Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Nie wiem.Nawet młodych jeszcze nie kopałem.Moze po niedzieli, niech się narwańcy wyprzedają.

Wczoraj na broniszach od 27 do 40 złotych za 15stke. Mam jeszcze zamówienie na 10ton starych a mam tylko połowę

Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

no pisalem na sianokosy ,paliwo itp 

to jest af. nie pisz tak. ty opasowiec a zwłaszcza ziarkarz. a ziarko chłopy po dwa lata w magazynach trzymają bo im piniendze nie potrzebne. 

Opublikowano
DANDYS napisał:

7 minut temu, Krzak napisał:

Ten Grzesiek z Gry o Plon chyba nieźle kasy przytulił codziennie nowy motor do odbudowy wczoraj yamaha dzisiaj junak wcześniej ze dwie wsk. Że mu się chce tyle srok za ogon łapać

pisałem pod komentarzem tam, ile tych motoórw musi sprzedać zeby zarabiać , i za ile licząc wklad jego pracy , czesci , co by nie było , licza sie motorki orginalne a nie skaldane na czesciach z allegro 

A za wsk 3 na oryginalnych częściach jezdzaca z papierami tylko trochę podmalowana lata temu ile można dzisiaj wołać?

Opublikowano

Szymon, jeszcze o przodzie nie zapomnij.

😉

szymon09875 napisał:

Jeszcze przód ;)

Jeszcze przód 😉

Kurła jakie ja mam dziś zakwasy po wczorajszej siatkówce. A jeszcze mała od kilku dni mnie na trampolinie wymęczy. Mus zapasy tłuszczu w szkole uzupełniać. 😉

Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

Nikt nie pisał o całej jej.

Chyba tyle to możesz.

W sumie tam gdzie mają prysznic jest takie okienko... Ale za to to można chyba iść siedzieć...

25 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pany plonarka w qq to bardzo szkodliwa jest? 

Młodziak, ty te skiby od podorywkowca masz na olx wystawione???

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Jeszcze przód ;)

IMG_20220606_195557.jpg

Jeszcze przód 😉

Szymon, nie masz tam gdzie u siebie kół od kosa??? Jodełki 16???

Opublikowano
bratrolnika napisał:

W sumie tam gdzie mają prysznic jest takie okienko... Ale za to to można chyba iść siedzieć...

No raczej trzeba usiąść, bo trochę wstyd stać z takim drągalem. 😉

Opublikowano
20 minut temu, Krzak napisał:

A za wsk 3 na oryginalnych częściach jezdzaca z papierami tylko trochę podmalowana lata temu ile można dzisiaj wołać?

W uj. Pytanie czy ktoś to kupuje bo wystawionych sporo. 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

Młodziak, ty te skiby od podorywkowca masz na olx wystawione???

Szymon, nie masz tam gdzie u siebie kół od kosa??? Jodełki 16???

Widziałem że szukasz, jedna ale ona chyba przecięta, bo mam też 7.50 x16 jodełkę ale na brony wjechałem...

• Thanks 1
Opublikowano
16 minut temu, superfarmer02 napisał:

Na sprzedajemy 

Na olx widziałem, pług i przy okazji te skibki. Ile taka Skiba u ciebie???

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

@bratrolnika tak mnie nie lubisz że mi o niej piszesz ? 🤔

A dlaczego??? Nie brzydka, robotna, źle by ci było???

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Widziałem że szukasz, jedna ale ona chyba przecięta, bo mam też 7.50 x16 jodełkę ale na brony wjechałem...

Najlepsze to by całe koła były, to już wtedy bym sobie rozstaw odpowiedni wywiercił, bo felgę 16 na 4*100 ciężko spotkać... 

Ale dziękuję 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Najlepsze to by całe koła były, to już wtedy bym sobie rozstaw odpowiedni wywiercił, bo felgę 16 na 4*100 ciężko spotkać... 

Ale dziękuję 

Po 100 wystawiłem bo nawet nie wiem ile to warte, nowa odkładnia

chyba tyle kosztuje taka 

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale dziękuję 

Popytam ;)

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale dziękuję 

https://www.olx.pl/d/oferta/opona-600-r-16-kola-stomil-olsztyn-kos-dzik-ursus-opony-CID757-IDOZ9t4.html

https://www.olx.pl/d/oferta/opony-kola-felgi-do-rozsiewacz-kos-6-00x16-CID757-IDMeRfj.html

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Wczoraj na broniszach od 27 do 40 złotych za 15stke. Mam jeszcze zamówienie na 10ton starych a mam tylko połowę

No,a było już źle.Debile się wyprzedają to zdążę wykopać.Niema się co rwać z kopaniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v