Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

1000 zł poszło na ratowanie. 

Jebaniutki, musi z charakteru  ok, bo urodą nie grzeszy. 😁

już jest ponad 4 lata, przecież nie zostawię i nie będę się patrzył jak cierpi i zdycha.

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Piotrze pies to podstawa na wsi 

Daj spokój, szczekanie mnie tak wurwia, że nie zdzierżyłbym. Mam obok jednego kawałka dwa podwórka, u jednego jeden u drugiego 2 psy, co jakaś robota, sianie nawozów, obkaszanie to drą pyski. Jakby nie płoty to by oberwały. Przez 60 lat był jeden pies przez kilka lat i tyle. 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

łeeetam. trafisz w końcu na ostrożnego.

Trutka taniej wychodzi. Średnio działa ale i tak taniej niż utrzymanie kota.

Opublikowano
10 minut temu, Uziu92 napisał:

1000 zł poszło na ratowanie. 

IMG_20220302_115511.jpg

🙆O kuźwa no jaki by nie był ja bym max 50zl był gotów zainwestować. A jak nie to pod łopatę.🤷

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

🙆O kuźwa no jaki by nie był ja bym max 50zl był gotów zainwestować. A jak nie to pod łopatę.🤷

Jak ostatniego auto potrąciło to nikt nie myślał o weterynarzu, następnego dnia wyryta dziura bo już sztywny i tyle.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Daj spokój, szczekanie mnie tak wurwia, że nie zdzierżyłbym. Mam obok jednego kawałka dwa podwórka, u jednego jeden u drugiego 2 psy, co jakaś robota, sianie nawozów, obkaszanie to drą pyski. Jakby nie płoty to by oberwały. Przez 60 lat był jeden pies przez kilka lat i tyle. 

Trutka taniej wychodzi. Średnio działa ale i tak taniej niż utrzymanie kota.

no patrząc tak, to i owszem. mój ze dwa razy widziałem jak mysz złapał, a i ze dwa wróble. tak to dość regularnie pod drzwiami miauczy. matko ile on karmy opierdzieli🙆‍♂️.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

Sam jesteś zmutowany niedorozwoju jak szczura od kota nie potrafisz rozróżnić. 

Troche kultury , gówniarzu 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Jak zachorujesz i leczenie wyniesie więcej jak 50 zł to też pod łopatę ? 

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no patrząc tak, to i owszem. mój ze dwa razy widziałem jak mysz złapał, a i ze dwa wróble. tak to dość regularnie pod drzwiami miauczy. matko ile on karmy opierdzieli🙆‍♂️.

Dokładnie, ten ostatni to praktycznie zero polowań, no ale do domu miał całkowity zakaz wstępu. W lecie spał w stodole a zimą w stajni z królikami nieraz.

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Człowiek to nie kot. 

Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

500zl to ja na leczenie krowy mogę wydać , choć kiedyś i tak dostanie w łeb. Nie wspominając o sobie czy nawet uchodźców z Ukrainy. Nie porównuj kota do człowieka.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

500zl to ja na leczenie krowy mogę wydać , choć kiedyś i tak dostanie w łeb. Nie wspominając o sobie czy nawet uchodźców z Ukrainy. Nie porównuj kota do człowieka.

A ja wydałem na leczenie kota.  I biznes się kręci. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie koniecznie. Nie za każdą cenę. 

Nie wszystko co robimy jest ekonomicznie uzasadnione. Powinieneś dobrze o tym wiedzieć 👍

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

A ja wydałem na leczenie kota.  I biznes się kręci. 

Nie no spoko, ale osobiście do 200 zeta bym zainwestował a jak nie to bym  uśpił  po co męczyć 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Nie wszystko co robimy jest ekonomicznie uzasadnione. Powinieneś dobrze o tym wiedzieć 👍

Nie odczuwam przywiązania do takich zwierząt więc... U mnie żadne nie ma i nie będzie miało wstępu poza próg domu, 1000 to bym wolał dosłownie przepić ale co kto woli. 

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

To co tam sprzedałeś? Tecztery?

A dlaczego coś sprzedałem??? Nic takiego nie pisałem (chyba) 

Teczwórki to już z dwa tygodnie nie ma, pojechała gdzieś do Wąbrzeźna 

Choć nie, sprzedałem,tzn wziąłem dziś kasę, za słupy na wiatę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v