Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

16506966763873700263969039112486.jpg

Szybszy od Radka👍

1 godzinę temu, kizak napisał:

No ale jak żonie kupiłem samochód prawie za 50 ,to musiałem sobie odbić😐

Kumpel kiedyś za stówę kupił malucha, myśleliśmy że okazja, ale jak ty mówisz że za 50zł kupiłeś to już w ogóle mistrz okazji🤣

32 minuty temu, radekz200 napisał:

Potwierdzenie zakupu 😛 @Pafnucy mój i tak lepszy 

E0A701AD-98DC-45AE-A541-F5E4791E9EDF.jpeg

To co,chcesz stówę za ten na powietrze???

A tak poza tym, robota wykonana, dobra dniówka zarobiona, można leżeć

Opublikowano

Opowiem wam jeszcze anegdotę z Lidla 😛😛 wiec Pani mówi przez głośnik że zapraszamy do kasy nr 3 a mój syn 3 letni ciagle jej odpowiada jeszcze nie zrobiliśmy zakupów, a potem jesteśmy przy kasie a Pani znów mówi zapraszamy do kasy a synek z taka złością mówi No przeciez już jesteśmy 😂😂😂

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Szybszy od Radka👍

Kumpel kiedyś za stówę kupił malucha, myśleliśmy że okazja, ale jak ty mówisz że za 50zł kupiłeś to już w ogóle mistrz okazji🤣

To co,chcesz stówę za ten na powietrze???

A tak poza tym, robota wykonana, dobra dniówka zarobiona, można leżeć

150 i pare końcówek Ci dorzuce 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, radekz200 napisał:

Opowiem wam jeszcze anegdotę z Lidla 😛😛 wiec Pani mówi przez głośnik że zapraszamy do kasy nr 3 a mój syn 3 letni ciagle jej odpowiada jeszcze nie zrobiliśmy zakupów, a potem jesteśmy przy kasie a Pani znów mówi zapraszamy do kasy a synek z taka złością mówi No przeciez już jesteśmy 😂😂😂

Jaki ojciec taki syn..... 😉

Ale że jeszcze nie wróciliście z zakupów a już film z tego waszego wypadu jest w sieci....

Edytowane przez Bananek
  • Haha 6
Opublikowano
1 godzinę temu, limonka napisał:

Panowie tylko bez takich mi tu! 😡

Czyli co, nikt nie kupił dekodera, wszyscy telewizory?

Canal plus box, jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz w dobrej cenie. Od razu będziesz miała spoko przystawkę Smart tv

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

Ale że jeszcze nie wróciliście z zakupów a już film z tego waszego wypadu jest w sieci....

14 minut temu, Bananek napisał:

W którym to markecie w sochaczewie? 😂

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

W sumie to już bym mógł 😛😛 czekam na usługodawcę 

Jakie ceny w tym roku? 

U mnie jeszcze jeden rozrzutnik i finito. Na styk towaru, a z początku miało niby zostać 🤦

IMG_20220423_130133.jpg

Opublikowano
45 minut temu, pedro2 napisał:

Jakie ceny w tym roku? 

U mnie jeszcze jeden rozrzutnik i finito. Na styk towaru, a z początku miało niby zostać 🤦

IMG_20220423_130133.jpg

Nie wiem 😛 jak będę płacił to się dowiem 😂 a tam za ściana to nie obornik?

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

No teraz to już musi wiosna byc

16507138619917282483508380759616.jpg

Ile bierzesz za parking?🤭

Tak na serio ile teraz taka usługa?

9 minut temu, stempos1980 napisał:

Aut z całej wsi się najechało do mobilnej wulkanizacji 😁

W końcu Marek jestem sołtysem. 😁

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Aut z całej wsi się najechało do mobilnej wulkanizacji 😁

Tylko jedno że wsi a 4 moje

U nas soltysem jest ten co ma najwięcej aut 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, PRIMO napisał:

Ile bierzesz za parking?🤭

Tak na serio ile teraz taka usługa?

W końcu Marek jestem sołtysem. 😁

Przemek od 60 za przekładkę kół z wyważeniem do ponad 100 za przekładkę opon zależy od rozmiaru 

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Do dobrego bambra serwis przyjeżdża na podwórko ;)

Ty Ty Ty ci dam bambra 🤨😉

Od 5 lat tak robię 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Przemek od 60 za przekładkę kół z wyważeniem do ponad 100 za przekładkę opon zależy od rozmiaru 

Ty Ty Ty ci dam bambra 🤨😉

Zbieg okoliczności 🤣🤣 cytowałem go odrazu jak przeczytałem post i nie czytalem dalej tematu :D

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Czy wartość pojazdów gra rolę??? Bo jak nie to za 4tys.zł można wygrać wybory😁

Ważne są sztuki 😉 niektóre mają wartość sentymentalną 

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

I już ...

Ładowarka nie chce jechać 🤦

Przed obiadem 🤔🤭

• Thanks 1
Opublikowano

to I do mnie zajedź i prysnij .

sypnac do tego jeszcze mocnika czy odpuścić?

20220423_143148.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v