Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Bananek napisał:

8 minut temu, bratrolnika napisał:

fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, , lotka na klapie, 

😎

Ty, ja też mam fabryczną lotkę na dachu i te dokładki progów. W Twoim brakuje owiewek sport. Tłumik u mnie inaczej poprowadzony. Moim zdaniem mniej korzystnie u mnie. Takie wiadro z tyłu wisi. 

IMG_20220902_190923_edit_319431782421569.jpg

obaj macie pakiet sport lub wersję sport, w skład wersji sport wchodzi lotka tylna, progi, tłumik dwururka, i kubełki w środku. Sam polowałem, ale mojej nie zależało, a trafiło się w fajnym stanie bez pakietu.

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek nie wiesz jak to jest na wsi , przyjdzie wiosna to nie wiadomo za co najpierw się brać , już po zimie mam vplany , został jeden dach do remontu i wiate mam stawiać ... Teraz intensywnie szukam to coś wynajde 😉

100 zł no przecież nie euro 😛

Właśnie chodziło o odpowiedź czy jest szansa że załapie 

Marcin pierdu pierdu nie z taką obsadą zwierząt  robiłem sprzęty i gospo teraz biorę na tapetę maszynę od @soltys48@soltys48 już we wtorek częsci zjeżdżają a na wiosnę farba 

• Like 1
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

2 minuty temu, songo napisał:

I tak ja mam największy spojler z tyłu xd ma ktoś skręcające lampy? :D

3 drzwiowy 🙄

a po co mi 5 drzwiowy, ja tam z tyłu to wożę kogoś bardzo sporadycznie, a bardziej mi się podobało 3d, tak bardziej sport wygląda :P

Opublikowano
stempos1980 napisał:

5 minut temu, 6465 napisał:

No wiem. Ale trzeba będzie się do nich przyzwyczaić. Ja to mam chęć na Toyotę hybrydę ale mnie nie stać 🤷

Nie tylko ty masz chrabke na Toyotę😁 ale tylko ta kasa gdzieś 🙄

a jaką ? jest nowa corolla taki mini crosower 🤭😁

Opublikowano
1 minutę temu, songo napisał:

a po co mi 5 drzwiowy, ja tam z tyłu to wożę kogoś bardzo sporadycznie, a bardziej mi się podobało 3d, tak bardziej sport wygląda :P

Ale nie funkcjonalny 🤷 zakupy czy coś to nawet nie ma jak wrzucić na tylne siedzenie 

Opublikowano

Mam jeszcze jedna maszynę, ale ta służy tylko do wyszalenia się :D

IMG_20220501_153228.jpg

daron64 napisał:

2 minuty temu, songo napisał:

ktoś skręcające lampy

U siebie w wołowince mam, ale jakbym nie wiedział, to po pracy bym się nie zorientował. Myślałem, że mocniej to skreca

u mnie daje radę w zakrętach to widać bardzo mocno, brat ma w astrze w xenonie i Alfie i dużo słabiej skręca.

TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, songo napisał:

Ale nie funkcjonalny 🤷 zakupy czy coś to nawet nie ma jak wrzucić na tylne siedzenie 

w focusie jest gigantyczny bagażnik nie wiem jakie zakupu trzeba by robić żeby się nie zmieściły xd

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Marcin pierdu pierdu nie z taką obsadą zwierząt  robiłem sprzęty i gospo teraz biorę na tapetę maszynę od @soltys48@soltys48 już we wtorek częsci zjeżdżają a na wiosnę farba 

To nie ode mnie jeno od LEPPERA ,ja tylko przewoźnik. Właśnie muszę jechać do nich po umowę 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, songo napisał:

IMG_20220501_153228.jpg

u mnie daje radę w zakrętach to widać bardzo mocno, brat ma w astrze w xenonie i Alfie i dużo słabiej skręca.

w focusie jest gigantyczny bagażnik nie wiem jakie zakupu trzeba by robić żeby się nie zmieściły xd

Też mam duży bagażnik ale zakupy wolę włożyć na siedzenie bo w bagażniku to później reklamówka lata po całym bagażniku 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

We jak ja się dziś staro czułem jak mi milfy część mówiły 🤦‍♂️

mówisz że już nawet I kler się za Tobą nie ogląda 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Też mam duży bagażnik ale zakupy wolę włożyć na siedzenie bo w bagażniku to później reklamówka lata po całym bagażniku 

I jeszcze pasami przypiąć 😜 

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Jeszcze nic nie znalazłeś? Ja dzisiaj brałem udział w zakupie dwóch przyczep, który łącznie trwał 5 minut i zawarł się w dwóch słowach. A szansa, że ta krowa złapie jest taka sama jak, że nie złapie 

D47 graniczy z cudem żeby za +-10 tyś było coś z prostą ramą , jak będzie odpowiednia to kupie ją w ciągu minuty 😛. To jakie to przyczepy były ?

Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

Miałeś sobie wymajstrować lukom gdzie mógłbyś spłodzić następcę 😜. Jak się sprawy potoczyły? ;) 

Chyba zostajemy w domu rodzinnym

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

D47 graniczy z cudem żeby za +-10 tyś było coś z prostą ramą , jak będzie odpowiednia to kupie ją w ciągu minuty 😛. To jakie to przyczepy były ?

Kiedyś już Ci pisałem kupi taniej tylko szybko trzeba się zastanawiać.

Jakbyś chciał sztywną z kwitkiem w fajnym stanie to w rozsądnych pieniądzach by wziął. Jest też hl 8011 nie za miliony

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, songo napisał:

co to za konstrukcja?

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Marek no wiem , kiedyś też taki azor na robotę byłem 😉 . To cóż takiego ciekawego Ci wcisnął pan Przemysław 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v