Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Przejezdzalem w sumie przez twoją wioskę dziś. Ktoś zielonym superbem z twojej dzielnicy wyjeżdżał jak raz, żebym wiedzial to bym odbił z ciekawosci zobaczyć. 

To pewnie lis co kupił w tym roku dwa traktory a sprzedał jeden za 6000

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

wychodzą czasem z tego śmieszne sytuacje.

Dzwonie do klienta stoi obok mnie kolega i kiedy już zdawało mi się że nikt nie odbierze rzuciłem żartem do kolegi przy okazji niestety też do słuchawki: "abonent z którym próbujesz się połączyć ma na ciebie wyjeb@ne" w odpowiedzi w słuchawce słyszę "nie mam wyj... tylko nie słyszałem telefonu". 

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

To pewnie lis co kupił w tym roku dwa traktory a sprzedał jeden za 6000

No możliwe. Jednak kurły kupiły triona. Byłem trochę na zwiadach.

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

siedzi z popcornem i chipsami 

też u nas  2 w klasie maturalnej były  to jedna pasztet a druga ładna ale jechowa 

U mnie w klasie nie było żadnej. Dwuch miało długie włosy to mówiliśmy na nich laski.😁

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

A co będzie co będzie 🤔 jutro o 7 rano zaczynamy 

Deszczu spadło 50 l 

W tygodniu rozmawiałem ze znajomym, mówił że z komina ledwo wylatuje taka mokra koszą 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jeden mało, musi ktoś jeszcze kupić 

Kieł? Czy bliżej mnie? 

Opublikowano

a nie wystarczy zobaczyć jaki wynik? stare chłopy za pęcherzem z powietrzem biegaja.    phiiii

2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Jak to tak, a ja? Mecz naszej reprezentacji czy to siatkówka czy piłka nożna, ręczna czy koszykowka to ja opuszczam tylko wtedy gdy nagle coś wyskoczy a i tak powtórkę obejrzę. 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

U mnie w klasie nie było żadnej. Dwuch miało długie włosy to mówiliśmy na nich laski.😁

Polecam technikum agrobiznesu. Za wiele się tam nie nauczyłem ale 50 procent klasy to płeć piękna. Wróćććććć 30 procent według mojego gustu.

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

a nie wystarczy zobaczyć jaki wynik? stare chłopy za pęcherzem z powietrzem biegaja.    phiiii

Tu o emocje chodzi. Sam grałem sporo kiedyś, teraz mam chociaż namiastkę tych emocji. No i braciak gra w 5 lidze to też jeżdżę na mecze, a jak nie mogę to transmisję oglądam.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kieł? Czy bliżej mnie? 

Nie, ja tak myślę że więcej przybędzie 

Sam wiesz jak oni się ścigają. 

Z Wilczysk jak wejdzie kiedy do gry na całego to krwi im na psuje 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

A w życiu. Został bym starym kawalerem 

Przecież mama chce najlepiej 🤭

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Nie, ja tak myślę że więcej przybędzie 

Sam wiesz jak oni się ścigają. 

Z Wilczysk jak wejdzie kiedy do gry na całego to krwi im na psuje 

Chyba wejdzie, słuchy mnie dochodzą różne. 

A niech się tam biją, kasę mają to mogą pokazywać, ale moim zdaniem z tych wszystkich to L najlepiej stoi.

Opublikowano
28 minut temu, PRIMO napisał:

Pisz do rzeczy a nie coś gdzieś ktoś tam. 

To by trzeba było posty z wiosny znaleźć, co było to było grunt żeby jak trzeba będzie to pójść ramię w ramię w jednej sprawie 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

I to jest najgorsze 

Noo to prawda 🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v