Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Bananek napisał:

bratrolnika napisał:

w trzydziestce będzie chodził, a my go mierzymy jak pojechałeś, a to 2,7m jest🤦‍♂️

No i wiele za takie cuś? Bo też mam na sprzedaż 2,50 bometa. Też przy 330 chodził. To nic, że potem landiniec szarpał go jak Reksio szynkę.

Ja szukam 2,8 bądź 3m to za byle złom z krzakow wołają 5k 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ja mam 2.5 bometa w dobrym stanie. Nawet lepiej niż dobrym. Chętnie wziąłbym za niego 2000.

Opublikowano

Za mały dla 72 km zresztą za daleko do Ciebie, a cena przystępna szybko sprzedaż

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

@jahooo ojciec belarusem 820 te dwie z pszenicą ciągał w ostatnie żniwa. Na d55 8 ton a na d46 lekko ponad 5. Ja c4011 u siebie swoją d50 burty 80cm z pszenzytem wydarlem z pola to bylo 7 ton na niej.

Wszystko pięknie - zapraszam do mnie na moje górki, dwie D46 po 5t i ZT323 ma co ciągnąć pod górę na 2 z III grupy, tłumik się prostuje, a i hamulce zawsze mam zapięte w obu

Biała glina plus trochę deszczu i  2 przyczepy z rzepakiem forszaj chwilę mielił na polu nim ruszył. A MTZ z jedną siadł. Ja wolę mieć margines zapasu niż latać po pomoc po wsi.

Opublikowano
Dnia 12.03.2022 o 10:52, 6465 napisał:

Słyszałem że gość pojechał żeby jaka rodzinę wziąść do siebie na wieś czekał 12gidzin nikt nie chciał wszyscy chcą do dużych miast

To mówiłem od początku,nikt na wsi nie będzie siedział do roboty dojeżdżał 30km w dodatku płacą 15/zł h. Z tymi socjalami to też nie tak różowo u nas. Przyjedzie do Warszawy czy gdzieś i już ma inny start i socjal jakiś i robota lepsza na miejscu.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jahooo napisał:

Wszystko pięknie - zapraszam do mnie na moje górki, dwie D46 po 5t i ZT323 ma co ciągnąć pod górę na 2 z III grupy, tłumik się prostuje, a i hamulce zawsze mam zapięte w obu

Biała glina plus trochę deszczu i  2 przyczepy z rzepakiem forszaj chwilę mielił na polu nim ruszył. A MTZ z jedną siadł. Ja wolę mieć margines zapasu niż latać po pomoc po wsi.

Rozumiem Cie,wiem jakie tam macie tereny😀 u ojca gorki tez sie trafiają ale mniejsze. U stryja za to juz na granicy zamojskiego i tomaszowskiego to są góry i glina to kupil sobie belarusa bez przodka i d633 ciaga.

A ta glina to straszna,u rodzicow jest na głębokości metra

3 minuty temu, Krzak napisał:

To mówiłem od początku,nikt na wsi nie będzie siedział do roboty dojeżdżał 30km w dodatku płacą 15/zł h. Z tymi socjalami to też nie tak różowo u nas. Przyjedzie do Warszawy czy gdzieś i już ma inny start i socjal jakiś i robota lepsza na miejscu.

A powinni zrobic tak,ze jeden miesiac obowiazkowej pracy za darmo,bonibtak socjal dostaną. Ile Polaków jest w takiej sytuacji ze nic im.sie nie nalezy?a tu wszystko jak manna z nieba spada.

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano

A slyszeliscie o ukrainkach co zglosily sie do kobiety co chciala mieszkanie udostepnic dla uchodzcow? Okazalo sie ze mieszkają w Polsce juz dlugo i chcialy zmienic mieszkanie zeby mieszkac za darmo. No nasrane w tych łbach mają

• Haha 4
Opublikowano

Widziałem kilka materiałów jak ich nagrywali w tych autobusach to zmartwienia na ich twarzach nie widziałem większość się uśmiechała nawet 🤷‍♂️

Opublikowano
24 minuty temu, MonteChristo napisał:

ja mam 2.9 tyle że jeden wałek na docisku  plus belka z przodu 

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Rozumiem Cie,wiem jakie tam macie tereny😀 u ojca gorki tez sie trafiają ale mniejsze. U stryja za to juz na granicy zamojskiego i tomaszowskiego to są góry i glina to kupil sobie belarusa bez przodka i d633 ciaga.

