Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ot i parę rzeczy się dowiedział, do reszty rozliczył, spożył... Może by jaką bańkę ropy na wiosnę już kupić 🤔 Jak nigdy nic nie ma na stanie 🤔 @Agrest Stanieje czy podrożeje Twoim zdaniem? Aktualnie 7,85 a na drugiej stacji 7,90.

Do góry idzie. Po 7.55 przywiózł w zeszła środę. Dziś dzwoniłem 7.62

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Do góry idzie. Po 7.55 przywiózł w zeszła środę. Dziś dzwoniłem 7.62

Hurt mnie nie interesuje. Czyli trzeba ze dwie bańki kupić żeby całą wiosnę obskoczyć.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano (edytowane)

o prawda zapomniałem.... mu przypomnieć...

ale pamiętałem że coś zapomniałem... 😄

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał:

Tomek!!! @6465 H2O z siunki spuściłeś ?

image.png

Jacku podałeś dla kieleckiej ziemi , u nas ma być cieplutko 😛 

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ot i parę rzeczy się dowiedział, do reszty rozliczył, spożył... Może by jaką bańkę ropy na wiosnę już kupić 🤔 Jak nigdy nic nie ma na stanie 🤔 @Agrest Stanieje czy podrożeje Twoim zdaniem? Aktualnie 7,85 a na drugiej stacji 7,90.

U mnie dwie stacje 7,71 reszta ciut drożej

Opublikowano
Przed chwilą, Dziad932 napisał:

U mnie dwie stacje 7,71 reszta ciut drożej

W Wadowicach i okolicy ciut taniej bo dziś przejeżdżałem. Ale i tak by się żadne bańki do auta nie zmieściły bo w jedną stronę pszenica wieziona a z powrotem mąki i otręby.

Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

To ja nie wiem po co tu siedzieć skoro tak wam źle... No ale zawsze trochę lepiej się można poczuć :D

Przeca ja to napisałem w ramach pochwały... 

26 minut temu, szymon09875 napisał:

To ja nie wiem po co tu siedzieć skoro tak wam źle... No ale zawsze trochę lepiej się można poczuć :D

Przeca ja to napisałem w ramach pochwały... 

9 minut temu, jahooo napisał:

x8kY4K3dzH8S6MBLNlI0tmWQFbprRDyd.png

Ja tam już się czuje bezpiecznie 

FB_IMG_1668623030490.jpg

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

poplonu nie da rady zakryć pługiem bez wałowania ? na tura coś doczep , jakiś wał pierścieniowy albo wąski posiewny żeby przed traktorem deptało i za traktorem pług to byś nie latał po parę razy? daleko masz pola/łaki od siedliska ?

Nie lubię na ciągniku nic wieszać , nawet tur mnie wk***ia robota w polu nie wygodna ,najchętniej bym coś kupił bez ładowacza  założył bym tuza i obciążnik , o np taką 11 tylko nie takiego lumpa 😉 https://m.olx.pl/d/oferta/ursus-1134-pelno-sprawny-CID757-IDRRPgp.html?reason=observed_search

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v