Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, superfarmer02 napisał:

może jeden Lublin z beczkami

Może Tomek @6465😁 

16 minut temu, gregor1284 napisał:

Same jedno 500plus to kupisz u nich około 270 sztuk chleba. 

Tyle że oni już do siebie nie wrócą, i nawet jak im 500+ dadzą to u nas będą to musieli wydać, po naszych cenach

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Może Tomek @6465😁 

Tyle że oni już do siebie nie wrócą, i nawet jak im 500+ dadzą to u nas będą to musieli wydać, po naszych cenach

Ba no u nas wydadzą, lae czy do siebie nie wrócą? Kto wie jakie powitanie będą mieli 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ja myślę tak jak @PRIMO, nie dajmy się zwariować

Jak rzadko kiedy to się z Nim zgadzam. A i z Tobą przy okazji. Coś trzeba kupić jak nie dziś to jutro, to i owszem, tak jak trochę paliwa na przykład czy zwykłe zakupy ale bez szaleństwa.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

u mnie w biedrze dziś po południu została sól, ocet i ogórki

Grunt że soli nie brakuje. Jakby soli zabrakło to już powody do zmartwień by były 

Przed chwilą, Bananek napisał:

Nawet alkohol wykupili?

Dyzysekcja 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ba no u nas wydadzą, lae czy do siebie nie wrócą? Kto wie jakie powitanie będą mieli 

Nie wrócą, do czego mieliby wracać??? Do tej biedy, i życia za 100 czy 200 dolarów za miesiąc w pokomunistycznym bloku???  

Opublikowano

Z marketu z córką wyszlem z torebką zakupów, A ludzie po czubatym wózku 🤦‍♂️

Opublikowano
22 minuty temu, pedro2 napisał:

Kuźwa szkoda człowieka jako człowieka, ale oglądam te filmiki jak ludzie i żołnierze teraz śpiewają "baćko nasz bandera" to mnie jasna kurwica bierze. Skoro przez tyle lat nie doszli do rozumu i dalej go gloryfikują to w d*pie z uchodźcami. Niech wracają i niech ich rżną. 

Moje słowa ;)

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Nie wrócą, do czego mieliby wracać??? Do tej biedy, i życia za 100 czy 200 dolarów za miesiąc w pokomunistycznym bloku???  

U nas pegieerusy jeszcze tak żyją, plus bambry z Mazur itp. Jeno nie za dolary 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ale ja potrzebuje z taczke banknotów, będziesz tyle miał? 

gotówka właśnie przestała tracić na wartości. I to na mój przelicznik 🤭

Opublikowano

No to u nas trochę już inny świat. Chłopaki z wartowni to opracowali nawet system po którym poznają ile czasu ukrainiec jest w Polsce. Świeżaki chodzą w starych łachach, tacy przestraszeni, zahukani, po pierwszej wypłacie widać już koniecznie lepszy ciuch i  przede wszystkim adidasy, dwie kolejne wypłaty za***isty telefon. 

Opublikowano
HF86 napisał:

Z marketu z córką wyszlem z torebką zakupów, A ludzie po czubatym wózku 🤦‍♂️

Jest ryż w jakiejś biedronce? Na gołąbki nie będą miał na sobotę 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

I to większość z miasta ze wsi to na całą kolejkę może jeden Lublin z beczkami.

Ejjj, ja byłem z kanistrami, ale to dlatego że zawsze czekam z zakupami do ostatniego kanistra i dzisiaj akurat ostatni do ciągnika wlałem 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Jest ryż w jakiejś biedronce? Na gołąbki nie będą miał na sobotę 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

poco Ci chinski ryż. do soboty to może ruskie pierogi 🙉🙊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

No to u nas trochę już inny świat. Chłopaki z wartowni to opracowali nawet system po którym poznają ile czasu ukrainiec jest w Polsce. Świeżaki chodzą w starych łachach, tacy przestraszeni, zahukani, po pierwszej wypłacie widać już koniecznie lepszy ciuch i  przede wszystkim adidasy, dwie kolejne wypłaty za***isty telefon. 

Macie wartownię na zakładzie?

Opublikowano
Przed chwilą, leszek1000 napisał:

Traci na wartości, ale z niektórych miejscach  płatność tylko gotówką. 

Dałeś ogłoszenie o te Ukrainke bo na mój rozum to weź dwie jedna będzie robić a drugą będziesz obrabiał i tak na zmianę bez przestojów na dni trudne 😉

• Thanks 1
  • Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v