Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

gdzieś mi się filmik zgubił. nie sądziłem że te ukry takie czekoladowe się rodzą 🙊

Opublikowano
55 minut temu, Pafnucy napisał:

oj nie automatycznie. różnie można w umowie napisać.

55 minut temu, kizak napisał:

A jak sprzedający wycofa ,to tylko do chwili rejestracji odpowiada ,a sprzedającemu w razie draki zniżek nie zabiorą ,a ztym azotem ,jak nie dasz to dobre trawy wypadną ,a ich miejsce przejmie chujos...

55 minut temu, kris91 napisał:

Przechodzi, ale musisz na siebie umowę zawrzeć z ubezpieczycielem, sprzedający na bank wycofa bo zwrot dostanie 🙊

55 minut temu, jahooo napisał:

Chyba że w umowie k/s jest adnotacja, że w momencie sprzedaży kupujący się zrzeka OC właściciela

55 minut temu, TheraRolnik napisał:

Oj nie przechodzi ;) znam takich co już płacili kilka tys kary 🙄

Ja jak kupiłem to od razu ubezpieczyłem na siebie i głowa spokojna 

46 minut temu, szymon09875 napisał:

Tyle że mogą zrobić rekalkulacje i musisz pokryć różnice. Sprzedajacy może je wycofać wcześniej.

Nie wiem dokładnie , ale jak kupiłem Zetora to pojechałem od razu wymówić umowę bo facet powiedział że mam tydzień i on pójdzie rozwiąże umowę , to od razu do mojej ubezpieczalni a tam kobitka mnie opierdzieliła po co wymówiłem kiedy to na mnie przechodzi a sprzedający nic nie zrobi , a był prawie na cały rok opłacony 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Nie wiem dokładnie , ale jak kupiłem Zetora to pojechałem od razu wymówić umowę bo facet powiedział że mam tydzień i on pójdzie rozwiąże umowę , to od razu do mojej ubezpieczalni a tam kobitka mnie opierdzieliła po co wymówiłem kiedy to na mnie przechodzi a sprzedający nic nie zrobi , a był prawie na cały rok opłacony 🤷

najlepiej dowiedzieć się u jakiego ubezpieczyciela. przepisy się zmieniają.

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Podobno te kłody im potrzebne jak się zakopią w błocie 😛

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co by to było gdyby wierzbę czy topole zainstalowali. Albo jaka inna osike 

275432883_10210335223134745_8343266677848923677_n.jpg

• Haha 1
Opublikowano

brzoza potęgą jest i basta. 

dawno to udowodniono 🙊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

3 godziny temu, Piotrek1975 napisał: zagląda ale jakoś nie ma czasu coś nabazgrać. Dzięki za pamięć😉 widzisz, nawet ten twój niby zięć o tobie nie pamiętał, a ja tak

Masz u mnie dużego plusa, z zięciem to sobie pogadam.

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

najlepiej dowiedzieć się u jakiego ubezpieczyciela. przepisy się zmieniają.

Tak , jadę jutro zawrzeć umowę na siebie a w środę rejestracja 

Opublikowano
41 minut temu, HF86 napisał:

Screenshot_20220307-192341_Samsung Internet.jpg

Stal z dniem dzisiejszym kolejne 20% do góry, ekogroszek 33% do góry, paliwo póki co nie wiem

3 minuty temu, HF86 napisał:

dawno to udowodniono 🙊

Będzie jakieś prawie 12 lat temu...

3 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Ile plusów trzeba mieć żeby wymienić na jaką flaszkę???😉 

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tak , jadę jutro zawrzeć umowę na siebie a w środę rejestracja 

Do rejestracji wystarczy aktualne OC, nie musi być na ciebie, na 100%. 

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

nie przetłumaczysz, niech jedzie znowu baba go wyśmieje 

Jak każdy co innego to już nie wiem co zrobić , a nie opieprzy bo będzie kontynuowana gdyż ta sama firma 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Według mnie najlepszy moment żeby coś osiągnąć 

nie można teraz dodatkowego bałaganu robić.

Opublikowano
15 minut temu, HF86 napisał:

dawno to udowodniono 🙊

Butelki naszykuj bo już zaczyna sok puszczać. Dziś wycinaliśmy resztę to w poprzednich karpach na wierzchu mokre 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Butelki naszykuj bo już zaczyna sok puszczać. Dziś wycinaliśmy resztę to w poprzednich karpach na wierzchu mokre 

I da mi to jeszcze większą moc do stracania socjalistów i lewaków 🤔

Opublikowano
20 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Ej tatko bo Cię wydam... 

2 minuty temu, HF86 napisał:

I da mi to jeszcze większą moc do stracania socjalistów i lewaków 🤔

Nie wiem, nie zażywałem tego eliksiru 

Opublikowano

też jeszcze nie piłem. Ale to już chiba czas przyzwyczaić się do natury i drzew 😒

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

też jeszcze nie piłem. Ale to już chiba czas przyzwyczaić się do natury i drzew 😒

Petowi pomalowali ściany na taki widny brąz i łaził marudził że jak w grobie. No to mu powiedziałem że czas najwyższy mu się przyzwyczajać do ziemi 🙊 przestał marudzić 

Kiedyś chodził i "oj chyba umrę, oj chyba umrę" to mu powiedziałem że już któryś rok z rzędu mi to obiecuje ale słowa dotrzymać nie może. Od tamtej pory nie słyszałem żeby tak mówił. Ja wybitny specjalista jestem z dziedziny motywacji. Kołcz to się teraz nazywa chyba. 

Pjoter! Pjooooteeeeerek! Jesteś gdize tu? 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Petowi pomalowali ściany na taki widny brąz i łaził marudził że jak w grobie. No to mu powiedziałem że czas najwyższy mu się przyzwyczajać do ziemi 🙊 przestał marudzić 

Ja tak miałem już 12 lat temu pomalowane w jaskini, jasny brąz, teraz praktycznie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v