Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ot i parę rzeczy się dowiedział, do reszty rozliczył, spożył... Może by jaką bańkę ropy na wiosnę już kupić 🤔 Jak nigdy nic nie ma na stanie 🤔 @Agrest Stanieje czy podrożeje Twoim zdaniem? Aktualnie 7,85 a na drugiej stacji 7,90.

Ja nie kupuję. Stawiam popcorn że stanieje

Opublikowano
16 minut temu, GRZES1545 napisał:

Fajny, Oglądałem taki tylko granatowy z zewnątrz w miarę a w środku bagarznik przez psa pogryziony, opłacony z kołami dodatkowymi nie chciał zejść niżej  jak 16500. Będę coś takiego szukał.ale 4x4 no i diesel chyba🤔

Po mojemu tanio, choć pewnie mówimy o przedlifcie, to w sumie to nie wiem jak się ich ceny kształtują

Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał:

Gorzej jak kiedyś zaswiecisz jakiemuś w beemce i cię wysadzi z kejsa 😂😂

A chętnie, ja też bmka jeżdżę 🤪wytłumaczył bym mu raz dwa. 

Jak jadę na krótkich, on wali na długich, mrygam raz, drugi, nic. No to co się będę cackał, jeb mu leda 😁 że człowiek wcześniej nie wiedział, że to takie dobre...

26 minut temu, konteno napisał:

jaki to crawler ? 

U mnie w galerii jest

Opublikowano
26 minut temu, GRZES1545 napisał:

Fajny, Oglądałem taki tylko granatowy z zewnątrz w miarę a w środku bagarznik przez psa pogryziony, opłacony z kołami dodatkowymi nie chciał zejść niżej  jak 16500. Będę coś takiego szukał.ale 4x4 no i diesel chyba🤔

Kumpel w zeszłym tygodniu antare kupił. Nawet ciekawe auto. Chociaż sceptycznie byłem nastawiony

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

A ja jeżdżę już 17lat paserattim i nie mieniam,nic się nie psuje,nic nie robione w silniku nie rdzewieje a jak idzie.

A mnie mój zaczyna irytować a dokładniej elektryka

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

A ja jeżdżę już 17lat paserattim i nie  mieniam,nic się nie psuje,nic nie robione w silniku nie rdzewieje a jak idzie.

Do puki się wahacz nie uj***e 😁

Zimowe laczki dziś zapodalem, bo coś o śniegach mówią 

IMG_20221116_221656.jpg

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał:

Do puki się wahacz nie uj***e 😁

Zimowe laczki dziś zapodalem, bo coś o śniegach mówią 

IMG_20221116_221656.jpg

Ale podobno wszedł jakiś przepis ze od listopada to mus bo mandat ja tez na letnich jeżdżę.

Opublikowano
3 godziny temu, Dziad932 napisał:

Proscizna , opanował by 

@szymon09875 Ja programistę tego HMI skazał bym na szołszeng zbyt dużo niepotrzebnych informacji środek panelu zajmują dane cyfrowe. Generalnie wizualizacja jest zj***na. Do tego konia z rzędem temu który coś doda i odejmie w jeździe podczas drgań. Nooo mnie się nie podoba jako człowiekowi który HMI i maszyny projektował. Taki pulpit dla większości moich dawnych klientów był by nie do przyjęcia. To ma być intuicyjne i proste bez zbędnych informacji, człowiek na raz ogarnia do 4 parametrów i to przedstawionych graficznie. Wartości podane "cyfrowo" są dla nas nie przyswajalne musimy widzieć "krańce" min-max. Dla tego do tej pory w licznikach samochodów wychyla się wskazówka. 

1 minutę temu, Uziu92 napisał:

od 1 listopada trzeba mieć zimowe.

Nie uważam tego za zbyt szczęśliwy zapis, jednak sam wymóg powinien istnieć i u nas. 

14 minut temu, stempos1980 napisał:

A mnie mój zaczyna irytować a dokładniej elektryka

w b5 z tym nie wygrasz bo to auto ma zbyt wiele ujowych rozwiązań do tego wszystkiego wiek. 

Opublikowano

wielu teraz jeździ na wielosezonowych i o ile ktoś za dużo nie jeździ albo w większości miasto to te opony dają radę nawet. Miałem wielosezon w Mercedesie i na śniegu i lodzie nie było tragedii, jedynie na mokrym asfalcie było gorzej jak na letnich oponach

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

jedynie na mokrym asfalcie było gorzej jak na letnich oponach

I pod tym podpiszę się cały. Na wodzie jadą może nie jak łyżwy ale blisko do sanek.  

Przed chwilą, Agrest napisał:

Ja tylko rymuję🤣

Nawet Ci powiem wychodzi dosyć zabawnie🤣

3 minuty temu, Strongman napisał:

o mój paseratti.

yyy a dlaczego zaciemniony najlepszy widok na zdjęciu ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v