Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Coraz więcej nas, z moich rówieśników wielu samych, nie zakład czegoś takiego jak "rodzina".

Ciekawe kto wam d*py na starość będzie wycierał.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Starością nikt się nie martwi. Bo nie wiadomo czy się jej dożyje. Martw się lepiej o swoją a nie o cudze. Mnie kto będzie Was wycierał mało obchodzi. Tak samo nie obchodzi mnie to jak będą żyć przyszłe pokolenia bo co mi z tego jak mnie na świecie nie będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

To prawda , niech się bierą za robotę , dzieci oczywiście 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Starością nikt się nie martwi. Bo nie wiadomo czy się jej dożyje. Martw się lepiej o swoją a nie o cudze. Mnie kto będzie Was wycierał mało obchodzi

Otóż to, żyjecie aby dziś, pier**licie głupoty że nie dożyjecie starości a potem jak się noga powinie to moje dzieci i wnuki takim będą musieli d*pę ucierać i żarcie dawać poprzez większe podatki na utrzymanie domów opieki.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

Otóż to, żyjecie aby dziś, pier**licie głupoty że nie dożyjecie starości a potem jak się noga powinie to moje dzieci i wnuki takim będą musieli d*pę ucierać i żarcie dawać poprzez większe podatki na utrzymanie domów opieki.

To chociaż raz człowiek użyje państwowych pieniędzy czyli de facto od wszystkich. Wy macie plusy i inne bony turystyczne na które my też łożymy, a my nie mamy nic prócz zasiłku pogrzebowego. 

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

Witek dobrze gadasz 👍 , ale na mnie jednego to chyba będą mogli płacić ciut więcej 🤔

5 minut temu, witejus napisał:

To zrób sobie parę dzieci to będziesz miał plusy i bonusy

A na jedno nic się nie należy ?

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Starością nikt się nie martwi. Bo nie wiadomo czy się jej dożyje. Martw się lepiej o swoją a nie o cudze. Mnie kto będzie Was wycierał mało obchodzi. Tak samo nie obchodzi mnie to jak będą żyć przyszłe pokolenia bo co mi z tego jak mnie na świecie nie będzie.

Jesteś jeszcze młody , ale nie powinieneś tak myśleć 

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał:

Otóż to, żyjecie aby dziś, pier**licie głupoty że nie dożyjecie starości a potem jak się noga powinie to moje dzieci i wnuki takim będą musieli d*pę ucierać i żarcie dawać poprzez większe podatki na utrzymanie domów opieki

To może wychowaj i wyszkol tak żeby nie musiały za parę groszy podcierać d*p starym dziadom, w końcu to Twój obowiązek, czy tylko liczysz na wdzięczność całego świata za Twój szczytny cel? 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, witejus napisał:

Ty się bierz za robotę, bo jak będziesz podchodził do tematu jak do kupna traktora to czarno widzę twoją przyszłość.:ph34r:

No zaraz się biorę , sianokiszonki rozdać , śniadanie i później małe remonty w oborze ☺️

Kobieta wczoraj mi super deseru przywiozła 😋 , dobra kobitka 🥰

7 minut temu, jajonasz napisał:

To może wychowaj i wyszkol tak żeby nie musiały za parę groszy podcierać d*p starym dziadom, w końcu to Twój obowiązek, czy tylko liczysz na wdzięczność całego świata za Twój szczytny cel? 

A kto będzie to robił , Ukraińcy 🤔

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
witejus napisał:

11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Coraz więcej nas, z moich rówieśników wielu samych, nie zakład czegoś takiego jak "rodzina".

Króliki. 😉

• Haha 1
Opublikowano

@Dziad932 @Chłoporobotnik

Pobożny Żyd przychodził kilka razy dziennie do bożnicy i modlił się , że by Pan Bóg dał mu wygrać na loterii. Nie musi być wielka suma, ważne, żeby dał mu jakiś znak łaski, dał mu coś wygrać.

W końcu Żyd doczekał łaski i usłyszał w synagodze głos Pana:

Icek, ja z chęcią dam ci wygrać, nawet główną nagrodę, tylko ty KUP TEN LOS, KUP LOS

tak samo jest z żoną i dziećmi - jak nie ma, to KUP TEN LOS

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał:

To zrób sobie parę dzieci to będziesz miał plusy i bonusy

Na szczęście tego zrobić nie mogę. 

