Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
HF86 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Ostry, w przeciwieństwie do ciebie. 🤣😂 Hue hue hue. Taki żart. Grubo żem pojechał, co?

I jednak będę zmuszony jechać za rzekę 😡

O właśnie. Miałem zapytać. Jedziesz jutro na rynek?

Opublikowano
12 minut temu, donweter1989 napisał:

Niezły ten internet światłowodowy

Screenshot_20220216-135130.png

Nawet mnie nie wkurw.....

Latałem pomagałem załatwić pozwolenia,itd ...i co?

Cała wieś ma,no prawie całą oprócz mnie😡

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Tez tak miałem po zakupie😔 dopiero zacząłem się cieszyć jak fundusz odbudowałem 😁

Z tamtego to się człowiek cieszył jak dziecko. 

To był milowy krok, spory przeskok. 

Z 255 na ciągnik z napędem. 

Miałem 25 lat i to była spora inwestycja. 

W sianokosy leciało w radiu koko koko euro spoko😂

Wpłaciłem 55 tysięcy w lutym a resztę w ratach do maja. 

Miałem wtedy trochę byków do sprzedaży, a byk płacił 4,50 - 5 to musiał być dobry. 

Stać było tylko na ciągnik, na nic więcej. 

Jesień 2012 i wiosnę 2013 orałem 255 i dwójkami. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

O właśnie. Miałem zapytać. Jedziesz jutro na rynek?

na rynek akurat nie. 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Łomatko, jakiej to by trzeba było pancernej konstrukcji.....

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wiesz ile to siły by trzeba użyć abyśmy w ogóle polecieli...

Tak bym to widział 

• Haha 2
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Tak bym to widział  https://www.youtube.com/embed/qimYQxOTOns?feature=oembed

Musiałbyś z całego zakrzewia gumki z majtek powyciągać żeby mnie uniosły.

Opublikowano
kris91 napisał:

Bananek napisał:

Pewnie coś w elektrowni nie łączy. Może klema..... 😉

Słabe fachowce tam, jak przez 30 lat nie naprawili 🙊🙊🙊

Od 30 lat nie macie prądu?

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

A czemu?

Okazało się że ten co projekt rysował,nie był wcale na miejscu tylko sugerował się mapkami słupów.No i na mej posesji nie ma słupa naniesionego na mapki.

• Sad 1
Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

A gdzie?

A toto tajne jest i nawet poufne. także nie interesuje się tam za mocno 

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Okazało się że ten co projekt rysował,nie był wcale na miejscu tylko sugerował się mapkami słupów.No i na mej posesji nie ma słupa naniesionego na mapki.

Podobnie było u mnie z chodnikiem. Wjazd zrobili ładny szeroki żeby z 2 przyczepami wyjechać, tylko szkoda że wjazd nie "patrzy" w bramę tylko w środek domu... 

Opublikowano
HF86 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

A gdzie?

A toto tajne jest i nawet poufne. także nie interesuje się tam za mocno 

Już gdzieś cieluny wynalazł. I to jeszcze po lepszej stronie. Już ja cie namierzę.

Opublikowano

zdziwiony gospodarz był. gadał że jakieś z zza rzeki kupowali, ale oszczędne z piniendzmi byli 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Już gdzieś cieluny wynalazł. I to jeszcze po lepszej stronie. Już ja cie namierzę.

I żebyś wiedział że po lepszej 

Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał:

Ja mam słup blisko domu, ale monterzy mówili, że jak nie ma słupa blisko żeby górą pociągnąć to ziemią doprowadzają.

Opublikowano
33 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Przeskoczylem 8 stron bo za bardzo zmeczony piciem kawy jestem. Mam tylko jedno pytanie, @Ursus932 chciales obrazić ludzi z zamojszczyzny 8 godzin temu czy jak?

Panie a nigdy w życiu  🙆‍♂️ , ani 8 godzin temu , ani 16 ani 2 ,   

Ale no mogę przeprosić publicznie @jahooo i wszystkich obrażonych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v