Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał:

Dzięki, zobaczymy co będzie. 

Malowany nie jest, na ramionach trochę wytłuczony. 

Taki jak to po dziadku, do poprawy. 

Kupiłeś? Gratulacje  niech służy 🙋‍♂️

• Thanks 1
Opublikowano
29 minut temu, galan99 napisał:

BIŁGORAJ: Gnijące wędliny wyrzucone do lasu. Kto to zrobił?

Szynka, kiełbasa, kaszanka, smalec i pojemniki z galaretą zostały wyrzucone do lasu Krasne pod Biłgorajem. Na gnijące i śmierdzące wędliny natrafiła kobieta, która spacerowała z psem. Zrobiła zdjęcia i przesłała je do Biłgoraj EKO Challenge (grupy osób walczącej z leśnymi śmieciarzami).

Na zdjęciach widać wyrzuconą w lesie sporą ilość różnych wędlin. Ktoś pozbył się zepsutych wyrobów wywożąc wszystko do lasu w pobliżu ul. Motorowej w Biłgoraju.

Sprawa znaleziska została zgłoszona 8 lutego przez członków grupy Biłgoraj EKO Challenge na biłgorajską policję. Funkcjonariusze pojechali na miejsce gdzie znaleźli ponad 30 kg zepsutych wyrobów. Policjanci poinformowali o sprawie Urząd Gminy w Biłgoraju, ponieważ las należy do osoby prywatnej. Postępowanie w tej sprawie trwa.

W KRAJU JEST DOBROBYT .

<span>BIŁGORAJ: </span> Gnijące wędliny wyrzucone do lasu. Kto to zrobił?

https://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/120295/bilgoraj-gnijace-wedliny-wyrzucone-do-lasu-kto.html?fbclid=IwAR2oE4sgYbh2tyHjMNP75klHMKYGhNeAZk-QLUDzQKp_AI9Bl1VQZAKJ15U

Może ktoś  lisy dokarmia🤔

• Haha 1
Opublikowano
stempos1980 napisał:

7 minut temu, Karol6130 napisał:

Dzięki, zobaczymy co będzie. 

Malowany nie jest, na ramionach trochę wytłuczony. 

Taki jak to po dziadku, do poprawy. 

Kupiłeś coś

https://www.olx.pl/d/oferta/massey-ferguson-6270-CID757-IDNOn8l.html

Karol6130 napisał:

7 minut temu, stempos1980 napisał:

Kupiłeś coś

Ta, ponad 130 litrów ropy😉 

Rysiek kazał, 5,30 litra

tam w zbiornik to wincyj wchodzi 🤭

• Haha 1
Opublikowano

to byś zadzwonił by cenę podbił 🤔🤭😁

GRZES1545 napisał:

Może ktoś  lisy dokarmia🤔

prędzej truje 😁 tyko taki towar że nie chciały ruszyć 😁 dużo qq będziesz siał ?

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Sławku mam działkę wolną pod kuku 2 ha tylko. Nie mam nasion jeszcze😔

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, slawek74 napisał:

Grześ ,ph,, ? badane?

co było w zeszłym roku jak plonowało?

Badane najsłabszemiejsce 5.5 najlepsze 6.2, , była ładna pszenica po grochu, słoma ścięta i posiany poplon z gryki łubinu i gorczycy (przewaga łubinu) który teraz będzie dopiero orany, będzie jeszcze na to obornik.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

Jeden nawet jechał, 5 dzwoniło. 

Ruskie Aresa oglądali

IMG_20220209_153201.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

BIŁGORAJ: Gnijące wędliny wyrzucone do lasu. Kto to zrobił?

Szynka, kiełbasa, kaszanka, smalec i pojemniki z galaretą zostały wyrzucone do lasu Krasne pod Biłgorajem. Na gnijące i śmierdzące wędliny natrafiła kobieta, która spacerowała z psem. Zrobiła zdjęcia i przesłała je do Biłgoraj EKO Challenge (grupy osób walczącej z leśnymi śmieciarzami).

Na zdjęciach widać wyrzuconą w lesie sporą ilość różnych wędlin. Ktoś pozbył się zepsutych wyrobów wywożąc wszystko do lasu w pobliżu ul. Motorowej w Biłgoraju.

Sprawa znaleziska została zgłoszona 8 lutego przez członków grupy Biłgoraj EKO Challenge na biłgorajską policję. Funkcjonariusze pojechali na miejsce gdzie znaleźli ponad 30 kg zepsutych wyrobów. Policjanci poinformowali o sprawie Urząd Gminy w Biłgoraju, ponieważ las należy do osoby prywatnej. Postępowanie w tej sprawie trwa.

W KRAJU JEST DOBROBYT .

<span>BIŁGORAJ: </span> Gnijące wędliny wyrzucone do lasu. Kto to zrobił?

https://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/120295/bilgoraj-gnijace-wedliny-wyrzucone-do-lasu-kto.html?fbclid=IwAR2oE4sgYbh2tyHjMNP75klHMKYGhNeAZk-QLUDzQKp_AI9Bl1VQZAKJ15U

jak nie umieją robić to niech się nie biorą. chyba że to wyroby wysokowydajne czyli pasza dla turystów. kiełbasa może wyschnac ale nie zepsuć. A zazwyczaj nie zdąży 🙂

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Bankrut?

Nie. Kumpel miał wypadek i w śpiączce był, wybudzili go i wrócił już do domu i od soboty na rehabilitację. Stary stwierdził że zdrowie syna ważniejsze niż gospodarka, wypycha całą młodzież i zostają same dojne. Ze 180 do 70 myśli zejść 

• Sad 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ehh chyba kolejna duża obora w okolicy odpadnie. 

to dopiero początek. już jek kredyciarzy słychać. 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie. Kumpel miał wypadek i w śpiączce był, wybudzili go i wrócił już do domu i od soboty na rehabilitację. Stary stwierdził że zdrowie syna ważniejsze niż gospodarka, wypycha całą młodzież i zostają same dojne. Ze 180 do 70 myśli zejść 

Z ceną wyskoczy?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, slawek74 napisał:

Grześ jak coś chcesz o qq info to mogę kiedyś podpowiedzić i pomóc dobrać odmianę

Chętnie przyjmę porady bo nic nie wiem, pierwszy raz będę uprawiał jak uda się ziarno ogarnąć. Miałem siać Mondarius ale okazało się że nie będę miał tych nasion co rezerwowałem, teraz nie wiem co wybrać.

Edytowane przez GRZES1545
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v