Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, PRIMO napisał:

Czy ja o czym nie wiem?🤔🤨

A nie wiem... 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, szymon09875 napisał:

O właśnie o czymś takim myslalem

2 600 zł dałem... Zero problemów i prosta instalacja... Rurka z wodą pod ciśnieniem z wodociągu i odbiór ciepłej.... I wsio 

To jest 150 l a nie 120 😋

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Pafnucy napisał:

2 panele. Zbiornik 300. Cena jeszcze nie wiem.  Kurna prawie nowy bolier do wyrzucenia...

A radziłem od razu brać bojler 300l na dwie wezownice i wystarczyłoby tylko w jedną się wpiąć solarami 👀👀👀

Opublikowano
kris91 napisał:

Pafnucy napisał:

2 panele. Zbiornik 300. Cena jeszcze nie wiem.  Kurna prawie nowy bolier do wyrzucenia...

A radziłem od razu brać bojler 300l na dwie wezownice i wystarczyłoby tylko w jedną się wpiąć solarami 👀👀👀

z dotacji i tak dają swój zbiornik...

Opublikowano
31 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja mam coś takiego 2 lata, do samodzielnego montażu... 150 l zbiornik.... Zamontowany na wiacie do drewna....

Sorki 150 l 

IMG_20210520_193847.jpg

Tez nad tym myślałem

Mówisz że mrozu wytrzymuje to, nie trzeba na jesieni rozkładać i w ciepłe chować???

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Przez myśl by mi nie przeszło okazywać wyższość, ponieważ moje oprogramowanie nie oferuje tej opcji. Ty prowadzisz biznes, ja prowadzę biznes i nie ma co się pozycjonować jako ofiary. Pracujemy, płacimy podatki i chcielibyśmy aby nasz żywot był raczej spokojny.

No dobrze panie Mirku , dobrze to był tylko sprawdzian i widać  jesteś w porządku 😛 , ale nie bój się to nie pegazus 🤭

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

bo najlepiej to skłócić naród niech się między sobą ,,gryzie,, takimi łatwiej się steruje

ja to patrzę by jednego bogola przejąć 🤪😁

a dzwoniłeś pytałeś ? od tego trzeba zacząć ja kiedyś jak głupi do zlewni za grosze targałem a mogłem wcześniej się przenieść dostać większe pieniądze i baniek nie targać

Sławek nie dzwoniłem ,za mały jestem żeby tak wysoko mierzyć 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
kris91 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

z dotacji i tak dają swój zbiornik...

Nie wiadomo czy na dotację brany, ale @Bananek zrobił swoje solary i nie musiał na dotację się oglądać 😉

no bo ja trochę więcej wiem ...

bratrolnika napisał:

Tez nad tym myślałem Mówisz że mrozu wytrzymuje to, nie trzeba na jesieni rozkładać i w ciepłe chować???

albo foto załóż albo porzadne nie takie...

Ursus932 napisał:

Sławek nie dzwoniłem ,za mały jestem żeby tak wysoko mierzyć

dopuki nie zadzwonisz to pewności mieć nie będziesz

Opublikowano

konsorcjum mieliśmy zakładać. ale nie będziemy germancom żółtym w koło piura robić 😂

drogi obwieje to do huty grzejniki w końcu pojadą. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

albo porzadne nie takie...

jakie są minusy tych wg. ciebie???

https://allegro.pl/oferta/zestaw-solarny-kolektor-sloneczny-2-0-eco-2-200-11757967859

Opublikowano
HF86 napisał:

konsorcjum mieliśmy zakładać. ale nie będziemy germancom żółtym w koło piura robić 😂

drogi obwieje to do huty grzejniki w końcu pojadą. 

Nie będziesz robił?

Opublikowano

ja zbyt leniwy. I jak na dekarza przystało wysokości boję się. 

Opublikowano
44 minuty temu, Karol6130 napisał:

Od ilu metrów masz lęk wysokości? 

normalnie od metra. często stawka pomaga w leczeniu lęku 😔

Opublikowano
Baks00 napisał:

5 godzin temu, slawek74 napisał:

pracujes, gdzieś ? po co tak wcześnie wstawać 🤔

Jasne że pracuję....

na etacie ?

Baks00 napisał:

musi smaczne że lisy nie rozciągnęły 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v