Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, zycietoniejebajka1 napisał:

No mam nawet kilka Twoich privow do niej 🤣 ale Ciiii ..... Ja nic nie wiem ;););)

Było coś o brzoskwince?

Opublikowano

No mam nawet kilka Twoich privow do niej 🤣 ale Ciiii ..... Ja nic nie wiem ;););)

no i za takie coś beknąć ktoś powinien.

Opublikowano

Swoją drogą to ja tu niektórych nie rozumiem. 

Jak są jakieś dziewczyny na af to po jaki uj im piszą na pw te swoje wypociny że by ich chcieli wyrwać. 

Przyszło by co do czego to zaraz by siedział taki delikwent w krzakach i wyglądał czy ładna albo co zrobi 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no i za takie coś beknąć ktoś powinien.

Dej spokój......

Nie pamiętam dokładnie, on chyba później został Modkiem ... Ale mogło tak być , bo nie było osoby której by nie zalazła 😅

Później, później

Mi nie zalazła

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

A to ona tyż gnidzie moderatorowi spod Środy Wielkopolskiej za skórę nie zalazła?

No jak ty tak możesz o sumku 🙆 przeca był u mnie to to całkiem sympatyczny człowiek.🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Swoją drogą to ja tu niektórych nie rozumiem. 

Jak są jakieś dziewczyny na af to po jaki uj im piszą na pw te swoje wypociny że by ich chcieli wyrwać. 

Przyszło by co do czego to zaraz by siedział taki delikwent w krzakach i wyglądał czy ładna albo co zrobi 

Bo bahater na forum a w rzeczywistości.....

Pozatym daj kobiecie poczytać a potem spytaj czy by dołączyła do grupy

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

No jak ty tak możesz o sumku 🙆 przeca był u mnie to to całkiem sympatyczny człowiek.🤔

Tomek a czy ja mówię czy też pisze że nie jest spoko?

Gnida mówię do niego zawsze

• Haha 2
Opublikowano

mi to rybka, bo nic tam z nią głupiego nie pisałem. ktos coś pisze, to odpisuje. ale bardzo niepokojące jest że byle użytkownik może mieć do tego dostęp.

potem ktoś sie dziwi że ludzie konta kasują

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Dej spokój......

.

Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Nie pamiętam dokładnie, on chyba później został Modkiem ... Ale mogło tak być , bo nie było osoby której by nie zalazła 😅

Czyżby była gadka o królowej tego forum?🤔

Opublikowano

Pewnie tak , ale pomyśl , jeśli w prywatnej rozmowie byłeś tylko Ty i ona , Ty tego nie udostępniłeś , to kto to zrobił ? ;)

Może to był ten, no prototyp pegazusa. 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Osobiście nie znam, ale wydaje się ok. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Tomek a czy ja mówię czy też pisze że nie jest spoko?

Gnida mówię do niego zawsze

A bo u nas gnida to mówią na takich co to gorsze od h*ja 🙊

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ty tego nie udostępniłeś , to kto to zrobił ?

nie wiem , może fbi ?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

ale bardzo niepokojące jest że byle użytkownik może mieć do tego dostęp.

.

Wiesz dobrze że nie każdy

2 minuty temu, 6465 napisał:

A bo u nas gnida to mówią na takich co to gorsze od h*ja 🙊

Nie ,taki aż zły nie jest, są gorsi i też przy korycie

Edytowane przez soltys48
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Chłopy jakim kryć

najdroższym jaki jest. niech krowa wie że dziś stawiasz bo urodziny masz...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

nie wiem , może fbi ?

Fbi są za ciency 😫 prędzej wsi formułowe. ☝️

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

mi to rybka, bo nic tam z nią głupiego nie pisałem. ktos coś pisze, to odpisuje. ale bardzo niepokojące jest że byle użytkownik może mieć do tego dostęp.

potem ktoś sie dziwi że ludzie konta kasują

.

Na drugi raz masz nauczkę , że trzeba uważać z kim się wdaje człowiek w prywatne rozmowy . Wielu tu było i nadal chyba  są... fałszywymi mordami ;)

Opublikowano
11 minut temu, Uziu92 napisał:

Mi najbardziej wpadł w oczy jego wpis jak pewien użytkownik kupił nowego case i chciał sprzedać starego zetora, to ten napisał żeby sprzedał tego case a zetorem jezdził :D Chłop minął się z powołaniem, zrobiłby karierę w doradztwie rolniczym.

Taaak, on pisał takie oderwane od rzeczywistości posty 

Pamiętał wieś jak był u dziadka na wakacjach ćwierć wieku temu i wierzył w to że to wróci

10 minut temu, soltys48 napisał:

A to ona tyż gnidzie moderatorowi spod Środy Wielkopolskiej za skórę nie zalazła?

Tak jak Jebajek pisze, Siemka wtedy modem jeszcze chyba nie był

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Czyżby była gadka o królowej tego forum?🤔

O, tak mi się kojarzyło że o tym miałeś z nią coś wspólnego, ale nie byłem na 100% pewien

Opublikowano

Na drugi raz masz nauczkę , że trzeba uważać z kim się wdaje człowiek w prywatne rozmowy . Wielu tu było i nadal chyba  są... fałszywymi mordami ;)

ale co ? jakoś zastraszyć mnie chcesz? mam ci parę ... wsadzić i pokażesz co pisałem? zrozum w d*pie to mam.

Opublikowano
1 minutę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

A gdzie ich ni ma 🙆

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v