Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Łolek napisał:

Podniecacie się jakimiś promocjami ulgami  h*j wie czym jeszcze, plus węgiel plus prąd, a potem rozczarowanie jeszcze nikt nikomu nic nie dał za darmo czy to te, czy tamte 

@bratrolnikamożiwe@bratrolnikamożliwe że jutro do świętego miejsca się wybiorę to może koło ciebie polecę 

A i twój num gdzieś przesiałem  podeślij na priv bo może się kiedyś przydać 

Do Niepokalanowa jadziesz?  Ja jutro do łodzi.

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

O żesz Ty. 😉 Od małżonki nic nie dostałem, bo od 5:30 w pracy jest. Ale nadrobimy. 😉 Tym bardziej, że dziś przypada nasza jedenasta rocznica ślubu. A dwudziesta bycia razem. Łomatko, kiedy to zleciało.

w sumie ja sporo dłużej  ,, piję ten sam płyn ''  [słowa Opani] ,ale jak pić się chce  🤷‍♀️😐

Opublikowano
46 minut temu, slawek74 napisał:

święte słowa 👍 jedyne co się uda w hurcie czasem taniej kupić to nasze a i tak nas na koniec golą...

tak to prawie u co drugiego więcej szczegółów wjazd albo coś jeszcze 🤔

Doszedł SMS?

Opublikowano
51 minut temu, Łolek napisał:

Podniecacie się jakimiś promocjami ulgami  h*j wie czym jeszcze, plus węgiel plus prąd, a potem rozczarowanie jeszcze nikt nikomu nic nie dał za darmo czy to te, czy tamte 

@bratrolnika

Marek w punkt

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

@HF86 jutro szepietowo? 

nie. 

te sprzęty to mogę potem pooglądać jak mi usługę robią 😉

za daleko. narazie nie przejadę takiego dystansu 

Opublikowano
29 minut temu, kris91 napisał:

Jak tam ludzie pierwszy dzień wakacji? 🙋‍♂️🙊😂😂😂😂😂

A tak. 😁

16561462111834864229110940179422.jpg

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

nie. 

te sprzęty to mogę potem pooglądać jak mi usługę robią 😉

za daleko. narazie nie przejadę takiego dystansu 

Jaki transport medyczny ogarniem 🤔 @6465 nosze mam, pal lublina i jadziem. No i jeszcze ioio będziesz musiał robić 🤔

Opublikowano
39 minut temu, kris91 napisał:

bawisz się dziś na wiosce?

Opublikowano
47 minut temu, radekz200 napisał:

Nikt ze mna nie chce jechać 😛

Co żeś w domu nawywijał że nikt nie chce?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jaki transport medyczny ogarniem 🤔 @6465 nosze mam, pal lublina i jadziem. No i jeszcze ioio będziesz musiał robić 🤔

Będę łóżko z chałupy wyrzucał to ładować na pakę 🤔

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

a Ty tam się wybierasz aby oferować pomoc tym co oporowo chcieli się rozwijać 🤔🤭

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

szybciej miejsce parkingowe znajdziesz dla inwalidów. 

albo tym żukiem będziemy po całych targach jeździć z immunitetem Kurpia 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Kanapę się wrzuci, stół zastawi i kurpioka posadzimy będzie starosta tego spędu.

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

No to ładuj. Sprzedamy jakiemu wodzowi plemienia na podlasiu to za transport się zwróci, na wypitkę będzie a może i hfowi jaką córkę odda 🤔

9 minut temu, HF86 napisał:

a Ty tam się wybierasz aby oferować pomoc tym co oporowo chcieli się rozwijać 🤔🤭

🤭

6 minut temu, HF86 napisał:

Będziem żuka na godziny wynajmować z tą wersalką. Na powrót to trzeba Ci będzie jaką folie ubłagać ze stanowiska ensibala na tą wersalkę żebyś w ciążę nie zaszedł 😂

• Haha 1
Opublikowano
PRIMO napisał:

29 minut temu, kris91 napisał:

A tak. 😁

16561462111834864229110940179422.jpg

Rozbierasz czy stawiasz? Jak rozbierasz to odkupię od Ciebie ten świronek.

Tylko musi być poznaczony.

Opublikowano
Dnia 23.06.2022 o 20:15, 6465 napisał:

Ja tam to i teraz nie nawidzę c360 pracować. Co się da to trzydziestką robię a 60tki wsiadam jak muszę.

Może bliżej jesieni dobijemy targu jak Ci tak C-360 nie pasuje...

Dnia 23.06.2022 o 20:31, hubertb napisał:

W 30 spierd.. jest tylko układ kierowniczy, wszystko inne jest normalne czyli: podnośnik działa bez wałka wom(o jak to wku..), sprzęgło można wcisnąć, biegi zmienia się dość ładnie. Największą wadą jest kolumna kierownicza która może połamać ręce. 

80 w porównaniu do dwóch wymienionych była dla mnie jak samochód kierownica chodziła lekko zawracało to w miejscu, podpięcie maszyny? ustawiałeś się mniej więcej nogą wysuwałeś końcówki i pyk podpięte. Maszyna z wom? no bajera, przekręcam dźwignie przy kierownicy i kosiarka działa. Do tego wuja pracował w agromie dostęp do części miał, skrzynia była przerobiona na szybką, wzmacniacz sprawny. Na fotelu z pompowaniem siedziałem rozwalony jak cesarz. 

Nie widzę tam nic spierdzielonego, trzeba kierownicę mocno w garści trzymać i tyle. 

Dnia 23.06.2022 o 22:22, TheraRolnik napisał:

Zakupy zrobić i do domu 🙊

received_1505160123271663.jpeg

Normalka, na dwa wózki się cukier pszczołom kupowało. Jak na sezon szło i 150kg a czasem i więcej.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Może bliżej jesieni dobijemy targu jak Ci tak C-360 nie pasuje...

Nie widzę tam nic spierdzielonego, trzeba kierownicę mocno w garści trzymać i tyle. 

Normalka, na dwa wózki się cukier pszczołom kupowało. Jak na sezon szło i 150kg a czasem i więcej.

Jaki cukie dla pszczół kupić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v