A ta glina to straszna,u rodzicow jest na głębokości metra

A powinni zrobic tak,ze jeden miesiac obowiazkowej pracy za darmo,bonibtak socjal dostaną. Ile Polaków jest w takiej sytuacji ze nic im.sie nie nalezy?a tu wszystko jak manna z nieba spada.

Taki już dzisiaj świat,ja już tego nie roztrząsam,wiem że ja sam jak na siebie nie zarobie to będzie słabo.

Opublikowano
40 minut temu, bratrolnika napisał:

No to dobrze, bo miałem wyrzuty że wkręciłem cię w robotę której nie potrzebowałeś,a może głupio ci było odmówić. 

Teraz jeszcze tego drapoka trzeba jakoś ściągnąć z tej dwukolki, zobaczymy jak to pójdzie 

Wiesz co??? Ja myślałem że ten drapak ma 2,4m, mówię sąsiadowi że odkręci sobie po jednej redliczce i w trzydziestce będzie chodził, a my go mierzymy jak pojechałeś, a to 2,7m jest🤦‍♂️

I co do sprzedania , bo szukam szerszego do Zetora

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Widziałem kilka materiałów jak ich nagrywali w tych autobusach to zmartwienia na ich twarzach nie widziałem większość się uśmiechała nawet 🤷‍♂️

A wystarczyło zrobić dubel 🤭

Opublikowano
4 godziny temu, leber napisał:

próbowałem zasnąć i nie dam rady. znowu tu jestem nie wiem po co , szukam ratunku chyba a nie ma takiej opcji, żebym z tego wyszedł. już nie dam rady chyba.kilkakrotnie zakładałem pętlę ale nie potrafię. pani która miała robić wywiad już się nie odezwała więcej. wszyscy wokół szczęśliwi, że wiosna a mnie już nic nie pomoże. przepraszam, ze piszę że musicie czytać, ale pogadajcie ze mną odpiszcie coś. kilkadziesiąt nocy bezsennych jestem u kresu ten wieczny lęk i niepokój mnie przytłacza. tej nocy też nie zasnę już wiem następnej też. jestem jak suchy badyl na środku pola, który sterczy nie wiadomo po co. jak wam dobrze, piszecie o głupotach to świadczy , że zdrowi, na ale nie wszyscy muszą być tacy jak ja. szukam tej skierki próbuję to zgasić , ale się nie udaje. to straszne. mam jedynie nadzieję , ale bardzo malutką, że putin w akcie desperacji puści bombę masowej zagłady i już się nie obudzę. będę dziś cały dzień chyba pisał , żeby tylko stukać w klawiaturę na tym się skupić. przepraszam, że pisze głupoty, ale bardzo ciężko zebrać mi myśli.

Jak się miewasz? To minie pewnie.

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Otototo

O kurde nowu? 

Się ze mną zgadzasz,,,, nie może być 

2 minuty temu, Krzak napisał:

Jak się miewasz? To minie pewnie.

Weź go nie zaczepiaj przecież to z daleka śmierdzi prowokacją, a jeśli nie to 112

2 minuty temu, skoter napisał:

A w niedalekich okolicach mieszkali ua  gospodarze pojechali na zakupy i jak wrócili z zakupów to nie było już ua i sprzętu rtv 

Zdobycze wojenne 

Opublikowano
28 minut temu, Bananek napisał:

Ja mam 2.5 bometa w dobrym stanie. Nawet lepiej niż dobrym. Chętnie wziąłbym za niego 2000.

połowę daję i kupcem się staję. I litkup po twojej stronie 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v