Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

te pajace po cichu przecisneli bezkarność ludzi PiS

Jeszcze trochę jak ludziom skończy się cierpliwość to nawet kordon psiarni im nie pomoże. 

Opublikowano
PRIMO napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

te pajace po cichu przecisneli bezkarność ludzi PiS

Jeszcze trochę jak ludziom skończy się cierpliwość to nawet kordon psiarni im nie pomoże. 

nie oni tylko się zbierają jak TVN albo biedna ukraina, ale jak wprowadzają 20nowych podatków gdzie zaraz nie będzie za co do gara włożyć to siedzą potulnie.

• Like 1
Opublikowano

dlatego Polacy to glupki, bez obrazy chłopaki, był filmik jak pytali co sądzą o przyjmowaniu Ukraińców. to babka taka starsza już, mówi że z emerytury nie może wyżyć, do lekarza się dostać a Ukrainiec ma to wszystko zapewnione, ale zaczęli ja wyzywać no pojebani

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

dlatego Polacy to glupki, bez obrazy chłopaki, był filmik jak pytali co sądzą o przyjmowaniu Ukraińców. to babka taka starsza już, mówi że z emerytury nie może wyżyć, do lekarza się dostać a Ukrainiec ma to wszystko zapewnione, ale zaczęli ja wyzywać no pojebani

Unia dała miliardy Polsce nie słyszał wiec Ukraińcy mają pierwszeństwo .

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła Polska prędzej zbankrutuje niz Rosja 

Bo to chodziło o oligarchów w Polsce 🤦‍♂️

8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jak to mowil moj profesor, nie ropa a olej napędowy. Rope sie wydobywa😀

Ja też wydobywam, z kanistra co do kropli teraz 😂😂😂

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Paradoksalnie to rolnik może mieć łatwiej. Ograniczyć produkcję tak, można, ale rzucać całkiem i szukać etatu to najgorsze wyjście.

Rzucić nie rzucę. Już całkiem bym pierdolca dostał. Ale skończyć z intensywną produkcją, obsiać zbożem co urośnie to urośnie, a tu iść do pracy i skończyć z sentymentami, wymyślnymi inwestycjami.  

Opublikowano

Ale teraz to przynajmniej ekologia będzie. Wszystkie przecieki będą uszczelnione nic kąpać nie będzie😀

Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

O ile będzie gdzie

Kolega pracuje w dużej firmie, obecnie jest ch*jnia , ludzi zwalniają

Zależy od branży niektóre firmy cały czas są w trudnej sytuacji ze względu na koronę i zawiłości rynku dostaw. W usłudze znajdziesz jednak zatrudnienie cały czas. 

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Chamuj się trochę, że starszym w końcu rozmawiasz 

Przestań 

52 minuty temu, HF86 napisał:

brat poszedł się grzebać. ja plecy lecze 😪

kuwa ani stać, ani siedzieć, nawet leżeć nie idzie 😢

może jakieś ze dwie masarzystki by się przydały 🤔

Niedługo w masarniach ukry będą robić to nawet i więcej tych masażystek znajdziesz 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Niedługo w masarniach ukry będą robić to nawet i więcej tych masażystek znajdziesz

Taa , jak dostaną to co rząd zapowiada to musi być wyjątkowa sytuacja żeby wzięli się do roboty

Opublikowano

już praktycznie Polaków na ubojniach nie ma tylko sam import. 

Opublikowano

@HF86 pytanie szybkie mam, pół domu w białym i pół domu w grafice może być? 3 tyg na styropian czekam i nic nie dowożą i nie wiadomo kiedy 🤦‍♂️

Niedługo za 500zł papier do kibla kupią 🥺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v