Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

co za rua?

Taka zjeżdżalnia 

7 minut temu, Desperado napisał:

Dzięki za taniec na rurze, ale mogę robić za klauna.    :P  xD

Za animatora dodatkowo muszę doplacic

8 minut temu, Pafnucy napisał:

co za rua?

Taka zjeżdżalnia 

7 minut temu, Desperado napisał:

Dzięki za taniec na rurze, ale mogę robić za klauna.    :P  xD

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

To tylko gotowanie jest priorytetem?

Obiad ugotować (choć niekoniecznie) i zrobić w domu czynności których nie znoszę - sprzątanie, odkurzanie itp. No i niech pomaga w ziemi pod czujnym okiem. Więcej mi nie trzeba. Tu nie trzeba myślenia i jest ono niezbyt wskazane.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

No to ja jestem chory 🤷🤷

Dobry kogut nigdy tłusty nie jest. 😁

Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

Dobry chłop zdrowy to nim 80 kg 

To mój idealny. 

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Taką chudzinę to strach klepnąć bo można uszkodzić 🙉

Mój też tyle ważył kiedyś. Dobre obiadki zrobiły swoje

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

a ja z Szonem za darmo śwa chcieli...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mf362 napisał:

Może masz taką przemianę materii, ważne że dobrze czujesz się w swoim ciele 

Do jedzenia mnie za bardzo nie ciągnie, ile razy jest tak że cały dzień nic nie jem i głodny nie jestem 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano

no i frytki ugotowałem ... i dla żony... doceni?? 9_9

1 minutę temu, 6465 napisał:

Idzie zamontować plastikowe rynny w te haki co trzymają rynny blaszane?

jasne, ale takie niestabilne to będzie.

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

A dziękuję dziękuję 

Cielaczek niczego sobie

Może by go pod siodło przyuczył???

Wydaje mi się że najpierw musisz zdobyć jego zaufanie 🤔. Wiesz codzienne karmienie, pojenie, rozmowa....😉

@PRIMO coś tam spróbujemy zorganizować😉. @Pafnucy Ty jesteś debeściak. Jak w przyszłym tygodniu też będziesz miał urodziny to życzenia Ci się złoży😁🤭

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

ile razy jest tak że cały dzień nic nie jem i głodny nie jestem

no jak sie staje wpół do pietnasty....

Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Gotowane frytki go raczej nie bardzo doceni 🤔

nie znasz sie...

Opublikowano
Qwazi napisał:

12 minut temu, Karol6130 napisał:

Te skąpce, zapomnij 😉

Tylko tam się teraz cieszą że mi się noga podwineła i będą mieć więcej czasu

W końcu chwila wolnego od pilnowania córek 

Jeszcze większy fooch😜. Sławek weź no też focha strzel😁

jemu już strzeliło 🤪😁

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ty jesteś debeściak.

słuchaj... tak się zastanawiam... no i powiem Ci że     ... no ni mam i nie pożycze....ni ma mowy nawet...

1 minutę temu, 6465 napisał:

Ale jak? W czym je gotujesz? W wodzie?

nie normalne.    we frytkownicy w oleju sie gotujom...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Wydaje mi się że najpierw musisz zdobyć jego zaufanie 🤔. Wiesz codzienne karmienie, pojenie, rozmowa....😉

@PRIMO coś tam spróbujemy zorganizować😉. @Pafnucy Ty jesteś debeściak. Jak w przyszłym tygodniu też będziesz miał urodziny to życzenia Ci się złoży😁🤭

kiedyś kuzyni nauczyli byczka , że siadali mu na łeb i woził ich po podwórku, robił rundkę dookoła i grzecznie odstawiał na ziemię

jak go wujo zawiózł na spęd, zrobił mu ten sam numer, ludzie przez płot skakali, jak wiózł wuja na rogach dookoła placu i odstawił spowrotem koło ciągnika , zadowolony z siebie, czekał na marchewkę

byczek przy sprzedaży ważył ponad 900kg, wujo mało nie osiwiał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v