Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

dobry dzień wszystkim. 

nawet płatka śniegu, ani kropli deszczu. tylko wiatr wyje za oknem. 

oto to , co ten Banan za stare zdjęcia wstawia.

Opublikowano

Kuźwa kasza gryczana na rynku 10 zł kilo , masakra a ja tak lubię kaszankę 😋

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tyle co tu śniegu to moźna siać😎

To co u siebie jęczmienia nie zasiałeś?

Jarek ogarek już zasiał chyba ponad tydzień temu bo w propozycjach wyskoczył mi jego filmik na yt

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

dobry dzień wszystkim. 

nawet płatka śniegu, ani kropli deszczu. tylko wiatr wyje za oknem. 

Lepiej źeby nic nie było niż nayebane ze się w gumofilce nabiera.

Jeszcze poczekam pół godxiny jak nie dadzą prąda to trzeba agregat odpalać i lodówkę chłodzić.

Podobno od 3:00 nima prąda.

Opublikowano
44 minuty temu, 6465 napisał:

Część bambry i dobrzy ludzie. 🙋 Ale miałem piękny sen. Śniło mi się że miałem większą oborę niż Sławek i więcej traktorów niż łogarek. O hektarach nie wspomnę

oj jedynie w snach tak mozna tylko.

nie ma tu takiego co by tyle miał :D

Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

może odśnieżanie premium płatne ma to ma takie wizje 🤭

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Kuźwa kasza gryczana na rynku 10 zł kilo , masakra a ja tak lubię kaszankę 😋

To nie drogo. Znajomy ostatnio w mmz brał kaszę gryczaną to 65 płacił za 5kg. A jak ci za drogo to nie jedz

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
11 minut temu, kris91 napisał:

Dokładnie, sprawdźcie na radarach jak natowskie samoloty krążą na południu i przypadkiem tam najmocniej pada, przypadek? Nie sądze, MUSI coś rozsypują, a to na pewno 🤭🤭🤭

Styropian? 

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

Jarek ogarek już zasiał chyba ponad tydzień temu bo w propozycjach wyskoczył mi jego filmik na yt

Nie bo nie było sucho, a teraz to w maju ciekawe czy wyschnie.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze poczekam pół godxiny jak nie dadzą prąda to trzeba agregat odpalać i lodówkę chłodzić.

to jeszcze nie odpaliłes? to po co kupił?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Styropian? 

znowu będą gałki lepić i zapalniczką grzać i pany toto sztuczne i foliowe czapeczki na łeb 😁

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

znowu będą gałki lepić i zapalniczką grzać i pany toto sztuczne i foliowe czapeczki na łeb 😁

tak jak by snieg w kwietniu czymś niezwykłym był.

Opublikowano

Ciekawe czy Kurski złapie falę? - powodziową i do Bałtyku spłynie🤭

20220402_070754.jpg

Opublikowano
HF86 napisał:

Przed chwilą, kizak napisał:

może odśnieżanie premium płatne ma to ma takie wizje 🤭

Co z tego jak dopiero w poniedziałek do pracy. A już miałbym dla quadzika zajęcie. Toć łopatą bym nie charatał. Głupi nie jestem. A może by jeszcze jakiś bonus na paliwo wpadł. 😉

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Oj tak. My to możemy tylko pomarzyć 🤷

weź ... załamać sie idzie... :D

Opublikowano
14 minut temu, kizak napisał:

gdyby tu na forum podał jeden z drugim swoją lokalizację na profilu ,to by nie pierdo... głupot  bo by go tubylcy śmiechem zjedli ,a tak to jak zacznie się podniecać ,a inni usiłują go ,,przebić'' ,bo co to u mnie gorzej ? to wychodzą cuda wianki ,i czasami człek zastanawia się czy ja taki matoł ,że u mnie słabiej i tak nie wychodzi 😐 . Ale uj tam ,by pasowało w kieszeni   ,i ważniejsze gdy ,,przyjacielowi'' gul skoczy   😉 ,a mi najważniejsze by patrzeć temu facetowi w lustrze prosto w twarz  ,wierząc że zrobiłem tak że nikt prze ze mnie nie musiał beczeć . A czlek dochodzi do takiego etapu w życiu że ten spokój ducha i zdrowie staje się priorytetem . No z tym zdrowiem to przegiąłem ,bo zawsze jest coś 😐

Kiedyś chciałem coś kupić od jednego takiego bogacza z forum, skończyło się na tym że jak miał podać adres, a nie wysyłać, bo miałem być w okolicy, to już sprzedał 🤣 późny wieczór już był 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PAN88 napisał:

.

10 minut temu, PAN88 napisał:

To nie drogo. Znajomy ostatnio w mmz brał kaszę gryczaną to 65 płacił za 5kg. A jak ci za drogo to nie jedz

No będe jadł 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A co taki dziad jak ja ma powiedzieć 🙄

Nie widzialem czy odpowiedziałeś na moje pytanie. Jak pisales o okresleniu dziad i parobek, czy to o to samo znaczenie chodzilo? Czy to juz dwie kategorie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v