Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

U mnie pudełeczko coraz to mniejsze 😔

IMG_20220520_061755_1.jpg

W szlafroku jeździsz czy to tamten słynny ręcznik klientki? 😉

Smacznego. 

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

W szlafroku jeździsz czy to tamten słynny ręcznik klientki? 😉

Smacznego. 

musiałeś zauważyć i wszyscy się dowiedzą że siedzi mi na kolanach 🙊

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, gustaww napisał:

Z 64l  opady mi spadły do 2l .😒

I to jest właśnie nasza Polska rzeczywistość, nawet w pogodzie prawdy nie napiszą. Nie też prognozy deszcz odwołują 😬 

ch*j strzeli zaraz uprawy i wszelkie nakłady, po co ja nawozy kupował i siał...🤦‍♂️ ile to kasy by było jakbym grochem wszystko obsiał 

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał:

musiałeś zauważyć i wszyscy się dowiedzą że siedzi mi na kolanach 🙊

A ja myślałem że Ty dziś w samym ręczniku do niej pojechałeś 

• Haha 3
Opublikowano

u mnie koło 20 kwietnia popadało, sporo ale chyba koło 20l i do dziś  nic ( był jakiś opad ale to nawet kurzu nie przemoczyło). Pszenica jeszcze żyje ale od dołu już żółta. 

Będzie tego płaczu, trzeba do rogaczy iść a później obornik pod kuku wozić... tylko jak to później zaorać ....

Opublikowano
14 godzin temu, 6465 napisał:

Będzie coś z tego 🤔

Screenshot_2022-05-19-17-00-25-436_com.google.android.apps.messaging.jpg

za***ista 🙂 

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Wstawaj bo słońce wstaje trzeba dzień zaczynać.

3 godziny temu, Baks00 napisał:

Prędzej bym się spodziewał że nie zasną,niż wstał

Już wstaje 😉 bo o 8 klient po siano ma być 

Opublikowano

Wczoraj jeszcze dopłatowcy 300kg łubinu kupili. Może suszy nie będzie, bo to musi skiełkować🤭

Opublikowano

A idź z tym łubinem 🤦 więcej roboty jak to wszystko warte... 2 lata już łubinu nie ma i raczej nie będzie

2 minuty temu, Agrest napisał:

Wczoraj jeszcze dopłatowcy 300kg łubinu kupili. Może suszy nie będzie, bo to musi skiełkować🤭

Opublikowano
32 minuty temu, marulekk napisał:

No i z tego hucznie zapowiadanego deszczu na weekend na wschodzie nici już, prognozy odwołane, 

Ja zacznę Polsat oglądać,  tam codziennie deszcz nadają w całej Polsce😎

Ale bieda się robi...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

u mnie okres psi patrol, czapka koszulka spodnie skarpety psi patrol jak nie ti ryk 🙃

Mój chyba powoli kończy fazę psiego patrolu ale jeszcze coś sie przyda z ciuchow jak zobaczy. Corka teraz na sky z psiego choruje. Batman i spiderman teraz caly czas u syna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v