Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@soltys48 Ty duzy chłop to i dzieci duze. Ja to nieduży( @jahooo potwierdzi) to dzieci w granicach 3200. @Dziad932 mozesz rodzicom wynająć kawalerkę gdzies niedaleko,ile masz do Bełchatowa? Ile im potrzeba? To ze nie chce z tesciami.mieszkac to nie jej wina, tylko tak jak pisales ostatnio, że ojciec kazał łąki sprzatac, ona sie zraża takimi tekstami tak.jakby nie rozumieli ze syn ma goscia i jest wazniejsza od prac na gospo,tym bardziej w niedzielę. Moze wystarczy usiasc razem z rodzicami i z nią i wytlumaczyc ze chcecie tu mieszkac ale zeby starzy jie ingerowali w Wasz związek 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Belaruss820 napisał:

@soltys48 Ty duzy chłop to i dzieci duze. Ja to nieduży( @jahooo potwierdzi) to dzieci w granicach 3200. @Dziad932 mozesz rodzicom wynająć kawalerkę gdzies niedaleko,ile masz do Bełchatowa? Ile im potrzeba? To ze nie chce z tesciami.mieszkac to nie jej wina, tylko tak jak pisales ostatnio, że ojciec kazał łąki sprzatac, ona sie zraża takimi tekstami tak.jakby nie rozumieli ze syn ma goscia i jest wazniejsza od prac na gospo,tym bardziej w niedzielę. Moze wystarczy usiasc razem z rodzicami i z nią i wytlumaczyc ze chcecie tu mieszkac ale zeby starzy jie ingerowali w Wasz związek 

Jesteś chyba ostatnią osobą od takich porad. 

Nie mówię tego złośliwie. 

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jahooo napisał:

To u Pafnucego tak ? Nie dziwne, że nie miał czadu na forum zaglądać

dlaczego tak o mnie napisałeś? dośc chamskie to z twojej strony.

i czemu @Rolnik1973 się cieszysz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dziad932 napisał:

15 minut temu, TheraRolnik napisał:

No pobuduj dom przy gospodarstwie 

Jak będzie wszystko dobrze to jedyne wyjście 

11 minut temu, jacor73 napisał:

A to co ona nie planuje pracować i siedzieć w domu całe życie?

🤷‍♂️ , chodzi o to że będe późno wracać jak to przy hodowli 

wcześniej idź wcześniej wrócisz 🤔😀

Opublikowano
16 minut temu, Belaruss820 napisał:

Teścio co nie którym też ingerował. A teraz rady daje 😅🤣🤣🤣🤣🤣

Cyrk jak w polityce

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Jesteś chyba ostatnią osobą od takich porad. 

Nie mówię tego złośliwie. 

Nie jestem z tych co sie obrażają. Powiem tyle, po ostatnich przeżyciach i ogólnie ze przyszedlem za zięcia moge troche powiedziec w tej kwestii. Z czasem i tak wszystko bedzie ich i nikt nie bedzie sie wtracal,wiec po co sie budowac i wpedzac w kredyty? Najwazniejsze miec wyjebane na to conkto mowi i robic swoje. Przeciez Marcina kobieta pracuje to nie bedzie ciagle w domu.

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Teścio co nie którym też ingerował. A teraz rady daje 😅🤣🤣🤣🤣🤣

Cyrk jak w polityce

Jezeli to bezpośrednio do mnie, a jest, to odpowiadam krótko zwięźle i na temat: juz nie daje rady. Te jego ingerencje na nic sie zdaly bo to co robilem po swojemu to dalej robie. Zboża mam teraz takie jakich on nie mial przez cale swoje gospodarzenie. Dodam ze mam sporo herbapolu w.ekologii,ale czesc tez normalnego. Gospodarstwo sie zaczelo rozwijac odkąd tu przyszedłem. W tym roku kilka inwestycji jeszcze mam zaplanowanych i bedą wykonane. I to wszystko dzieki moim decyzjom,bo wkoncu moge robic to co chcę😀 chyba ze stwierdzasz ze ja daje rade a nie tesc🤔

Opublikowano
31 minut temu, Belaruss820 napisał:

Myślisz że jak ktoś całe życie mieszkał na wsi to łatwo będzie go do kawalerki przeprowadzić 😉

Opublikowano
23 minuty temu, Pafnucy napisał:

dlaczego tak o mnie napisałeś? dośc chamskie to z twojej strony.

i czemu @Rolnik1973 się cieszysz?

Zniknąłeś bez śladu na dłuższy czas - jakiś powód musiał być, porzucić tak kolegów bez słowa

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Zniknąłeś bez śladu na dłuższy czas - jakiś powód musiał być, porzucić tak kolegów bez słowa

własnie przez takie komentarze i fałszywych przyjaciół Rysków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v