Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dsbh napisał:

@Ulman Ci już wytłumaczył, pomijając fakt, że nasz podobno lądował czyli tracił prędkość i "pacnął" w błoto. 

Pacnął w błoto po tym jak sie obrócił. Niestety ludem jest dość łatwo sterować robiąc takie wrzutki jak @galan99 Ruski Tupolew z pewnoscia leciał duzo wolniej jak nasz bo nie działał żaden silnik . Wyladował bezpiecznie  na kołach a rozpadł sie dopiero gdy wyjechał z pasa. Ot i parę szczegółów które wszystko zmieniają. Niestety tego juz propaganda nie powie TU-154 – Katastrofa katastrofie nie równa... - blog Pluszaczek (salon24.pl)

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, Dariowola napisał:

Dobry przykład  ,,pani''  premier Ewy.🤣🤣🤣 Moja dziwna logika.

Ciekawe dlaczego te zdjęcia teraz zostały opublikowane hmm...🤔

1 godzinę temu, Agrest napisał:

A dlaczego nasz na dachu lądował?

A dlatego...

comment_oBVTbWgN5fePY1gGcRzDSpwOdcyPKuoP.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

za jakie grzechy i czyje przyszło mi żyć a takich czasach?
przecież... no jako kto przejdziemy do Historii?
qwa niech se jeszcze ministerstwo magii powołają czy tam - egzorcyzmów

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

no i że co?
Kopaczowa w rękawiczkach a ruski gołymi łapami... to tylko jeszcze jedna potwarz dla rusków

ja gdybym takie coś dawał do zrozumienia też miałbym zażenowaną minę

@Ulman takie same jak on patafiany (jest ich jest jeszcze wokół nas). w Iranie mają jeszcze gorzej choć to mizerna pociecha

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Przyłębska zaczynała orzekać za komuny więc jakiś komuch ja musiał jej wręczyć nominacje. Najwyraźniej chciała słuzyc komunie skoro poszła na studia prawnicze. 

"Jej ojcem jest poznański notariusz Wolfgang Józef Żmudziński, w latach 80. kierownik Państwowego Biura Notarialnego w Poznaniu[3], członek Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, wieloletni członek rady programowej tej organizacji i działacz międzynarodowej Unii Notariatu Łacińskiego[4], prezes Stowarzyszenia Notariuszy RP (obecnie prezes honorowy)[5], nagradzany przez Unię Notariatu Łacińskiego oraz ministra Krzysztofa Kwiatkowskiego[6]."

Julia Przyłębska – Wikipedia, wolna encyklopedia

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ulman napisał:

Życie PISowca jest doprawdy proste gdy wydaje mu sie że wie w co gra Rosja podczas gdy sztaby analityków w wielu miejscach na świecie próbują to rozgryźć🤣

Rosja sama nie wie w co gra i reaguje na bieżąco często też w chaotyczny sposób a im bardziej chaotyczny tym bardziej rozpalający wyobraźnię poszukiwaczy sensu niejednokrotnie w bezsensie.
Oskarżać o genialność i superprzebiegłość naród który wymyślił i wprowadził komunę co omal tego narodu nie zniszczyło
dajcie spokój.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

wlasnie ogladam sobie film...

40 minut temu, dysydent napisał:

znając Czarnka to całkiem prawdopodobne że zapytam wprost - na prawdę czy to tylko zgryw?

czasami mam wrazenie ze on wierzy w to co mowi... 

cos dzisiaj mowil o nacisku na krztalcenie nauczycieli wychowania do zycia w rodzinie- to bedzie najwazniejszy przedmiot w szkole.

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

Rosja sama nie wie w co gra i reaguje na bieżąco często też w chaotyczny sposób a im bardziej chaotyczny tym bardziej rozpalający wyobraźnię poszukiwaczy sensu niejednokrotnie w bezsensie.
Oskarżać o genialność naród który wymyślił i wprowadził komunę co omal tego narodu nie zniszczyło
dajcie spokój.

Gdyby reagowała na bieżąco to byłaby sterowalna bo można by przewidzieć jej reakcje. Niestety nikt nie potrafi tego zrobić i dlatego tak się z nimi liczą. Putin jest cwańszy od większości nawet dobrych przywódców i zawsze kilka kroków przed nimi.  Naród rosyjski nie jest genialny bo masa zawsze jest głupia. Właśnie dlatego byli blisko zagłady że te ciemne masy zaczeły same decydować co robić. 

Inteligentne czy genialne bywają jednostki i to niezaleznie od narodowości.

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

cos dzisiaj mowil o nacisku na krztalcenie nauczycieli wychowania do zycia w rodzinie- to bedzie najwazniejszy przedmiot w szkole.

Bo rodzina je najważniejsza. O!😂

Opublikowano
28 minut temu, Denwer napisał:

175602863_823199995212204_11445047730635

A po kija nam skrzynki? Wystarczy że TVP puściła wrzaski ginących pasażerów. Nawet gdybyśmy mieli oryginały, to i tak niczego by to nie zmieniło. Pis by je schował zepsuł albo zgubił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v