Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

O kurde nowu? 

Się ze mną zgadzasz,,,, nie może być 

Weź go nie zaczepiaj przecież to z daleka śmierdzi prowokacją, a jeśli nie to 112

A wiadomo to,może chłopak faktycznie ma jakieś kłopoty i nie ma z kim pogadać.  A pogadać nigdy nie zaszkodzi,co to kosztuje.

Dzisiaj tyle jest udogodnień ale czasu coraz mniej ludzie mają żeby z drugim człowiekiem porozmawiać.

Opublikowano

@leber

A co do zasypiania to po kwarantannie trzy dni nie mogłem zasnąć i taki niepokój miałem w sobie. 2 tygodnie w 4 ścianach zamknięty byłem a widok zza okna na sąsiedni blok. To nie są żarty,nawet proszki nasenne brałem ale słabo to pomogło i dałem sobie spokój z proszkami bo jeszcze większej biedy można sobie narobić. Pojechałem na wieś podłubałem trochę przy obejściu i jakoś to się wszystko unormowało.  Grunt to się za dużo nie przejmować wszystkim oby na chleb mięć i znać swoje miejsce w piramidzie społecznej :D

Opublikowano
HF86 napisał:

28 minut temu, Bananek napisał:

Ja mam 2.5 bometa w dobrym stanie. Nawet lepiej niż dobrym. Chętnie wziąłbym za niego 2000.

połowę daję i kupcem się staję. I litkup po twojej stronie 🤔

Masz swój w krzokach.

Opublikowano

Tak sobie myślę jaka to głupota jest jak człowiek chce być lepszy od drugiego,pokazać się że ma więcej. Na rzęsach będziesz stawał,starał się jak najlepiej wypaść a jak tylko cię nie będzie to tak ci 4 litery obrobią że nie wiem.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

I znów mnie denerwujesz, idę na urlop definitywnie, wiesz gdzie mnie ewentualnie znaleźć. 

Kiedy ziemniaki sadzisz? :D

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Jakie tu wyznania intymne się odbywają 😂

Samo życie panie.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I znów mnie denerwujesz, idę na urlop definitywnie, wiesz gdzie mnie ewentualnie znaleźć. 

No zaraz się odezwę jak chcesz na kilka pytań odpowiedzieć 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Masz swój w krzokach.

A to nie prawda jest. jam bometa nigdy nie posiadalem 🙉

rotacyjnej 1,65 ładnej i w dobrym groszu gdzieś tam nie czeka na mnie?

Opublikowano
28 minut temu, MonteChristo napisał:

Widziałem kilka materiałów jak ich nagrywali w tych autobusach to zmartwienia na ich twarzach nie widziałem większość się uśmiechała nawet 🤷‍♂️

Co a co źle im🤔

Puszczą nas z torbami niedługo.

Screenshot_20220313-194446_Facebook.jpg

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Krzak napisał:

A wiadomo to,może chłopak faktycznie ma jakieś kłopoty i nie ma z kim pogadać.  A pogadać nigdy nie zaszkodzi,co to kosztuje.

Dzisiaj tyle jest udogodnień ale czasu coraz mniej ludzie mają żeby z drugim człowiekiem porozmawiać.

Jeśli jest chory to 112 żeby sobie nic nie zrobił jeśli robi sobie jaja to też 112 bo pisanie o odbieraniu życia czy zdrowia śmieszne nie jest i mod to powinien przerwać 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

No to dobrze, bo miałem wyrzuty że wkręciłem cię w robotę której nie potrzebowałeś,a może głupio ci było odmówić. 

Teraz jeszcze tego drapoka trzeba jakoś ściągnąć z tej dwukolki, zobaczymy jak to pójdzie 

Wiesz co??? Ja myślałem że ten drapak ma 2,4m, mówię sąsiadowi że odkręci sobie po jednej redliczce i w trzydziestce będzie chodził, a my go mierzymy jak pojechałeś, a to 2,7m jest🤦‍♂️

17 zębów miał 2,70. 14 miał 2,40.

• Like 1
Opublikowano
HF86 napisał:

rotacyjnej 1,65 ładnej i w dobrym groszu gdzieś tam nie czeka na mnie?

Jest jedną, ale coś mi jej nie chce sprzedać. 😉

6465 napisał:

Mój 3,60 ma 36 zębów.

Opublikowano
36 minut temu, Ursus932 napisał:

I co do sprzedania , bo szukam szerszego do Zetora

E, jakoś będzie tym robił, na całe pół hektara jakoś powoli obrobi 

Pazurków się po bokach ujmie i da radę

6 minut temu, 6465 napisał:

18 majak dobrze policzyłem 

14 to chyba 2,1 miał, a 2,4 16 pazurków

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

14 to chyba 2,1 miał

tak.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

E, jakoś będzie tym robił, na całe pół hektara jakoś powoli obrobi 

Pazurków się po bokach ujmie i da radę

18 majak dobrze policzyłem 

14 to chyba 2,1 miał, a 2,4 16 pazurków

No dobrze masz rację u nas mówili osiemnastka do c360 a czternastka do c330.  Pochwalił się Tomek ile za bizona szarpnął?

Będzie miał okazję c360 kupić od Tomka. On miał dwie czerwone ładne zadbane.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v