Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

O ja polonezem to nigdy nie pogardzę! 

a jak bym zaprosił do walca?

Walec drogowy CASE VIBROMAX W 854 Radzyń Podlaski - Sprzedajemy.pl

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie pójdzie to nie, pędzlem za jeden dzień też wszystko obielę.

Pójdzie. Też mam 24l i przy bielarce, którą zrobiłem kompresor nabija ciśnienie i się wyłącza. Ale ja podłączam go pod regulowane wyjście i ustawiam na 3 bary.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

no u nas też kapustę w środek....

A daj spokój, te ich Podlasie 

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Mało żeś widział

A daj spokój z pierogami. Trzeba powiedzieć merylin żeby babkę ziemniaczaną zwaną inaczej kartoflakiem zrobiła 🤔

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

a jak bym zaprosił do walca?

Walec drogowy CASE VIBROMAX W 854 Radzyń Podlaski - Sprzedajemy.pl

To za to Ci wyślę zdjęcie ptaszka 🤔

IMG_20220105_113542.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Pójdzie. Też mam 24l i przy bielarce, którą zrobiłem kompresor nabija ciśnienie i się wyłącza. Ale ja podłączam go pod regulowane wyjście i ustawiam na 3 bary.

tiaaa, bo każdy ma za szafą akurat przerobioną bańkę po bimbrze....

normalne, tak jak plagiat tematu....

Opublikowano
donweter1989 napisał:

Nie polecam. Przy częstym użytkowaniu chwila moment i pęknięty.

To jeden z powodów żeby go nie kupować. U mnie np te kupowane niektóre nie pasują do gniazd. Są zbyt krótkie i nie otwierają zaworu. Chyba ze trzy komplety kupiłem, aż w sklepie kupiłem osobno końcówki, osobno szlauch i zakułem sobie giętki prosty. O wiele przyjemniejsza praca nic tymi spiralami.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Latacie trochę

5.JPG

No nie powiem kiedyś trochę o tym myślałem, ale raz że kasy trochę na to trzeba a dwa to przyszedł covid i wyszło co wyszło. A kolega czym lata?

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

To jeden z powodów żeby go nie kupować. U mnie np te kupowane niektóre nie pasują do gniazd. Są zbyt krótkie i nie otwierają zaworu. Chyba ze trzy komplety kupiłem, aż w sklepie kupiłem osobno końcówki, osobno szlauch i zakułem sobie giętki prosty. O wiele przyjemniejsza praca nic tymi spiralami.

Bo tych złączek też są różne rozmiary tak jak i złączek do c.o.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Bo tych złączek też są różne rozmiary tak jak i złączek do c.o.

Wię. Ale w innych gniazdach pasują, tylko te w kompresorze jakieś inne. Ciągle się przybieram instalacje w garażu zrobić, ale teraz nie ma chęci, a w lato nie ma czasu.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Jak któryś chce sobie złożyć taką tęgą sprężarkę to sprzedam silnik od Fiata 126p z dorobiona głowica 

Ja jak będę już dysponował nadmiarową ilością czasu to sobie z matiza pierdykne. Albo stara. Mam baniak 400 litrów. Do napompowania roweru powinno być ok. Chyba kurła w ramę by nadał powietrza z takiego kompresora. 😉

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

549zł, do tego co na zdjęciu dochodzi jeszcze końcówka do przedmuchania, ropownica i pistolet do malowania ze zbiorniczkiem i jeszcze parę drobnych pierdółek. Na tyle co ja mam zamiar używać to wieczny powinien być.

Kurde, to ten mój 50 litrów z takim samym wyposażeniem 270 zl kosztował z 6 lat temu o.O

Ja jak będę już dysponował nadmiarową ilością czasu to sobie z matiza pierdykne. Albo stara. Mam baniak 400 litrów. Do napompowania roweru powinno być ok. Chyba kurła w ramę by nadał powietrza z takiego kompresora. 😉

To jakbyś chciał to czymś rozbujać to mam silnik 11kw na sprzedaż :D

Opublikowano

tym to byś mógł ramy w rowerach prostowac bez zatykania rurek, albo oponę do TIR-a wrzucić na felgę bez baniaka

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

W grubsze tematy się bawić to lepiej śrubę używkę kupić. Dorobienie sprężarkowej głowicy do silnika od polda 1400zl chyba. Za dwójkę śrubę kupi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v