Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Oni są jak pieczarki - muszą być trzymane w ciemności, w cieple i być regularnie podlewane gównem a dadzą oczekiwany plon

Oo 😲 i to jest przepis na typowego PISiora. 👍

Opublikowano (edytowane)

Mareckowi chyba komputer zabrali...... Może jak ktoś jest na FB niech napisze że prawadziwą twórczość Marka można podziwiać na AF

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Kur kończę drugiego browara a tu cisza 😲

Gdzie są nasi dwaj rozweselacze?🤨

Opublikowano

Jak żeście Marka zdemaskowali to teraz czuje się już zupełnie osaczony i zagrożony  i nie będzie pisał w obawie o własne bezpieczeństwo. 

Podobno przedłużaja o kolejne 2 tygodnie większośc zakazów. Ciekawe ile to wszystko jeszcze wytrzyma?

Opublikowano (edytowane)

Podobno Podhale ma otwierać knajpy i hotele, ale czy to prawda to się dopiero okaże. Dyskoteka w okolicy zaprasza ludzi na sobotnią imprezę, ale czy dojdzie to do skutku to nie wiadomo.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, marulekk napisał:

przepraszam że Wam zabawe zepsułem ;/ 

Nic się nie stało. 🔊🎼🎵🎶

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Podobno Podhale ma otwierać knajpy i hotele, ale czy to prawda to się dopiero okaże. Dyskoteka w okolicy zaprasza ludzi na sobotnią imprezę, ale czy dojdzie to do skutku to nie wiadomo.

Może być ciekawa sytuacja . Jak otworzą  knajpy  i PIS ich zamknie  to jeszcze większy wkurw złapie cała branża. Ciekawe o co im chodzi? Dostali tyle kasy z tarczy i jeszcze im źle.  Ech ci pazerni prywaciarze.....

W temacie Marecka jeszcze jedna refleksja. O ile jest kłamczuchem w wielu tematach to chyba jego niechęć  do UE jest szczera.  Patrząc na sprzęt z filmów to raczej prawdą jest że gardzi UE i jej funduszami

Opublikowano (edytowane)

No becal kiedyś jak się nie załapał bo za mały 🤣

Relikty prlu na polu i na podwórku tatowy dorobek tylko.... 😜 Kiedyś to było coś a tera to nie dziwota za ma kompleks i pluje bo mu nie wyszło 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

No becal kiedyś jak się nie załapał bo za mały 🤣

Relikty prlu na polu i na podwórku tatowy dorobek tylko.... 😜

Relikty PRL na polu nie są złe jak zadbane gorzej jak nowobogacki ma sprzęt  unijny i chodź cały dzień obsrany. 🤣

Opublikowano (edytowane)

Na tych jego pseudofilmikach nie widać, żeby ten sprzęt był jakoś bardzo zadbany. Ooo pousuwał filmiki z reliktami PRL-u. A jeszcze dzisiaj można było obejrzeć.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

natknąłem się na kilka tytułów z cytatem z szefa PFRu cyt - "musimy rozpędzić gospodarkę' i pierwsze pytanie jaki mi się skojarzyło
- no to czym będziecie "rozpędzać" gazem czy pałami?

Po wielopokoleniowych już doświadczeniach z różnymi komunizmami socjalizmami i podobnymi gospodarkami sterowanymi przez państwo jeszcze się nie nauczyli że odgórnie niczego nie uda się rozpędzić a co najwyżej rozegnać a oni dalej....

