Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ja bynajmniej. Puszysta to taka co ma nogi proste i talię a tylko trochę więcej ciała. Maks 60 no czasem 65 kg.

To taka raczej normalna 

1 godzinę temu, Strongman napisał:

A jak ktoś ma dużego sprzęnta to taka chuda  to be.

Od chudych gorsze są tylko "płytkie" 

1 godzinę temu, agromatik napisał:

gorzej jak trafi na jeża 😂

Przez lejek wtedy 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał: Ja bynajmniej. Puszysta to taka co ma nogi proste i talię a tylko trochę więcej ciała. Maks 60 no czasem 65 kg. To taka raczej normalna 

Jak trenuje to zajebista. Jak jest wysoka to do przytulenia. Przy 165 wzrostu to kuleczka no ale...

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

KOALICJA POLSKA  ulman jesteś głupi propo teraz widzę ze zżyjesz na forum balcek wrócił do peło to leci ci ślinka ?

Czy ktoś może rozumie i może przetłumaczyć co Romek po pijaku belkocze? 

20 minut temu, Denwer napisał:

241180626_4331196526995705_5762049578241

Jak odłożyć? Może ma bogata żonkę, może kiedyś mądrze zainwestował albo odziedziczył. Jeśli natomiast nie umie uzasadnić pochodzenia majątku to powinni go potraktować równie surowo co Obajtka🤣

Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał:

Niby dlaczego?

Bo tak jest jak ktoś ma krótkiego to jakby się dopchał jak tam jeszcze sporo ciała przeszkadza i ludzie co mają małego to mają chude a co kogoś natura obdarowała to wolą puszystsze, tłuszczyk nie przeszkadza bo zapas jest i są pojemniejsze luźniejsze nie nie krzyczą jak chude ze ją boli.

Tylko te chude są bardziej płodniejsze niż grubsze, krowa jak zapasiona to tez słabiej się zaciela.

Opublikowano (edytowane)

ch*j z grubymi . nieraz w burdelu są scislejsze niż panienki co kilka razy sie bzykały .             Nie pamietam jak się te cwiczenia nazywają na mięśnie ale robote robią .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał:

nieraz w burdelu są scislejsze niż panienki co kilka razy sie bzykały . 

a skąd wiesz?

Opublikowano

ten palac z daleka wyglada jakby nie mial okien i czesc papa byla kryta- no na windsor to nie wyglada.. oj ziobro sie za niego wezmie, oj wezmie..

miesnie kegla to sie nazywa..

moze i lepiej pogadac o d*pie maryny niz o polityce..

ja tez wole cnoty niewiescie w wydaniu pani marianny niz czarnka.

Opublikowano
Strongman napisał:

8 godzin temu, DTaras napisał:

Niby dlaczego?

Bo tak jest jak ktoś ma krótkiego to jakby się dopchał jak tam jeszcze sporo ciała przeszkadza i ludzie co mają małego to mają chude a co kogoś natura obdarowała to wolą puszystsze, tłuszczyk nie przeszkadza bo zapas jest i są pojemniejsze luźniejsze nie nie krzyczą jak chude ze ją boli.

Tylko te chude są bardziej płodniejsze niż grubsze, krowa jak zapasiona to tez słabiej się zaciela.

echh... To tylko Ci napiszę: ten co wie co robi nie ściga się na rozmiary tylko na efekty.

Ano mięśnie kegla. Każdy komu kobieta była wdzięczna za noc poczuł je na własnej skórze.

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:
  2 godziny temu, Denwer napisał:

241180626_4331196526995705_5762049578241

2 godziny temu, 6465 napisał:

Można się bogato ożenić 🤔

albo jego matka jest krawcową

2 godziny temu, Ulman napisał:

Czy ktoś może rozumie i może przetłumaczyć co Romek po pijaku belkocze? 

Nie masz szans, goście od Enigmy już nie żyją.

1 godzinę temu, witejus napisał:

Jest i seks,jeszcze gorzały brakuje.

Wina Tuska🤣

56 minut temu, gregor1284 napisał:

Co to jest? Hop hop, baba czy chłop 

Gregor bierz go!

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Ale się tu zebrało grono znawców not niewiescich🥴 Co jeden to większy Casanova😂

Wiesz jak to mówią. Krowa co dużo ryczy mało mleka daje. MI też się śmiać chce jak to czytam.

@Denwer sędzia mógł się bogato ożenić, mógł mieć spadek po rodzicach mógł w totka wygrać. Masz dowody, że nakradł?

Weź lepiej wrzuć info, że UE za dzielność pisowskiej pseudo izby nie legalnie powołanej zacznie kary naliczać. I trzeba będzie bulić. Weź wrzuć info, że Czesi za każdy dzień pracy elektrowni Turów po 5 mln Euro się domagają. To zdaje się nasi sojusznicy z v4 czy jakiego tam innego między morza. A może coś napiszesz o braku nauczycieli. Kumpla żonka pracuje w szkole i mówi, że już dwie nauczycielki od informatyki podziękowały jak tylko obczaiły co jak i za ile. A może coś napiszesz o strajku ratowników?

Weź coś raz napisz z jakichś konkretów a nie dyrdymały propagandowe tu wrzucasz. Przestań wrzucać tu ten gnój. Myślisz, że tu takie tumany i będą się zajmować tym co wasza pisowska propaganda im podsunie by nie zajmować się problemami realnymi naszego kraju?

PS co powiesz nam o płacach i innych nieruchomościach Obajtka remontowanych za pieniądze z Fundacji Orlenu? Czy drogiej nieruchomości kupionej przez jego matkę z pensji krawcowej? Czy drogiego domu brata z pensji leśnika?

Jesteś hipokrytą.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v