Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Mecha napisał:

Podbudowa pod płytę pod bin 28 z samego najzwyklejszego piasku w zależności od miejsca 60cm -1m będzie ok? 60 cm dlatego że już jest gruz i beton wylany (dawna płyta obornikowa poniżej poziomu gruntu) a 1m bo wystaje poza 

Kuzyn sypał 30 piasku i leje 40 betonu pod 100 tonowego 

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, konteno napisał:

@Uziu92 beczkowozem w ścieżki wode lał , ty powinieneś gnojowice , taniej wyszłoby jak te woreczki a i efekty bardziej zauważalne

Na wiosnę dostanie zamiast nawozu, znowu nie kupię worka bo na kartofle zostało z tego roku.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał:

Przesadzili ze składaniem🤦‍♂️

20221017_163820.jpg

20221017_164100.jpg

Sławek szkoda tych gałęzi może by deski z tego były😉 

Co ten Radziu cię tak eeeee🤔

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

No ten sam co 5 lat temu🤭

U mnie T55 0,7mm , antykondensat.  

Majster mówi żeby zamawiać.

Tylko gdzie to położyć jak ma ze 4-5 miesięcy leżeć.

A jaki był 5 lat temu 🤔

Jaka długość ? Bo może u mnie mógłbyś złożyć 😉

Opublikowano
32 minuty temu, Łolek napisał:

Sławek szkoda tych gałęzi może by deski z tego były😉 

Co ten Radziu cię tak eeeee🤔

A bo widzisz. Pochwalił się że kupił bibułę. Miał być szał a wyszło że nawet ja, dusigrosz a  kupię lepszą. Urażone ego🤭😜

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Ja napisałem 95% bo i tyle wypadło

Ja kiedyś na deszcz nawalny wpisałam 100% bo mi zgniło w wodzie to mi babka w gminie poprawiała na 80% bo mówiła że dopłat mi może agencja nie dać 

Opublikowano
57 minut temu, Dziad932 napisał:

A jaki był 5 lat temu 🤔

Jaka długość ? Bo może u mnie mógłbyś złożyć 😉

9006

Dł 8,3m

20221017_174740.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

A bo widzisz. Pochwalił się że kupił bibułę. Miał być szał a wyszło że nawet ja, dusigrosz a  kupię lepszą. Urażone ego🤭😜

Slawek uwierz mi ze nigdy nie kupiłbym blachy za 90 zł 😂 i to nie jest wyznacznik społeczny 😂😂

Opublikowano
17 minut temu, TheraRolnik napisał:

No pany DOŻYNKI !

Koniec qq na ten rok 

W niedalekiej okolicy pewien kombinat wozi jeszcze do biogazowni sieczkę z kukurydzy. U was tego nie ma? Robota by do wiosny była 😜 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Dla ciebie koniec qq dla mnie początek po kukurydzy ;)

16660219895261065351095184559435.jpg

Takim to joooo 

5 minut temu, Leszy napisał:

W niedalekiej okolicy pewien kombinat wozi jeszcze do biogazowni sieczkę z kukurydzy. U was tego nie ma? Robota by do wiosny była 😜 

Nigdzie w okolicy nie ma biogazowni 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, radekz200 napisał:

Slawek uwierz mi ze nigdy nie kupiłbym blachy za 90 zł 😂 i to nie jest wyznacznik społeczny 😂😂

Uwierz że kupiłbyś gdybyś miał takie wytyczne w projekcie.

Masz wybór dołożyć kilka dźwigarów lub zetowników by kupić cieńszą blachę. Kalkulator pokaże tą samą wartość bądź drożej w wypadku cienkiej blachy

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Uwierz że kupiłbyś gdybyś miał takie wytyczne w projekcie.

Masz wybór dołożyć kółka dźwigarów lub zetowników by kupić cieńszą blachę. Kalkulator pokarze tą samą wartość bądź drożej w wypadku cienkiej blachy

Aaaa no to sprawa wyjaśniona 😂 jakby ci nie kazali to bys takiej nie kupił 😛 mi potrzeba 700m2 blachy wiec nigdy bym takiej drogiej nie kupił bo to nie opłacalny biznes 😛 wole tansza a za to kupić se jacuzzi do domu 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v