Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

te pajace po cichu przecisneli bezkarność ludzi PiS

Jeszcze trochę jak ludziom skończy się cierpliwość to nawet kordon psiarni im nie pomoże. 

Opublikowano
PRIMO napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

te pajace po cichu przecisneli bezkarność ludzi PiS

Jeszcze trochę jak ludziom skończy się cierpliwość to nawet kordon psiarni im nie pomoże. 

nie oni tylko się zbierają jak TVN albo biedna ukraina, ale jak wprowadzają 20nowych podatków gdzie zaraz nie będzie za co do gara włożyć to siedzą potulnie.

• Like 1
Opublikowano

dlatego Polacy to glupki, bez obrazy chłopaki, był filmik jak pytali co sądzą o przyjmowaniu Ukraińców. to babka taka starsza już, mówi że z emerytury nie może wyżyć, do lekarza się dostać a Ukrainiec ma to wszystko zapewnione, ale zaczęli ja wyzywać no pojebani

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

dlatego Polacy to glupki, bez obrazy chłopaki, był filmik jak pytali co sądzą o przyjmowaniu Ukraińców. to babka taka starsza już, mówi że z emerytury nie może wyżyć, do lekarza się dostać a Ukrainiec ma to wszystko zapewnione, ale zaczęli ja wyzywać no pojebani

Unia dała miliardy Polsce nie słyszał wiec Ukraińcy mają pierwszeństwo .

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła Polska prędzej zbankrutuje niz Rosja 

Bo to chodziło o oligarchów w Polsce 🤦‍♂️

8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jak to mowil moj profesor, nie ropa a olej napędowy. Rope sie wydobywa😀

Ja też wydobywam, z kanistra co do kropli teraz 😂😂😂

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Paradoksalnie to rolnik może mieć łatwiej. Ograniczyć produkcję tak, można, ale rzucać całkiem i szukać etatu to najgorsze wyjście.

Rzucić nie rzucę. Już całkiem bym pierdolca dostał. Ale skończyć z intensywną produkcją, obsiać zbożem co urośnie to urośnie, a tu iść do pracy i skończyć z sentymentami, wymyślnymi inwestycjami.  

Opublikowano

Ale teraz to przynajmniej ekologia będzie. Wszystkie przecieki będą uszczelnione nic kąpać nie będzie😀

Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

O ile będzie gdzie

Kolega pracuje w dużej firmie, obecnie jest ch*jnia , ludzi zwalniają

Zależy od branży niektóre firmy cały czas są w trudnej sytuacji ze względu na koronę i zawiłości rynku dostaw. W usłudze znajdziesz jednak zatrudnienie cały czas. 

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Chamuj się trochę, że starszym w końcu rozmawiasz 

Przestań 

52 minuty temu, HF86 napisał:

brat poszedł się grzebać. ja plecy lecze 😪

kuwa ani stać, ani siedzieć, nawet leżeć nie idzie 😢

może jakieś ze dwie masarzystki by się przydały 🤔

Niedługo w masarniach ukry będą robić to nawet i więcej tych masażystek znajdziesz 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Niedługo w masarniach ukry będą robić to nawet i więcej tych masażystek znajdziesz

Taa , jak dostaną to co rząd zapowiada to musi być wyjątkowa sytuacja żeby wzięli się do roboty

Opublikowano

już praktycznie Polaków na ubojniach nie ma tylko sam import. 

Opublikowano

@HF86 pytanie szybkie mam, pół domu w białym i pół domu w grafice może być? 3 tyg na styropian czekam i nic nie dowożą i nie wiadomo kiedy 🤦‍♂️

Niedługo za 500zł papier do kibla kupią 🥺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v