Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

nie pyta kiedy po niego Pafnucy przyjedzie?

Do sołtysa chce 

2 minuty temu, 6465 napisał:

Wyjechały odpocząć ode mnie jutro wracają.

Jak byś nie kupił przyczepy to jeszcze tydzień by poszalały 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Weź no mu zdjęcie wyślij, niech wisi przy żłobie, niech się przyzwyczaja

nie można w tak młodym wieku straszyć. :D

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Był by bez miedze, bym go odwiedzał 

.... i paczki słał? 🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Weź no mu zdjęcie wyślij, niech wisi przy żłobie, niech się przyzwyczaja

Zdjęcie mało, worek musli musi być 😂

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

.... i paczki słał? 🤔

Panie, tam to luksus, cały czas na świeżym powietrzu, pasza taka co Geniek z tym swoim naleśnikiem w życiu nie widzieli

Edytowane przez Karol6130
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie chciałbym rozpowszechniać nie sprawdzonych wiadomości, aczkolwiek słyszałem że biorąc Ukraińców do domu będziesz miał obowiązek ich zameldować. Myślisz że potem będzie łatwo ich wymeldować??? 

A gdzie reszta składu???

nie da się później. podczas cowida nie wolno wyrzucić z domu. także fajnie ten tego no 🥴

Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie chciałbym rozpowszechniać nie sprawdzonych wiadomości, aczkolwiek słyszałem że biorąc Ukraińców do domu będziesz miał obowiązek ich zameldować. Myślisz że potem będzie łatwo ich wymeldować??? 

A gdzie reszta składu???

To z meldunkiem będzie ciekawie🙆‍♂️

46 minut temu, HF86 napisał:

I nie pytać czemu chłop i czemu czornyj 🤭

Czemu czarny...bo z Czarnobyla🤭

Opublikowano

Putin smog w pl zlikwiduje 🙉

strasznie słaby ruch na drogach się robi 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Ciekawe czy tam Gienio Anżejowi jakiego dobytku nie nagra z Ukrainy🤠

pokazać to na wstępie do Polski to ukry same by im zrzutke zrobili 🤭

A część by się zawrócila 🙊

Opublikowano
36 minut temu, bratrolnika napisał:

Też to słyszałem. Po sąsiedzku przyjęli chyba matkę albo babkę z 4 dzieci to oni mi nie wyglądają na takich co to się przejmują tym co się w kraju dzieje. Ubrani elegancko, 2 razy dziennie na spacerki jak jakieś bogate państwo i nie widać żeby to chętne do pracy było 

• Like 1
Opublikowano

cicho. tak mówić nie wolno bo Cię ruską onuca będą nazywać 🤫

Opublikowano
52 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To najlepsze co może być, nie robisz nic ponad to co musisz i nikt do niczego nie woła.

Ale do roboty musisz chodzić.

7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Też to słyszałem. Po sąsiedzku przyjęli chyba matkę albo babkę z 4 dzieci to oni mi nie wyglądają na takich co to się przejmują tym co się w kraju dzieje. Ubrani elegancko, 2 razy dziennie na spacerki jak jakieś bogate państwo i nie widać żeby to chętne do pracy było 

A kto dzisiaj chętny do roboty jest? Dzisiaj każdy chce wszystko na już dom,auto,wycieczki ale to na krótką metę.  Państwo też w końcu nie wyrobi na ten dobrobyt za kredyty i co będzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v