Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Dużo  więcej   przyciągają   ŚDM;)

Jeżeli już to porównujmy imprezy krajowe, a nie imprezę krajową kontra międzynarodowe dni młodzieży. I już tak kolorowo nie jest 

Pol'and'Rock Festival 2019-300 tysięcy(wg Owsiaka nawet 750tysięcy)

Lednica 2019-60tys 

I dla porównania ŚDM 2019 700tys. 

Opublikowano (edytowane)

2 minuty temu, dsbh napisał:

A właściwie dlaczego z Woodstock powstał Pol'and'Rock Festival ?

Prawa do nazwy ;) Kiedyś bodajże w USA był Woodstock ;) Tu masz małe wyjaśnienie https://natemat.pl/232117,przystanek-woodstock-bedzie-musial-zmienic-nazwe-owsiak-polandrock

2 minuty temu, henio2 napisał:

Jak ostatnio byłem u lekarza też mnie badał urządzeniem z serduszkiem WOŚP 😷

I jak prawdziwy PiS-ior nie odmówiłeś badania ?? Przecież wy się tego serduszka brzydzicie ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, henio2 napisał:

Jak ostatnio byłem u lekarza też mnie badał urządzeniem z serduszkiem WOŚP 😷

Kolonoskopię robiłeś

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I jak prawdziwy PiS-ior nie odmówiłeś badania ?? Przecież wy się tego serduszka brzydzicie ;) 

Od tyłu nie widać😬

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

No płaciłem za to a lekarz z uśmiechem na ustach włożył kasę do kieszeni bo to wizyta prywatna 😜 więc Owsiak wspiera lekarzy a nie chorych  jak się ludziom wydaje 

Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

No płaciłem za to a lekarz z uśmiechem na ustach włożył kasę do kieszeni bo to wizyta prywatna 😜 więc Owsiak wspiera lekarzy a nie chorych  jak się ludziom wydaje 

To prywatnie musiałeś iść a nie na NFZ?? Cos ta wasza partia słabo dba o służbę zdrowia :)

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Cos ta wasza partia słabo dba o służbę zdrowia

Bo  nas  stać  na  prywatną  służbę  zdrowia;).  Zostawiamy  dla  was  wizyty  na NFZ😎

Opublikowano
19 minut temu, dsbh napisał:

W zasadzie to są dwa memy bez pokrycia i tyle. Nie chce mi się wierzyć, że cała suma z WOŚP poszła na sprzęt a księgowa czy konsultant pracują charytatywnie cały rok. Chyba że Owsiak zna się na sprzęcie medycznym i sam wie lepiej który wybrać. Co do Caritasu, wiadomo że istnieje, tylko ile osób wie czym się tak dokładnie zajmuje i na co i skąd bierze środki na swoją działalność ?

To jest myśl 👍. Zostać prezydentem czy burmistrzem miasta, sprywatyzować wszystko i spokojna głowa. Skargi, pretensje kierować do firmy, nie do mnie. Podsunąłeś mi pomysł na politykę lokalną :).

Mogą żyć i funkcjonować z odsetek. Oni całej uzbieranej w styczniu sumy nie wydadzą w lutym. Tylko kupują przez cały rok. A od tak dużych sum są duże odsetki. Któe można indywidualnie negocjować.

57 minut temu, ogarek napisał:

Dane pokazują że jest odwrotnie... Nawet głupi to znajdzie ale widać nie ty..... 🤣

Ale @Denwer dane nie interesują. Jego interesuje pisowski propagandowy spam, którym zaśmieca to forum i który non stop kłamie.

22 minuty temu, henio2 napisał:

Do re non profit jak 90 baniek wyprowadziła 😜ja tam nic do Owsiaka niema ma chłop pomysł na biznes przecież ma rodzinę ci trzeba ustawić 

I widzisz pokazujesz, że nie rozumiesz i nie masz pojęcia. Jakie wyprowadzili. Każda fundacja korzysta z usług zewnętrznych choćby sprzątanie czy rachunki za energię to są usługi zewnętrzne tak jak jakaś ochrona doradztwo. A na te usługi mogą wziąć kasę z odsetek od dużych sum, które nazbierali.

19 minut temu, ogarek napisał:

Co roczna sraczka pisurowych śmieci 🤔

Normalna sprawa jak w każdym styczniu. Pisowska propaganda wciąż naiwnie sądzi, że zdoła swoim spamem obrzydzić ludziom te akcję. A tu co rok pada kolejny rekord. Nawet pisiory dają.

Opublikowano
7 minut temu, henio2 napisał:

Lekarz dostaje kasę, a ty diagnozę, tak to działa. Jakby nie było urządzenia, to i tak byś zapłacił za wizytę a diagnoza mogłaby być mniej dokładna. Wartością najwyższą w tym układzie jest Twoje zdrowie. Część ludzi jak już wyjdzie od lekarza to zamiast cieszyć się ze była możliwość ratunku albo ulgi w cierpieniu, zaczyna się zastanawiać czy aby lekarzowi nie powodzi się zbyt dobrze. Ale to też skutek polityki napuszczania jednych na drugich.

