylu oryginalny czy polski 

Spróbuję, dzięki

Dam znać czy pomogło 

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

@bratrolnika jak możesz to wejdź szybko na TVP 3. Ale wstyd...

Nie było mnie, co tam ciekawego??

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
6465 napisał:

Już kilka filmików typa obejrzałem i dochodzę do wniosku, że one nic nie wnoszą poza naganianiem jednych na drugich. Nie stoję po żadnej ze stron, ale kaczorek odszedł kilka dni temu, a ludzie nadal straszą Kaczyńskim. Chyba w całej tej wojnie Polsko polskiej nikt nie zauważył zmian nazwisk. Z drugiej strony to żadne zmiany, wiem to.

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Co? Gdzie? Kiedy? 👀👀👀👀 Dzisiaj jakąś drogę mieli otwierać 😂😂😂😂

w sobotę. siano chiba ze swoją sprawdzałeś 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Już kilka filmików typa obejrzałem i dochodzę do wniosku, że one nic nie wnoszą poza naganianiem jednych na drugich. Nie stoję po żadnej ze stron, ale kaczorek odszedł kilka dni temu, a ludzie nadal straszą Kaczyńskim. Chyba w całej tej wojnie Polsko polskiej nikt nie zauważył zmian nazwisk. Z drugiej strony to żadne zmiany, wiem to.

gdzie on odszedł? wiceminister już z niego nie jest, ale jest dalej szeregowym posłem i prezesem największej partii w pl 

Opublikowano
HF86 napisał:

w sobotę. siano chiba ze swoją sprawdzałeś 🤣

W sobotę festyn byl, a no bez kitu, podobno zieliniak byl, ale czy prawda to nie wiem 😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

W sobotę festyn byl, a no bez kitu, podobno zieliniak byl, ale czy prawda to nie wiem 😂😂😂😂😂😂

jam też tam byłem. ale żeby tych parszywych mord nie oglądać to młoda na park rozrywki a ja sprawdzałem co dobrego koła gospodyń napiekly na ten festyn charytatywny 😋

Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

jam też tam byłem. ale żeby tych parszywych mord nie oglądać to młoda na park rozrywki a ja sprawdzałem co dobrego koła gospodyń napiekly na ten festyn charytatywny 😋

Dobrze że jednak siano zbierałem 😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano

@bratrolnika kupowałeś dekoder czy nowy telewizor z wbudowanym?

jeśli dekoder to spróbuj na innym wejściu hdmi, bo ja np miałem tak że DVD na jednym gnieździe był tylko obraz bez fonii 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

@bratrolnika kupowałeś dekoder czy nowy telewizor z wbudowanym?

jeśli dekoder to spróbuj na innym wejściu hdmi, bo ja np miałem tak że DVD na jednym gnieździe był tylko obraz bez fonii 

Telewizor roczny, może dwuletni, niby wyświetlało że jest dobry i będzie działać bez dokładek 

Opublikowano
15 minut temu, sadownik12 napisał:

I taka to nasza robota 💁

IMG_20220627_201045.jpg

Nie lej po rozgrzanych  liściach🤣

Opublikowano
34 minuty temu, bratrolnika napisał:

Komu komu, bo idę do domu

@radekz200 ty był chętny, bierzesz??? (Dla jasności: czy przyjedziesz i zabierzesz, nie wysyłam)

IMG_20220627_201401_541.jpg

A nie moglbys go potrzymać trochę u siebie i jak bedziesz jechał na podlasie to bys podrzucił? Chyba ze się umówimy w złotych tarasach 😂

Opublikowano

Nic im nie będzie 😎. Kiedy w jęczmień ruszasz? Tydzień wystarczy? 

Opublikowano

Tak myślę że około wtorku już go upali. Ale ziarno jednak schudło. Wydawało się że już susza mu niedokuczy

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Chyba źle nie jest ? @Pafnucy? Na usłudze bym z dwóch 3 zrobił 🤣

IMG_20220627_202552.jpg

dlaczego?

mogłes je uczesać do zdjęcia. B|

ale sie oturlałem dzisiaj. @Rolnik1973 nawet by nie zgadł ile zrobiłem.... a żeby to tylko to. no urwanie głowy normalnie dziś...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Kuźwa a ja z sąsiadem zbieraliśmy dziś siano luzem. Ja pier**le załadowaliśmy 1 przyczepę i myślałem że ducha wyzione.

W Piotera się bawisz 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Tak jak moje? 😛

A4A4CBF2-9977-455E-9950-4FD1CD0C11B3.jpeg

o jakie ładne. widać że po fryzjerze, anie takie rozczochrane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v