Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś mi się filmik zgubił. nie sądziłem że te ukry takie czekoladowe się rodzą 🙊

Opublikowano
55 minut temu, Pafnucy napisał:

oj nie automatycznie. różnie można w umowie napisać.

55 minut temu, kizak napisał:

A jak sprzedający wycofa ,to tylko do chwili rejestracji odpowiada ,a sprzedającemu w razie draki zniżek nie zabiorą ,a ztym azotem ,jak nie dasz to dobre trawy wypadną ,a ich miejsce przejmie chujos...

55 minut temu, kris91 napisał:

Przechodzi, ale musisz na siebie umowę zawrzeć z ubezpieczycielem, sprzedający na bank wycofa bo zwrot dostanie 🙊

55 minut temu, jahooo napisał:

Chyba że w umowie k/s jest adnotacja, że w momencie sprzedaży kupujący się zrzeka OC właściciela

55 minut temu, TheraRolnik napisał:

Oj nie przechodzi ;) znam takich co już płacili kilka tys kary 🙄

Ja jak kupiłem to od razu ubezpieczyłem na siebie i głowa spokojna 

46 minut temu, szymon09875 napisał:

Tyle że mogą zrobić rekalkulacje i musisz pokryć różnice. Sprzedajacy może je wycofać wcześniej.

Nie wiem dokładnie , ale jak kupiłem Zetora to pojechałem od razu wymówić umowę bo facet powiedział że mam tydzień i on pójdzie rozwiąże umowę , to od razu do mojej ubezpieczalni a tam kobitka mnie opierdzieliła po co wymówiłem kiedy to na mnie przechodzi a sprzedający nic nie zrobi , a był prawie na cały rok opłacony 🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Nie wiem dokładnie , ale jak kupiłem Zetora to pojechałem od razu wymówić umowę bo facet powiedział że mam tydzień i on pójdzie rozwiąże umowę , to od razu do mojej ubezpieczalni a tam kobitka mnie opierdzieliła po co wymówiłem kiedy to na mnie przechodzi a sprzedający nic nie zrobi , a był prawie na cały rok opłacony 🤷

najlepiej dowiedzieć się u jakiego ubezpieczyciela. przepisy się zmieniają.

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Podobno te kłody im potrzebne jak się zakopią w błocie 😛

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Co by to było gdyby wierzbę czy topole zainstalowali. Albo jaka inna osike 

275432883_10210335223134745_8343266677848923677_n.jpg

• Haha 1
Opublikowano

brzoza potęgą jest i basta. 

dawno to udowodniono 🙊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

3 godziny temu, Piotrek1975 napisał: zagląda ale jakoś nie ma czasu coś nabazgrać. Dzięki za pamięć😉 widzisz, nawet ten twój niby zięć o tobie nie pamiętał, a ja tak

Masz u mnie dużego plusa, z zięciem to sobie pogadam.

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

najlepiej dowiedzieć się u jakiego ubezpieczyciela. przepisy się zmieniają.

Tak , jadę jutro zawrzeć umowę na siebie a w środę rejestracja 

Opublikowano
41 minut temu, HF86 napisał:

Screenshot_20220307-192341_Samsung Internet.jpg

Stal z dniem dzisiejszym kolejne 20% do góry, ekogroszek 33% do góry, paliwo póki co nie wiem

3 minuty temu, HF86 napisał:

dawno to udowodniono 🙊

Będzie jakieś prawie 12 lat temu...

3 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Ile plusów trzeba mieć żeby wymienić na jaką flaszkę???😉 

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tak , jadę jutro zawrzeć umowę na siebie a w środę rejestracja 

Do rejestracji wystarczy aktualne OC, nie musi być na ciebie, na 100%. 

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

nie przetłumaczysz, niech jedzie znowu baba go wyśmieje 

Jak każdy co innego to już nie wiem co zrobić , a nie opieprzy bo będzie kontynuowana gdyż ta sama firma 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Według mnie najlepszy moment żeby coś osiągnąć 

nie można teraz dodatkowego bałaganu robić.

Opublikowano
15 minut temu, HF86 napisał:

dawno to udowodniono 🙊

Butelki naszykuj bo już zaczyna sok puszczać. Dziś wycinaliśmy resztę to w poprzednich karpach na wierzchu mokre 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Butelki naszykuj bo już zaczyna sok puszczać. Dziś wycinaliśmy resztę to w poprzednich karpach na wierzchu mokre 

I da mi to jeszcze większą moc do stracania socjalistów i lewaków 🤔

Opublikowano
20 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Ej tatko bo Cię wydam... 

2 minuty temu, HF86 napisał:

I da mi to jeszcze większą moc do stracania socjalistów i lewaków 🤔

Nie wiem, nie zażywałem tego eliksiru 

Opublikowano

też jeszcze nie piłem. Ale to już chiba czas przyzwyczaić się do natury i drzew 😒

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

też jeszcze nie piłem. Ale to już chiba czas przyzwyczaić się do natury i drzew 😒

Petowi pomalowali ściany na taki widny brąz i łaził marudził że jak w grobie. No to mu powiedziałem że czas najwyższy mu się przyzwyczajać do ziemi 🙊 przestał marudzić 

Kiedyś chodził i "oj chyba umrę, oj chyba umrę" to mu powiedziałem że już któryś rok z rzędu mi to obiecuje ale słowa dotrzymać nie może. Od tamtej pory nie słyszałem żeby tak mówił. Ja wybitny specjalista jestem z dziedziny motywacji. Kołcz to się teraz nazywa chyba. 

Pjoter! Pjooooteeeeerek! Jesteś gdize tu? 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Petowi pomalowali ściany na taki widny brąz i łaził marudził że jak w grobie. No to mu powiedziałem że czas najwyższy mu się przyzwyczajać do ziemi 🙊 przestał marudzić 

Ja tak miałem już 12 lat temu pomalowane w jaskini, jasny brąz, teraz praktycznie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v