Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Dopiero

Dziś baaaardzo napięty grafik

Rano las,później interes Adamowi załatwić,od południa po szuwar,potem gnój i na wieczór pfluga koledze pomoc sprzedać.Tylu chętnych tu było a koniec końców u dziada wylądował 

IMG20221208154101.jpg

IMG20221208161217.jpg

Kolega @DANDYS by miał fajny pług to niechciał

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Rano las,później interes Adamowi załatwić,od południa po szuwar,potem gnój i na wieczór pfluga koledze pomoc sprzedać.Tylu chętnych tu było a koniec końców u dziada wylądował 

i ciekawe. święto. to masz jeden grzech, czy tyle co opisałeś?    tak z ciekawości ... 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

Się robi . Była tu dzisiaj z rana licytacja na najgłupszy avatar no i bez zbędnej skromności powiem, że wygrałem 🤣

Wygrałeś to zmieniaj 😉

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Kolega @DANDYS by miał fajny pług to niechciał

No nie tylko on. Cały zestaw ze zdjęcia całe 3.5tyś

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

i ciekawe. święto. to masz jeden grzech, czy tyle co opisałeś?    tak z ciekawości ... 🤔

To trza naczelnego katolika forum spod Lubartowa pytać 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

koniec końców u dziada wylądował 

Znaczy u Aktywnegorolnika?

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

naczelnego katolika forum spod Lubartowa pytać 

znam??

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Wygrałeś to zmieniaj 😉

No nie tylko on. Cały zestaw ze zdjęcia całe 3.5tyś

To trza naczelnego katolika forum spod Lubartowa pytać 

To niedaleko mnie taki sam tylko bez resora 7 tys a tu jeszcze wał🤦

Opublikowano
17 minut temu, Baks00 napisał:

O to zapewne poto jestem wzywany jutro do przełożonej 🤔uff 

Oby, trzymam kciuki żeby tak było 

6 minut temu, Bananek napisał:

Ale mogliby mi jedzenie zabrać. 🥴

No to byłaby tragedia 

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, lemik napisał:

Młoda damo....(chyba tak to tam powinno lecieć żeby nie urazić)😂  Ja nie wiem wszystkiego, ale z tego co widziałem na ogólnym to wyglądało jakbyś miała jakieś oczekiwania względem mata-szona.. Nie wiem na co liczyłaś ale mieć pretensje i być wielce obrażoną że żonaty facet odrzuca zaloty to co najmniej nieładnie z twojej strony😛

Ty masz wszystkich w domu ?  🙄  Mało jeszcze widziałeś ,do tego  masz kiepskiego informatora.  Nie sil się na kolejne zaczepki w tym deseniu ....

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, Meg5 napisał:

Ty masz wszystkich w domu ? 

no widzisz? nie zawsze da się ignorować.

taka prośba. odzywaj się tu częściej... o ile masz ochotę.

Opublikowano

Pierwszy raz ,napisał ktoś ,komu się wydaje że coś widzi /wie ,więc odpisuję ,że pobłądził ...więcej nie mam zamiaru się tłumaczyć .

• Like 2
Opublikowano
6465 napisał:

2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

No podobno, widać 2 helikoptery i cały dzień syreny słuchać 

Gdzie ta Płocka? Jak na konty?

kawałek przy tym rozjeździe na kuznocin i katy na przeciwko cukierni

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
51 minut temu, soltys48 napisał:

Dopiero

IMG20221208154101.jpg

IMG20221208161217.jpg

Bądź mądry jak tu dziadow się narobiło  ostatnio 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy napisał:

Lemik to jest jak wrzód na d*pie, od czasu do czasu daje o sobie znać, choć w d*pie był i g*wno widział.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

taka prośba. odzywaj się tu częściej... o ile masz ochotę.

A kto to 🤔mogę znać osobę 🤨

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

choć w d*pie był i g*wno widział.

no co zrobisz? widać mu się tam podobało i próbuje przenieść nawyki... 😁

Przed chwilą, Łolek napisał:

no pytanie raczej nie do mnie.

moim zdaniem , miła osoba, rolniczka z fajnym gospodarstwem,  która swego czasu fajnie tu pisała, ale stulejkowce mocno dokuczali.

ale to tylko moje zdanie

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Łolek napisał:

Kiedyś tu były fajne kobitki.

8 minut temu, Pafnucy napisał:

moim zdaniem , miła osoba, rolniczka z fajnym gospodarstwem,  która swego czasu fajnie tu pisała, ale stulejkowce mocno dokuczali.

Ta nie z tych żeby dała sobie dokuczać.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

nadal są. tylko przez durne zaczepki pisać przestają.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

no mąż mamy Twojej przyszłej. no co ty??

no chyba zaprosisz na ślub i wesele, by podziękować za tak wspaniałą córkę?

kurde. tak sobie przeglądam. no i trochę straszą tą śnieżną zimą od zaraz.    cza musi jutro se przywieść pare bel słomy... z dala do biliży... 🤔

Warto jak on do oczepin nie wytrzyma? 🤔 A poza tym to jestem zbyt młody, nie wiem kim bym chciał w tym życiu zostać no i jeszcze te wojsko... Pójdę na wojnę a kobita wdową zostanie? Co to za partia by była... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v