Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Ukrainek, to brat dziś mówił że na wodyniach jest parę sztuk. Chłop wziął ich bo miał gdzie, no i już był u wuja żeby sobie ich zabierał. 

Myślał że coś pomogą w domu, kazał podwórko zamiatać, to go wyśmiały. 

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Co do Ukrainek, to brat dziś mówił że na wodyniach jest parę sztuk. Chłop wziął ich bo miał gdzie, no i już był u wuja żeby sobie ich zabierał. 

Sprzedać to na zachód jak tak 

Opublikowano

A potwierdzam i ja wychodzę na pole, a pyrkacem jadę do pola :P. Chłodno, bezchmurnie. Pewnie rano z -7 pyknie. 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Krzak napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

złote łany na tvp dokument

Trza oglądnąć. :) a na jakim kanale?

ślepy jesteś 🤔 przecież napisałem

Na kanale la Manche. 😉

Karol6130 napisał:

Szczerze powiedziawszy to jakbym już był po remontach to mógłbym z 4 osoby przyjąć pod dach. Zawsze mówiłem, że chciałbym przygarnąć na święta kilka osób z kresów. Teraz mógłbym przekuć słowa w czyn, ale nie mam jeszcze ku temu warunków.

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, slawek74 napisał:

Zedytowałeś post,wcześniej pisało tylko że na tvp. Głupiego ze mnie chcesz zrobić?

Opublikowano

Kupiłem dziś folie 500 gras-pack po 330 brutto, i jedną recykling na próbę z Bierunia 290 zł 

Opublikowano
Krzak napisał:

31 minut temu, slawek74 napisał:

Zedytowałeś post,wcześniej pisało tylko że na tvp. Głupiego ze mnie chcesz zrobić?

ogarnij się nic nie cytowałem z aplikacji piszę i nie da się ,,edytować,, chyba do jesionki zbyt często zaglądasz ...

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

ogarnij się nic nie cytowałem z aplikacji piszę i nie da się ,,edytować,, chyba do jesionki zbyt często zaglądasz ...

Dobra ja nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać na noc. Widziałem co było napisane.

Opublikowano
6 minut temu, Krzak napisał:

Nie żebym go bronił, ale jakby edytował to w Twoim poście by nie było tak jak po edycji, a pod jego postem była by sygnatura że edytował.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Krzak napisał:

Dobra ja nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać na noc. Widziałem co było napisane.

ja widziałem od początku tvp dokument . jak by edytował, to widać by było... raczej.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Trzeba iść spać.

Ech jutro prawie 1000 trza wydać.

Zrobić przegląd i zapłacić oc samochodu, opłacić internat i podatek rolny.

Do jutra🙋🏻‍♂️

to nawet sołtysowi niedasz kilku groszy zarobić z podatku 

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

w poście było pite .... 🤭🤪

Nic nie było pite.

Opublikowano

u mnie było pite, za duzo dziś, pln-enów wydałem że trza, było cos golnąć na spokojny sen 🙉

Opublikowano
2 minuty temu, Krzak napisał:

Nic nie było pite.

no ale się pomyliłeś...

Opublikowano
52 minuty temu, Bananek napisał:

Na kanale la Manche. 😉

Szczerze powiedziawszy to jakbym już był po remontach to mógłbym z 4 osoby przyjąć pod dach. Zawsze mówiłem, że chciałbym przygarnąć na święta kilka osób z kresów. Teraz mógłbym przekuć słowa w czyn, ale nie mam jeszcze ku temu warunków.

U brata na firmie jutro tydzień będzie jak są. 

Pracowały chłopy to ściągnęły żony z dziećmi. 

Szef myślał że coś będą zbierać pieczarki, a te ni uja. 

Chodzą papierosy palą, dzieci po korytarzach latają, krzyk i harmider 

Teraz jeszcze zbiórkę sobie wymyśliły, zbierają na ich utrzymanie. 

Do tej pory chłop mógł zarobić na utrzymanie rodziny a teraz im pomóż. 

We łbach się poprzewracało od tej wojny. 

Mieć 5-6 tysięcy złotych pensji i jeszcze czekać jak co dadzą to coś nie halo. 

Za tyle to ludzie w dużych miastach muszą przeżyć, i to pensja na dwoje 

Opublikowano

w radiu dziś wypowiadała sie baba z jakiejś fundacji że potrzeba jedzenia dla ich zwierzątek.... prowadzący spytał czy nie boją się że przez zwierzęta będą mieli ciężej znaleźć kogoś kto ich przyjmie pod swój dach? 

"są organizowane już domy tymczasowe dla zwierząt " 

nosz kurła 

Opublikowano
5 godzin temu, hubertb napisał:

A w której to radiostacji takie rewelacje?

Pewnie w tym zaropialym RMF 

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Śnieg pada pany godz 2.30

Nie pada, nie siej dezinformacji. 

@6465 wstawaj do roboty... Wodę grzej, żuka przelewaj i w drogę 

Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

Pewnie w tym zaropialym RMF 

Nie pada, nie siej dezinformacji. 

@6465 wstawaj do roboty... Wodę grzej, żuka przelewaj i w drogę 

U mnie  pada i to dość mocno i nie jest to dezinformacja chłopczyku.

@6465 wstawaj!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v