Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Ty jeden. Każdy szuka grosza przed sezonem, nic dziwnego. Jednakże patrząc na aktualne ceny środków do produkcji to te ok 70zł za belkę wolę dać niż siać nawozy i palić ropę.

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

A ja próbuję sprzedać 🤷

Opublikowano

Mam wystawione po 65 od września i w tym roku tylko jeden telefon

15 minut temu, szymon09875 napisał:

No to co się martwisz, masz ten komfort że za nic nie odpowiadasz. 

No jo i fajnie się patrzy jak gospodarstwo się jebie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

No powoli musisz zmierzać do końca. 

Jeszcze 40 lat i koniec 😂

Chciałbym tak o sobie powiedzieć, choć kto wie🤔

Takie popołudnie to by zawsze mogło być, z solenizantem % spożyte, pojadł, posiedział, 4 zamówienia na króliki zebrał, tak to by mogło być...

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

No trza się szykować bo na 20 do kina 😂

coś o nietoperzach grają? 🤔

Opublikowano
17 minut temu, TheraRolnik napisał:

Mam wystawione po 65 od września i w tym roku tylko jeden telefon

Jak nie masz na to wpływu to co zrobisz?

Nic.

Robić gdzieś i dokładać to nie ma sensu tym bardziej jak nie masz możliwości podjęcia żadnej decyzji i nie wiesz co będzie z tym dalej.

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, TheraRolnik napisał:

zaraz, czegoś tu nie rozumiem ... nie Ty wstawiałeś całą jesień fotki z wożenia kukurydzy a teraz narzekasz że nic nie kupione?  przespałeś czas teraz taniej nie będzie 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Może i tak może i nie. Ja tam żadnych postów nie uznaję. 

Na mięsie i ziemniakach się jedzenie nie kończy :o salatke gyros bym ci dał bez kurczaka i byś nie czuł że nie ma tam grama mięsa :o

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

salatke gyros bym ci dał bez kurczaka i byś nie czuł że nie ma tam grama mięsa

Ja nie królik, zielonego nie jem. Dla mnie cebula, sałata, por, szpinak, brokuł, kalafior i wiele innych może nie istnieć.

Opublikowano
21 minut temu, Bananek napisał:

O chłopy, ale się najadłem. Iście królewską kolację wsunąłem. Bez grama mięsa. Czas poleżeć wentylem do góry.

Nie królewską tylko jak królik, albo jaka inna koza 

22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To żadna królewska ani dobra. Ja dziś w gościach obiad, prąd i ciasto. Tak można żyć.

Ototo. Siły z cebuli czy innego szczawiu nie będzie 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Na mięsie i ziemniakach się jedzenie nie kończy :o salatke gyros bym ci dał bez kurczaka i byś nie czuł że nie ma tam grama mięsa :o

Wyczuł bym. Przyprawą nie oszukasz. Jeszcze rosół na Vegecie i całkiem lux 🤢

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ototo. Siły z cebuli czy innego szczawiu nie będzie

Żona dzisiejszego solenizanta bardzo dobrze gotuje, tabun gości się zjeżdża przez 2 czy 3 dni to gar gulaszu ugotuje i każdy najedzony.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Jaki fundament musi być pod dobudówkę 5x8 ? 

A to w planach nie napisali 🤔🤭

A tak szczerze to co za konstrukcja i poco?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v