3 minuty temu, hubertuss napisał:

Nawet pisiory dają.

A potem się cieszą że dali i nikt ich na tym nie przyłapał.:lol:

9 minut temu, Denwer napisał:

Bo  nas  stać  na  prywatną  służbę  zdrowia;)

To se całą sprywatyzujcie.:lol:

Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

Bo  nas  stać  na  prywatną  służbę  zdrowia;).  Zostawiamy  dla  was  wizyty  na NFZ😎

Nie bądź śmieszny. Samozaorałeś się tylko bo jak coś to pis akurat straszy prywatną służbą zdrowia. Ale mam dla ciebie radę puśćcie to w Wiadomościach w szczujni, że was jako pis stać na prywatną służbę zdrowia. oglądający was proletariat na pewno się ucieszy.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Samozaorałeś się tylko bo jak coś to pis akurat straszy prywatną służbą zdrowia.

Nie  straszą  prywatną  służbą zdrowia   tylko  PRYWATYZACJĄ  PUBLICZNEJ  SŁUŻBY  ZDROWIA   a to  spora  różnica.  Ale  ty  tego  nie  rozumiesz  bo  jesteś  na tym  samym  poziomie  inteligencji  co  ten  twój  kolega;) 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Nie bądź śmieszny. Samozaorałeś się tylko bo jak coś to pis akurat straszy prywatną służbą zdrowia. Ale mam dla ciebie radę puśćcie to w Wiadomościach w szczujni, że was jako pis stać na prywatną służbę zdrowia. oglądający was proletariat na pewno się ucieszy.

.

20 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Prawa do nazwy ;) Kiedyś bodajże w Anglii był Woodstock ;) 

, Hubertus jaja se robisz o jakich odsetkach ty mówisz oprocentowanie jest ujemne 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, dsbh napisał:

W zasadzie to są dwa memy bez pokrycia i tyle. Nie chce mi się wierzyć, że cała suma z WOŚP poszła na sprzęt a księgowa czy konsultant pracują charytatywnie cały rok. Chyba że Owsiak zna się na sprzęcie medycznym i sam wie lepiej który wybrać. Co do Caritasu, wiadomo że istnieje, tylko ile osób wie czym się tak dokładnie zajmuje i na co i skąd bierze środki na swoją działalność ?

To jest myśl 👍. Zostać prezydentem czy burmistrzem miasta, sprywatyzować wszystko i spokojna głowa. Skargi, pretensje kierować do firmy, nie do mnie. Podsunąłeś mi pomysł na politykę lokalną :).

wszystkiego nie da się sprywatyzować. np taką sekretarkę nadal trzeba obsługiwać własnym sprzętem 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

Mogą żyć i funkcjonować z odsetek. Oni całej uzbieranej w styczniu sumy nie wydadzą w lutym. Tylko kupują przez cały rok. A od tak dużych sum są duże odsetki. Któe można indywidualnie negocjować.

Ale @Denwer dane nie interesują. Jego interesuje pisowski propagandowy spam, którym zaśmieca to forum i który non stop kłamie.

I widzisz pokazujesz, że nie rozumiesz i nie masz pojęcia. Jakie wyprowadzili. Każda fundacja korzysta z usług zewnętrznych choćby sprzątanie czy rachunki za energię to są usługi zewnętrzne tak jak jakaś ochrona doradztwo. A na te usługi mogą wziąć kasę z odsetek od dużych sum, które nazbierali.

Normalna sprawa jak w każdym styczniu. Pisowska propaganda wciąż naiwnie sądzi, że zdoła swoim spamem obrzydzić ludziom te akcję. A tu co rok pada kolejny rekord. Nawet pisiory dają.

No popatrz jak taki pasożyt w różowych okularkach potrafi ciemny lud ogłupiać 😜

Oj hubviu aleś t głupi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

140843658_10157592096337132_297758338507

Jeżeli są osoby pobierające "szczególnie niskie świadczenia" to trzeba im te świadczenia podnieść a nie proponować zapomogę.  Oto przykład Pani Minister kompleksowo rozwiązującej problem emerytów z najnizszymi świadczeniami. :lol:Kolejny PiSowski Gremlin.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

140843658_10157592096337132_297758338507

Jak się nie chciało za młodu pracować to teraz trzeba głosować za ochłapami

Jeśli są niskie to trzeba je podnieść i niech co miesiąc dostają więcej a nie wprowadzać te ochłapy że jak będzie nas popierać to dostaniecie nagrodę 🤣

zwyczajne łajdactwo

Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Prawa do nazwy ;) Kiedyś bodajże w Anglii był Woodstock ;) 

,

Yy. Tylko on nie wysyła dzieci na mróz by dla niego rzebrali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v