@Roman176 miałeś taką nieokrągłą liczbę lajków że aż sreena.. suba z resztą też "CZYTYSIĄCEPIŃCETNEGO" B|
na pociechę bodaj to

3499.JPG

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a jednak ujdzie (mojemu oku)
dopiero jak przeglądałem filmy z minionego roku swoje z kamer (porządki  i takie tam na dyskach) to zobaczyłem taką ciekawostkę której nie widzialem w czasie ilmowania ale na kilkudziesięciotkorotnym zoomie to trzeba na utrzymaniu kadru a nie na tym co w nim się koncentrować

nie wiem czy to jest na temat czy nie ale jakoś wiąże się to z
https://news.google.com/articles/CBMigwFodHRwczovL3d3dy5kemllbm5pa3dzY2hvZG5pLnBsL3phbW9zYy93aWFkb21vLWp1ei1rdG8temFzdHJ6ZWxpbC13aWxrYS1rb3NlZ28tei1yb3p0b2N6YW5za2llZ28tcGFya3UtbmFyb2Rvd2VnbyxuLDEwMDAyODE2ODYuaHRtbNIBAA?hl=pl&gl=PL&ceid=PL%3Apl

vlcsnap-2020-12-09-03h27m15s267.png

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
27 minut temu, dysydent napisał:

natknąłem się na kilka tytułów z cytatem z szefa PFRu cyt - "musimy rozpędzić gospodarkę' i pierwsze pytanie jaki mi się skojarzyło
- no to czym będziecie "rozpędzać" gazem czy pałami?

Po wielopokoleniowych już doświadczeniach z różnymi komunizmami socjalizmami i podobnymi gospodarkami sterowanymi przez państwo jeszcze się nie nauczyli że odgórnie niczego nie uda się rozpędzić a co najwyżej rozegnać a oni dalej....

@Roman176 miałeś taką nieokrągłą liczbę lajków że aż sreena.. suba z resztą też "CZYTYSIĄCEPIŃCETNEGO" B|
na pociechę bodaj to

3499.JPG

Tylko gazem gaz mamy teraz tani i dobry 😄

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

a no leci
już w pół do pierwszej

Oni tam bez maseczek na tej studniówce. to z tego roku? bo artykuł nowy tegoroczny
a czort z tym
doranoc

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, marulekk napisał:

Powiadasz nie masz konta na Facebooku??? O proszę i co róż coś wrzuca, nawet prażoną cebulę 😎

https://m.facebook.com/MarekFarmerorginal/

Widzisz  gdzieś  tam  słowo  Denwer   bo  ja  nie   😎

15 godzin temu, PRIMO napisał:

Jesteś zafajdany zakłamany dziad który twierdził że jest przeciwko 5 kłamczyńskiego a popiera tą sprzedajną Staroń co głosowała za tą ustawą. 

Popieram Staroń   bo  to  najlepsza  senator  jaka   zasiada  w  Polskim  senacie  a wcześniej  w  sejmie 

15 godzin temu, Ulman napisał:

@Denver argumentów nie pojmujesz bo utknąłeś na poziomie połowy podstawówki co widać po dwóch błędach w jednym prostym wyrazie.  Człowiek normalny nie cytował by postu który obnaża jego ciemnotę i nieuctwo ale dla lewackich dołów społecznych PISu bycie głupkiem jest wręcz cnotą więc żadnego wstydu ani skrępowania nie odczuwasz. 

Tak samo myslała bolszewia za Lenina. Agresywne ciemne  masy bez jakiegokolwiek własnego zdania za to pod wpływem jednego jedynego wodza i prawd przez niego głoszonych. 

Gdzieś słyszałem że elektorat PIS jest jak grzyby 

Tobie  brak  argumentów .  Wiesz  co  to  jest   DYSORTOGRAFIA   a no pewnie  nie  bo   skąd  taka  ciemnota  jak ty  może  o  tym  wiedzieć .   Ukraińska  krew  w tobie  płynie  widać  to  wyraźnie  😎

A bronek  komorowski  to  też  do  ciemnoty   i nieuctwa  należy😎  ???

15 godzin temu, PRIMO napisał:

Usuwa konto z FB 🔨😁

Nie da  się  usunąć  czegoś  czego  nie  ma  😎

15 godzin temu, marulekk napisał:

A co ma pisać, przeczeka cichutko pod miotłą kilka dni aż pozappminacie i wróci 😁

Nie każdy  ma  tak  zepsute  relacje  rodzinne  jak  wy  że  siedzi  tu całe  dnie  świątek  piątek  i  niedziela  😎

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v