5 minut temu, jajonasz napisał:

Dokładnie, dużo ludzi widzę, że wydaje im się, że cały świat powinien im być wdzięczny, padać do stóp i całować po rękach bo ma jedno, dwójkę czy trójkę dzieci. 

11 minut temu, Dziad932 napisał:

Jesteś jeszcze młody , ale nie powinieneś tak myśleć 

To znaczy jak? Co mnie obchodzi co się po mnie stanie? Niechby potop. Mogę wszystko zburzyć, puścić ugorem/ sprzedać/ przepić, możliwości jest wiele. A co będzie po mnie to już nie moje zmartwienie. 

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

dziad no ładnie kobite podsumowales

Mówisz, za ostro 🤔to już poprawiłem 

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Ja się będę całe życie użerał z cudzym dzieciakiem, dziękuję, nie skorzystam, niech kto inny niańczy. Wolę aby po mnie przeszedł buldożer niż aby całe życie męczyć się z wychowaniem i aby to przejął albo i też zniszczył.

Opublikowano
7 minut temu, jajonasz napisał:

To może wychowaj i wyszkol tak żeby nie musiały za parę groszy podcierać d*p starym dziadom,

Ty może jeszcze raz przeczytaj ze zrozumiem co napisałem dopiero wygłaszaj swoje ,,mądrości"

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

@Dziad932 @Chłoporobotnik

Pobożny Żyd przychodził kilka razy dziennie do bożnicy i modlił się , że by Pan Bóg dał mu wygrać na loterii. Nie musi być wielka suma, ważne, żeby dał mu jakiś znak łaski, dał mu coś wygrać.

W końcu Żyd doczekał łaski i usłyszał w synagodze głos Pana:

Icek, ja z chęcią dam ci wygrać, nawet główną nagrodę, tylko ty KUP TEN LOS, KUP LOS

Ale ja kupuję ... Cały czas i regularnie ☺️

Opublikowano
36 minut temu, marcin19071980 napisał:

Pochmurno i mglisto od soboty może z przekropek z 2,5l się uzbierało.Przegladałem galerie i gość pokazuje tam dwu skibowy pług obracany za prawie 5tys gdzie handlarz może z 150-200€ za niego zapłacił.Wielu z was ma naprawdę za dużo pieniędzy i daje się je.....na każdym kroku i jeszcze się cieszy że dobry zakup zrobili.

Szukam właśnie małej obrotówki najlepiej 3 skibowej. Możesz coś więcej opisać? 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Dokładnie, dużo ludzi widzę, że wydaje im się, że cały świat powinien im być wdzięczny, padać do stóp i całować po rękach bo ma jedno, dwójkę czy trójkę dzieci. 

Sam sobie zabezpiecz starość a nie licz że ktoś ci tyłek wytrze jak dożyjesz, bo nie wiesz ile i w jakim stanie będziesz żył. Pieprzysz bzdury i tyle.

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Ty może jeszcze raz przeczytaj ze zrozumiem co napisałem dopiero wygłaszaj swoje ,,mądrości"

Mądrości mentalnego dziada, to Ty tu wygłaszasz, jak ktoś śmie żyć inaczej niż ja, być szczęśliwym, no jak, tak nie może być xD

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Sam sobie zabezpiecz starość a nie licz że ktoś ci tyłek wytrze jak dożyjesz, bo nie wiesz ile i w jakim stanie będziesz żył. Pieprzysz bzdury i tyle.

To już robię. Kto nie ma rodziny to sam powinien zabezpieczyć byt i tyle. A z nas dwóch to nie wiem kto bardziej i częściej farmazony gada.

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To znaczy jak? Co mnie obchodzi co się po mnie stanie? Niechby potop. Mogę wszystko zburzyć, puścić ugorem/ sprzedać/ przepić, możliwości jest wiele. A co będzie po mnie to już nie moje zmartwienie. 

Dziwne masz mielenie ..., ja przespałem swoje pięć minut i teraz żałuję 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v